Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Popoln izkoristek prostora

Primer dosledno opremljenega doma je stanovanje v središču Tajvana, ki vam ga predstavljamo danes. Strog mestni center in visoke cene nepremičnin so bile razlog, da so se lastniki odločili za manjši dom, ki pa so ga s pomočjo oblikovalskega studia Folk Design opremili tako, da na majhni kvadraturi najdemo prav vse, kar potrebujemo za lagodno bivanje.

Vsak umeščen element notranje opreme izpolnjuje svojo funkcijo in se popolnoma prilega prostoru. Tega pa zaradi svoje večnamenskosti celo vizualno poveča. Tako se, na primer, delovni kotiček spremeni iz sodobne pisarne v udobno spalnico. Široka postelja deluje na principu dvižne postelje. Ko je ne potrebujemo, jo enostavno pospravimo. Zanimiva je tudi pisalna miza, narejena po meri, ki ima vgrajen predal za robčke.

Velik prostorski izkoristek v stanovanju omogočajo police in vgradne omare, ki nudijo veliko prostora za shranjevanje. Celotno stanovanje je tako »varčno« opremljeno, da se je v njem našel prostor tudi za velik črn klavir. Omenjeno stanovanje si lahko ogledate v spodnji galeriji.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!