Popoln izkoristek prostora

Majhna stanovanja so dokaz, da manjši prostor nikakor ne pomeni kompenzacije na račun uporanosti. Sodobne oblikovalski trendi, oblikovalcem narekujejo uporabo premišljenih in dodelanih rešitev, ki »majhnim« omogoča vse razkošje, ki ga premorejo večja domovanja.

Primer dosledno opremljenega doma je stanovanje v središču Tajvana, ki vam ga predstavljamo danes. Strog mestni center in visoke cene nepremičnin so bile razlog, da so se lastniki odločili za manjši dom, ki pa so ga s pomočjo oblikovalskega studia Folk Design opremili tako, da na majhni kvadraturi najdemo prav vse, kar potrebujemo za lagodno bivanje.

Vsak umeščen element notranje opreme izpolnjuje svojo funkcijo in se popolnoma prilega prostoru. Tega pa zaradi svoje večnamenskosti celo vizualno poveča. Tako se, na primer, delovni kotiček spremeni iz sodobne pisarne v udobno spalnico. Široka postelja deluje na principu dvižne postelje. Ko je ne potrebujemo, jo enostavno pospravimo. Zanimiva je tudi pisalna miza, narejena po meri, ki ima vgrajen predal za robčke.

Velik prostorski izkoristek v stanovanju omogočajo police in vgradne omare, ki nudijo veliko prostora za shranjevanje. Celotno stanovanje je tako »varčno« opremljeno, da se je v njem našel prostor tudi za velik črn klavir. Omenjeno stanovanje si lahko ogledate v spodnji galeriji.

 akcija vgradne omare

Sorodni članki

Hiška iz barvic

Se tudi vam doma "povaljujeta" vsaj dva kompleta lesenih barvic? Nikar jih ne zavrzite! Danes vam namreč predstavljamo, ...

Sodobne kopalnice

Kopalnice so že dolgo veliko več kot prostor, namenjen zgolj osebni higieni. Moderni trendi so kopalnice postavili ob ...

Odprte omare v spalnici

Prestavljajte si, da se zjutraj zbudite in v omari zlahka najdete popolno kombinacijo oblačil za v službo. Brez iskanja ...

Prednosti garsonjere

Garsonjere postajajo vedno bolj popularne. V določeni meri so razlog (še vedno) visoke cene nepremičnin, tukaj pa je ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 9. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave