Popoln izkoristek prostora

Majhna stanovanja so dokaz, da manjši prostor nikakor ne pomeni kompenzacije na račun uporanosti. Sodobne oblikovalski trendi, oblikovalcem narekujejo uporabo premišljenih in dodelanih rešitev, ki »majhnim« omogoča vse razkošje, ki ga premorejo večja domovanja.

Primer dosledno opremljenega doma je stanovanje v središču Tajvana, ki vam ga predstavljamo danes. Strog mestni center in visoke cene nepremičnin so bile razlog, da so se lastniki odločili za manjši dom, ki pa so ga s pomočjo oblikovalskega studia Folk Design opremili tako, da na majhni kvadraturi najdemo prav vse, kar potrebujemo za lagodno bivanje.

Vsak umeščen element notranje opreme izpolnjuje svojo funkcijo in se popolnoma prilega prostoru. Tega pa zaradi svoje večnamenskosti celo vizualno poveča. Tako se, na primer, delovni kotiček spremeni iz sodobne pisarne v udobno spalnico. Široka postelja deluje na principu dvižne postelje. Ko je ne potrebujemo, jo enostavno pospravimo. Zanimiva je tudi pisalna miza, narejena po meri, ki ima vgrajen predal za robčke.

Velik prostorski izkoristek v stanovanju omogočajo police in vgradne omare, ki nudijo veliko prostora za shranjevanje. Celotno stanovanje je tako »varčno« opremljeno, da se je v njem našel prostor tudi za velik črn klavir. Omenjeno stanovanje si lahko ogledate v spodnji galeriji.

 Sorodni članki

Majhna stanovanja

Mala kvadratura doma, ne pomeni nujno tudi majhnih možnosti. Danes vam predstavljamo majhna stanovanja, ki so postala ...

Reciklaža otroške posteljice

Se tudi vam na podstrešju skriva odslužena otroška posteljica, ki jo je vaš malček že zdavnaj prerasel? Danes vam ...

Ureditev domače knjižnice

V branju knjig je nekaj čarobnega. Pravi "knjižni molji" bi se strinjali z nami, da je tiskana knjiga vendarle nekaj ...

Organiziran ustvarjalni kotiček

Sodite tudi vi med velike ljubitelje ustvarjanja? Postaja vaš delovni kotiček pretesen? Omare pa premajhne? Čas je za ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: