Popoln izkoristek prostora

Majhna stanovanja so dokaz, da manjši prostor nikakor ne pomeni kompenzacije na račun uporanosti. Sodobne oblikovalski trendi, oblikovalcem narekujejo uporabo premišljenih in dodelanih rešitev, ki »majhnim« omogoča vse razkošje, ki ga premorejo večja domovanja.

Primer dosledno opremljenega doma je stanovanje v središču Tajvana, ki vam ga predstavljamo danes. Strog mestni center in visoke cene nepremičnin so bile razlog, da so se lastniki odločili za manjši dom, ki pa so ga s pomočjo oblikovalskega studia Folk Design opremili tako, da na majhni kvadraturi najdemo prav vse, kar potrebujemo za lagodno bivanje.

Vsak umeščen element notranje opreme izpolnjuje svojo funkcijo in se popolnoma prilega prostoru. Tega pa zaradi svoje večnamenskosti celo vizualno poveča. Tako se, na primer, delovni kotiček spremeni iz sodobne pisarne v udobno spalnico. Široka postelja deluje na principu dvižne postelje. Ko je ne potrebujemo, jo enostavno pospravimo. Zanimiva je tudi pisalna miza, narejena po meri, ki ima vgrajen predal za robčke.

Velik prostorski izkoristek v stanovanju omogočajo police in vgradne omare, ki nudijo veliko prostora za shranjevanje. Celotno stanovanje je tako »varčno« opremljeno, da se je v njem našel prostor tudi za velik črn klavir. Omenjeno stanovanje si lahko ogledate v spodnji galeriji.

 Sorodni članki

Soba za novorojenčka

Opremljanje sobe za novega družinskega člana, je eden izmed najlepših projektov opremljanja doma. Da bo delo lažje ...

Adventi venček

Pa vi? Ste letos že izdelali venček, ki bo kraljeval sredi mize in razveseljeval tja do božiča? Za vas smo poiskali ...

Italijanski minimalizem

Najtežje je doseči preprostost. Morda zveni nenavadno, a je prav preprosto oblikovanje tisto, ki oblikovalcem dela ...

Kuhinje po meri sodobnih uporabnikov

Današnje kuhinje od prostora zahtevajo več. Klasični delovni pulti in osnovna garnitura kuhalnih pripomočkov nista več ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: