Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Kaj je bonitetna ocena?

Bonitetna ocena omogoča hitrejše in enostavnejše poslovne odločitve pri izbiri poslovnega partnerja, analizo konkurence in oceno tveganja. Predstavlja podporo v procesu finančne analize vsakega poslovnega subjekta.

Bonitetna ocena je nujen ekonomski instrument, ki se v sodobnem poslovnem svetu uporablja kot pokazatelj verodostojnega bonitetnega položaja podjetja.

Certifikat bonitetne odličnosti

Bonitetna hiša CompanyWall business potencialne partnerje in konkurenčna podjetja razvršča v različne bonitetne razrede na podlagi njihove bonitetne ocene in tako vnaša red in visoko raven varnosti na slovenskemu trgu.

Certifikat bonitetne odličnosti predstavlja jamstvo za zanesljivost, da poslovni subjekti z bonitetno oceno uspešno poslujejo in uživajo zaupanje poslovnega sveta. Dodeljujejo se samo poslovnim subjektom, ki imajo najvišje bonitetne ocene AAA, AA+ in A+

Bonitetna ocena AA+

Zelo visoka kreditna sposobnost, zelo nizko kreditno tveganje.

Bonitetna ocena AA+ stoji ob boku najvišji oceni. To pomeni, da je podjetje zanesljivo in stabilno.

Nekoliko nižja uvrstitev je posledica krajšega obdobja poslovanja in pomeni, da je podjetje še vedno razmeroma novo na trgu, kar ne zmanjšuje učinkovitosti poslovanja.

Sodelovanje s podjetjem z oceno AA + ne predstavlja tveganja, saj izpolnjuje vse visoke standarde uspešnega poslovanja.

Metodologija bonitetnega ocenjevanja

CompanyWall business konkurenčnost - najbolj natančna bonitetna ocena

Da bi zmanjšala negotovost in povečala objektivnost in zanesljivost bonitetne ocene, je Bonitetna hiša CompanyWall zasnovala svojo metodologijo, ki temelji na edinstveni kombinaciji objektivne numerične analize in subjektivnih mnenj strokovnjakov. Ta način dela se je izkazal za najučinkovitejšega in je bil vzpostavljen na podlagi dela največjih svetovnih bonitetnih agencij na svetu.

Certifikati in bonitetna poročila prispevajo k razvoju finančnega trga in so pomembna za lažjo orientacijo in določitev natančnejšega finančnega stanja v državi. Investitorjem so tudi v veliko pomoč, da imajo natančnejši pogled na stabilne in negotove tuje gospodarske strukture v državi.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!