Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Pohištvo, ki ga enostavno morate imeti!

Naj vam pri izbiri pomagamo
z našo strokovno usposobljeno ekipo.

Kopalnice

Vaša domača kopalnica je vaša domača oaza, kjer začnete in zaključite svoj dan. Si želite vanjo vnesti iskrivost, vrhunsko kakovost in obliko, ki je ne najdete nikjer drugje? Skrbno načrtovano pohištvo v kopalnici prispeva k prijetni atmosferi. Kopalniška oprema naj vključuje vse elemente za optimalno funkcionalnost, pri čemer naj bodo materiali odporni na vlago. Pohištvo po meri v kopalnici spodbuja občutek topline, domačnosti in prijetnosti.

V Akronu lahko naročite kopalniško pohištvo po meri in tako svojo kopalnico opremite popolnoma po svojem okusu. Svetujemo vam za najboljšo izbiro kopalniškega pohištva, popolno prilagodljivo vašemu prostoru in vašim potrebam. Kopalnica je lahko elegantna, umirjena ali živahna, kakorkoli želite. S poudarkom na praktičnosti in lepemu izgledu. Pravilna izbira, tako iz vidika ekonomičnosti, funkcionalnosti in estetskega videza, je še toliko bolj pomembna pri majhnih kopalnicah. Zagotoviti je potrebno shranjevalne in odlagalne površine ter pustiti dovolj prostora za gibanje. Vaša kopalnica naj bo posebna in funkcionalna. V njej naj bo vse kar potrebujete, s poudarkom na detajlih.

Za popolno  izbiro vas bo obiskal naš svetovalec – predlagal bo optimalne idejne rešitve, vam pomagal pri izbiri barve in materialov, vam izrisal načrt, da si boste pohištvo lažje predstavljali umeščeno v prostor in vaša kopalnica bo pripravljena.

Ne sprijaznite se z dolgočasno ponudbo kopalniškega pohištva – izberite inovativno, po meri narejeno pohištvo, ki iz običajne kopalnice ustvari čudovit, praktičen prostor.

Vstop v galerijo

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!