Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Priznana blagovna znamka

Pri Akronu skrbimo za vaše maksimalno zadovoljstvo in pri kreiranju najboljših rešitev upoštevamo vaše želje in življenjski stil. Torej ni naključje, da pohištvo po meri Akron navdušuje že od leta 1989 in v vaših domovih pušča pozitivne sledi. Sprva z vgradnimi omarami, danes pa tudi z ostalim pohištvom za spalnice, otroške sobe, dnevne sobe, predsobe, kabinete in poslovne prostore. Slogan »Moje pohištvo« v okviru logotipa Akron nakazuje, da ne gre za masovno izdelano pohištvo, temveč za unikatno in uporabniku prilagojeno pohištvo. Takšno izbiro narekuje sodoben način življenja, kar se odraža v vedno večjem povpraševanju.

Pohištvo Akron že od leta 1989

Izziv postati vaš najboljši svetovalec za urejen in organiziran dom ter vselej upravičiti vaša pričakovanja je bil sprejet pred 30 leti. Od takrat smo izdelali več kot 160.000 unikatnih kosov pohištva. Verjamemo, da še vedno krasijo vaše domove in ukradejo marsikateri pogled. Več kot 2.000 gospodinjstev letno ima vsaj eno novo vgradno omaro Akron, v velikih primerih pa kar več. Vgradne omare namreč zaradi številnih prednosti, med katerimi izstopa maksimalni izkoristek prostora, sodijo v vse prostore, ne samo v spalnice.

Med uporabniki pohištva Akron so tudi znana slovenska imena, ki morajo še zlasti natančno razporejati svoj čas. Sodelovanje z Akronom namreč omogoča prihranek marsikaterega zamudnega iskanja različnih izvajalcev, saj nudimo celovite storitev, od ideje do montaže. Z optimalno organizacijo garderobe in najboljšim izborom pohištva boste prihranili čas tudi ob vsakdanjih aktivnostih.

Zagotovljena kakovost

Kljub velikim količinam izdelanega pohištva vedno znova zagotavljamo:

Strokovno znanje, dolgoletne izkušnje, napredne tehnologije v proizvodnem procesu in nenehno vlaganje v kakovost nam dajejo moč k zavezi, da bomo za vas vedno ustvarjali samo najboljše. Preverite vse naše prednosti.

Vaš dom naj bo vaše zatočišče. Opremljen naj bo unikatno in funkcionalno, v skladu z vašimi potrebami. Pri opremljanju vam z veseljem svetujemo v vaše maksimalno zadovoljstvo. Prepričani smo, da z našimi idejami prispevamo k stilski dovršenosti vaših bivalnih prostorov, kot smo do sedaj že pri 62.000 zadovoljnih strankah.

Naj vaš dom zablesti z unikatnim pohištvom Akron!

Vsako pozitivno mnenje naših strank nam je v posebno zadovoljstvo in nam daje dodaten zagon za izboljšave in novosti. Preverite, kaj menijo stranke o sodelovanju z nami. Z veseljem se odzivamo na vaše predloge, zato so izredno dobrodošli. Samo v sodelovanju z vami lahko ustvarjamo najboljše.

Priznanje blagovni znamki Akron daje tudi certifikat najvišje odličnosti poslovanja - certifikat Zlate odličnosti AAA, katerega prejemnik je Akron že vrsto let. Še posebej ponosni smo na status invalidskega podjetja, saj z našim delovanjem omogočamo kakovostnejše življenje tudi ranljivejšim skupinam.

S ponosom lahko trdimo, da je Akron blagovna znamka, ki skriva dobre zgodbe. Pridružite se jim tudi vi.

Več o certifikatu odličnosti AAA si lahko preberete >>TUKAJ<<

zlata boniteta odličnosti
invalidsko podjetje Akron

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!