Kopalniški triki

Kopalnica je naše jutranje svetišče. Prostor, kjer pričenjamo in zaključujemo dan. Za bolj urejen videz kopalnice smo pripravili nekaj uporabnih trikov, ki jih lahko uporabite v vašem domu.

Kopalnice že dolgo niso več zgolj v keramiko oblečeni prostori, namenjeni osebni higieni. Sodobni oblikovalski trendi jih umeščajo med enokopravne prostore hiše. Temu primerna postaja tudi njihova oprema. Prav kopalniška oprema je  v zadnjem času doživela velik preobrat. V kopalnico ne spadajo zgolj omarice in police, priljubljeno postaja pohištvo, ki ga na prvi pogled ne bi postavili v kopalnico. 

Kolesa, obrabljeni elementi in beton

Zgoraj našteti pojmi na prvi pogled nimajo veliko skupnega. Z malce kreativnosti pa lahko igrivo popestrijo vašo kopalnico. Iz starega kolesa lahko z malce truda izdelate krasno kopalniško mizo. Ogrodje kolesa lahko uporabite za nosilce, uporabna je lahko tudi košarica, ki lahko postane shramba za brisače. Obrabljeno in "vintage" pohištvo je ponovno v modi. Namesto nove kopalniške omarice v kopalnico postavite omaro, ki ste jo obnovili. Ali pa omarico izdelajte, kar sami. Namesto lesa uporabite beton.

Leseni elementi

Nekoč je veljalo, da les zaradi vlage ne sodi v kopalnico. Sodobni premazi so rešili še to zagato. Zakaj torej ne bi v kopalnico vnesli malce topline lesa? Začnete lahko že z majhnimi dodatki kot so lesene omarice, police ali stojala za brisače. Navihan dodatek je lesena lestev, ki ji spremenite namembnost, in jo uporabite kot stojalo za brisače. 

Veliko prostora

Premišljena raba hrambnega prostora je v kopalnici ključnega pomena. Marsikatero prostorsko zagato rešijo dobro organizirani predali. V kolikor vam prostor dopušča, lahko na primer v predal s sušilcem za lase namestite električno stikalo. Ali pa na notranjo stran omarice namestite "obešala" za nakit ali držala za kozarce, kamor lahko spravite drobne pripomočke kot so vatirane palčke. Nekaj navdiha smo za vas zbrali v spodnji galeriji. akcija odeja

Sorodni članki

Urejen vrt

Toplo vreme je kot nalašč za delo na vrtu. Za vse navdušene vrtičkarje smo zbrali pet krasnih idej, ki bodo polepšale ...

Slika na lesu

Bližajo se prazniki. O tem pričajo polna nakupovalna središča in premosorazmerno polni vozički. Za vse, ki iščete ...

Popolno urejena domača pisarna

Delo od doma postaja vedno pogostejša praksa. Za vas smo poiskali nekaj idej za ureditev domače ...

Kopalniški triki

Kopalnica je naše jutranje svetišče. Prostor, kjer pričenjamo in zaključujemo dan. Za bolj urejen videz kopalnice smo ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: