Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Kopalniški triki

Kopalnice že dolgo niso več zgolj v keramiko oblečeni prostori, namenjeni osebni higieni. Sodobni oblikovalski trendi jih umeščajo med enokopravne prostore hiše. Temu primerna postaja tudi njihova oprema. Prav kopalniška oprema je  v zadnjem času doživela velik preobrat. V kopalnico ne spadajo zgolj omarice in police, priljubljeno postaja pohištvo, ki ga na prvi pogled ne bi postavili v kopalnico. 

Kolesa, obrabljeni elementi in beton

Zgoraj našteti pojmi na prvi pogled nimajo veliko skupnega. Z malce kreativnosti pa lahko igrivo popestrijo vašo kopalnico. Iz starega kolesa lahko z malce truda izdelate krasno kopalniško mizo. Ogrodje kolesa lahko uporabite za nosilce, uporabna je lahko tudi košarica, ki lahko postane shramba za brisače. Obrabljeno in "vintage" pohištvo je ponovno v modi. Namesto nove kopalniške omarice v kopalnico postavite omaro, ki ste jo obnovili. Ali pa omarico izdelajte, kar sami. Namesto lesa uporabite beton.

Leseni elementi

Nekoč je veljalo, da les zaradi vlage ne sodi v kopalnico. Sodobni premazi so rešili še to zagato. Zakaj torej ne bi v kopalnico vnesli malce topline lesa? Začnete lahko že z majhnimi dodatki kot so lesene omarice, police ali stojala za brisače. Navihan dodatek je lesena lestev, ki ji spremenite namembnost, in jo uporabite kot stojalo za brisače. 

Veliko prostora

Premišljena raba hrambnega prostora je v kopalnici ključnega pomena. Marsikatero prostorsko zagato rešijo dobro organizirani predali. V kolikor vam prostor dopušča, lahko na primer v predal s sušilcem za lase namestite električno stikalo. Ali pa na notranjo stran omarice namestite "obešala" za nakit ali držala za kozarce, kamor lahko spravite drobne pripomočke kot so vatirane palčke. Nekaj navdiha smo za vas zbrali v spodnji galeriji. 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!