Vgradne omare

Vgradne omare

katalog vgradnih omarZ odličnimi vgradnimi omarami si poenostavimo življenje, saj je tudi urejenost in dobra organiziranost skrivnost dobrega počutja.

Vgradne omare naj kreativno, funkcionalno in estetsko navdahnejo oblikovalci. Naj bodo uporabne z racionalnimi rešitvami, hkrati pa naj s svojo dovršeno zunanjostjo nudijo estetski užitek. Prostor z vgradnimi omarami deluje urejen, zato se v njem počutimo lahkotno in neobremenjeno.

Z izdelavo po meri lahko notranjo razporeditev prilagajamo svojim potrebam, hkrati pa dopuščamo možnost fleksibilnosti, saj jo lahko brez težav prilagodimo novi namembnosti. Z vgradno omaro, ki je vgrajena brez hrbtišča, tal in stropa, zapolnimo ves razpoložljivi prostor in ga optimalno izkoristimo.

Prepustite se domišljiji in jo spremenite v realnost. Odločite se za kakovostno zasnovane in izdelane vgradne omare z zagotovljeno garancijo. Zaslužite si najboljše - vgradne omare s tradicijo Akron.

Vgradne omare Akron – moč urejenosti in dovršenosti prostora.

drsna-in-krilna-vrata
Košarica idej

Izjemni 18 % popust na vgradne omare z drsnimi vrati

Izjemni 18 % popust na vgradne omare z drsnimi vrati

Vgradna omara po meri samo zdaj občutno ceneje. Dobite jo po izredni akcijski ceni. V času sejma Ambient vam nudimo 18 % popust* na vse vgradne omare z drsnimi vrati.

Preberi več >
Novi salon pohištva v Ljubljani

Novi salon pohištva v Ljubljani

Pri Akronu že 28 let vztrajno in uspešno sledimo kupčevim željam. Vedno večje povpraševanje in več zadovoljnih ter zvestih kupcev nas je spodbudilo k otvoritvi novega pohištvenega salona v Ljubljani. Pohištveni salon bo na novi lokaciji s poslovanjem pričel julija letos.

Preberi več >

Zadnje novice

Otroška soba v mansardi

Otroška soba v mansardi

Ljubka mansardna otroška sobica z maksimalno izkoriščenim prostorom vključuje vse, kar potrebuje živahna deklica. In še več.

Preberi več >
Otroška soba pregrajena z regalom

Otroška soba pregrajena z regalom

Na videz povsem enostavna, pa vendar izredno domiselna postavitev pohištva v otroški sobi.

Preberi več >
Kako opremiti otroško sobo za tri otroke?

Kako opremiti otroško sobo za tri otroke?

Življenje s tremi otroki je zanimivo in ljubeče, polno objemov in poljubov, pa tudi hrupa, nereda in skrbi. Prinaša tudi odločitve glede ureditve njihovega bivalnega prostora.

Preberi več >

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: