Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Pohištvo, ki ga enostavno morate imeti!

Naj vam pri izbiri pomagamo
z našo strokovno usposobljeno ekipo.

Vgradne omare

Vgradna omara z drsnimi vrati je eden izmed najbolj priljubljenih kosov pohištva v naših domovih, saj racionalno izkoristi prostor v vsakem stanovanju. Sega od stropa do tal, vsi notranji elementi so narejeni po vaši želji, zato je vgradna omara izjemno praktična.

Še posebej, ker jo lahko vgradimo v omejen prostor, recimo v mansardo ali pod stopnice. Na voljo so vam številne barvne kombinacije, ki nadgrajujejo vaš bivalni prosto. Kakovostni lesni materiali oddajajo občutek topline, v kombinaciji s steklom ali ogledalom pa delujejo razkošno in elegantno. Za estetiko se skriva moderna tehnologija, kot so aluminijasto okovje, drsna vrata z mehkim zapiranjem in neslišno zapiranje predalov.

Vstop v galerijo

 

izris vgradne omare in cena

Izris in cena vgradne omare v

3D tehniki

S pomočjo internetne aplikacije AKROMAT si izrišite svojo novo vgradno omaro v 3D tehniki. Izberite razpored notranjosti in izgled vrat.

Izrišite si svojo vgradno omaro

S pomočjo internetne aplikacije AKROMAT si izrišite svojo novo vgradno omaro v 3D tehniki. Izberite razpored notranjosti in izgled vrat (delitev, barva, materiali.

  • Enostavna uporaba
  • Vgradna omara po vaših željah
  • 3D izris in cena
Vstopi v AKROMAT
1

Maksimalen izkoristek prostora

Vgradne omare odlikujejo številne prednosti. Zagotovo največja prednost je maksimalni izkoristek prostora.

Preberi več
2

Izdelano v Sloveniji

Akron je slovenska blagovna znamka, ki že od leta 1989 izdeluje unikatno Slovensko pohištvo po meri.

Preberi več
3

Od ideje do montaže

Nudimo celovite rešitve opremljanja, od svetovanja, izmer na terenu, do izdelave, dostave in montaže.

Preberi več
5

Dolga življenjska doba

Vsak Akronov izdelek je unikaten, narejen samo za vas. Kakovost spremljamo v vseh fazah izdelave.

Preberi več
5

Odlični plačilni pogoji

Zavedamo se raznolikosti vaših plačilnih navad, zato smo se vam približali tudi s prijaznimi plačilnimi pogoji.

Preberi več
6

Navdušujejo že 30 let

Že več kot 30 let izdelujemo pohištvo po meri - po meri vaših pričakovanj in po meri vašega proračuna.

Preberi več
Drsna vrata

PERSONALIZIRANA VRATA VAŠE OMARE

Naj bo vaša vgradna omara osebna, naj jo krasijo vaši najljubši motivi. S posebno tehniko tiskanja zagotavljamo kakovost in prostoru vdahnemo poseben čar.

  • Visoka kakovost tiska
  • Motiv po vaši izbiri
  • Izdelano po vaših merah
Želim izvedeti več ...

Vgradne omare Akron slovijo po svoji izjemni kakovosti, estetiki, prilagodljivosti in vzdržljivosti, kar nikakor ni naključje. Naše vgradne omare so plod dela predanih strokovnjakov, ki osebno skrbijo, da je vsaka vgradna omara brezhibna in do potankosti oblikovana po vaših željah.

Poleg tega smo z vami na vsakem koraku, ki vas vodi do vašega novega najljubšega kosa opreme – pomagamo vam z idejo, izrisom, obliko, barvami, materiali in to kar pri vas doma. Vse do dostave, ko vam vašo omaro pripeljemo domov in jo tudi zmontiramo.

Vrhunska kakovost zagotavlja dolgotrajno uporabo.

Izkoristek prostora z vgradno omaro

Vgradne omare so zadnja leta postale eden izmed najbolj priljubljenih in trendovskih kosov pohištva, kar zagotovo ni presenetljivo. Vgradne omare so namreč zasnovane tako, da maksimalno izkoristijo prostor, zato lahko segajo od zidu do zidu, od zidu do zaključne stranice ali pa se vgradijo v kot in tako optimalno izkoristijo prostor. Pri postavitvi vgradne omare bomo upoštevali arhitekturo prostora, postavitve vtičnic in inštalacij ter druge na prvi videz moteče dejavnike.

Vedno se namreč najde ustrezna rešitev, kar je prednost pohištva, izdelanega po meri. Poleg maksimalnega izkoristka prostora pa so vgradne omare priljubljene predvsem zato, ker ponujajo nešteto možnosti notranje postavitve. Po mili volji se lahko igrate s kombiniranjem polic, predalov, obešalnikov, košar, raztegljivih obešal in osvetljave, dokler ne najdete popolne kombinacije, ki se zlije z vašim življenjskim slogom.

Vrhunska kakovost vgradne omare

Vgradne omare Akron so sinonim za vrhunsko kakovost in so z razlogom številka 1 v slovenskem prostoru. Naše vgradne omare so čudovite opremile na tisoče slovenskih in tudi tujih domov, njihov prefinjen dizajn, izbrani materiali in številne možnosti izbire dodatkov pa vam zagotavljajo, da bo vgradna omara Akron dolgoletna spremljevalka v vašem domu. Občutite kakovost in izjemnost estetske dovršenosti tudi vi.

     
           
             
                               
                 

Želite ponudbo in svetovanje?

               
                             
           
           
             

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!