Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 
omara vgrajena med zid-zid

Z nakupom pohištva prihranite pri invalidskih kvotah!

Najem pohištva

Operativni leasing (poslovni najem) pohištva po meri 

Uspešna rast in razvoj podjetja zahteva stalno likvidnost. V primeru večje investicije je le to včasih težko zagotavljati. Pri Akronu vam nudimo možnost poslovnega najema naših izdelkov, kar za vas lahko predstavlja finančno svobodo za tekoče poslovanje. V sodelovanju z mednarodnim strokovnjakom na področju financiranja z dolgoletnimi izkušnjami Grenkeleasing d.o.o.vam ponujamo rešitve po meri. Prilagodili jih bomo vašim željam in potrebam.

Poslovni najem je dolgoročna poslovna odločitev. Namesto visokih stroškov nabave, ki jih je potrebno postopoma nadomestiti, plačujete obroke za poslovni najem, ki predstavljajo predvidljiv dejavnik pri načrtovanju stroškov. 

O Grenke operativnem leasingu

Klasični oz. operativni leasing je oblika financiranja nakupa, kjer leasingodajalec (Grenke) kupi predmet leasinga po izbiri leasingojemalca (kupec - podjetje) in mu ga da v uporabo. Pri klasičnem leasingu lahko leasingojemalec postane lastnik predmeta po plačilu odkupne vrednosti po koncu leasing obdobja, oziroma se mu daje možnost za odkup med celotnim trajanjem leasinga.

Klasični leasing podjetjem omogoča več možnosti zaradi neposrednega učinka na hitrejše prilagajanje podjetij potrebam trga, ter zelo hitro povečanje konkurenčnosti in produktivnosti.

Komu je namenjen leasing poslovnega pohištva?

Namenjen je vsem oblikam pravnih oseb, ki z investiranjem v osnovna sredstva skrbijo za svojo konkurenčnost, bančne kredite pa uporabljajo kratkoročno za obratna sredstva.

Pri klasičnem leasingu se leasingojemalcu dajejo naslednje možnosti pred oziroma po sklenitvi pogodbe:

Prednosti poslovnega najema:

Povzetek leasing storitve:

Način plačila:

Ob sklenitvi pogodbe mora leasingojemalec urediti zavarovanje. To lahko stori preko Grenke ali svoje zavarovalnice.

Potrebni podatki ob sklenitvi:

S poslovnim najemom pohištva Akron zanesljivo in učinkovito načrtujete prihodnost vašega podjetja. S tem sledite svojim ciljem, ohranite kapital in okrepite svojo boniteto.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!