Tematsko opremljene mladinske sobe

Opremljanje mladinske sobe je velik zalogaj. Pri opremljanju moramo nujno upoštevati želje in okus odraščajočega mladostnika. Žongliranje med željami in potrebami pa je pogosto zelo težko.

Za razliko od otroške sobe, potrebuje mladinska soba dodaten kotiček za šolske obveznosti. Zadosten prostor za konjičke in nenazadnje odmaknjen delček za druženje s prijatelji. Oprema mladinske sobe mora vse to omogočati in hkrati dajati vtis skladne celote.

Seveda sta oprema in velikost sobe odvisna od starosti in karakterja mladostnika. Njegovo okolje se spreminja z dozorevanjem. Vse to pa je potrebno vključiti v sam prostor. Tako se, na primer, malenkost bolj zadržan mladostnik ne bo preveč dobro počutil v živahni in dinamično opremljeni sobi. Medtem, ko se bo bodoči »rock zvezdnik« popolnoma izgubil v klasično opremljeni sobi.

Za vas smo poiskali nekaj primerov tematsko opremljenih mladinskih sob. Navdih zanje smo poiskali pri oblikovalskem podjetju Carre.  V galeriji tako lahko najdete primer sobe za mladega znanstvenika, plesalko ali umetnika. Vsem sobam je skupna velika mera premišljenosti in upoštevanja karakterja uporabnikov, ki se odražajo v samih dekorativnih dodatkih. 

 Sorodni članki

Avtomobilčki na steni

Je tudi vaš malček povsem navdušen nad majhnimi avtomobili? So tudi pri vas ti že dobili svoj prostor v vsakem kotičku ...

Osvetlitev pohištva

Se tudi vam dogaja, da ob brskanju po omari potrebujete dodatno luč in včasih še manjšo baterijo? Pri Akronu smo ...

Ureditev dnevne sobe

Bistvo dnevne sobe kot glavnega družinskega prostora se skriva v varnosti in udobju, ki nam ga nudi. Zato je še posebej ...

Tabure

Kdaj ste nazadnje nekaj ustvarili sami? Uporabili že zavržene materiale? Danes vam predstavljamo zanimivo idejo, kako ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: