Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 
Otroške postelje

Otroške postelje

Otroške postelje Akron so narejene iz najkakovostnejših, trpežnih materialov, odlikujejo pa jih izdelava po meri, maksimalni izkoristek prostora in številni ljubki dodatki, ki jih otroci obožujejo.

Izbirate lahko med neskončnimi možnostmi barvnih kombinacij, s katerimi se lahko približate obstoječemu pohištvu ali željam vašega otroka. Otroci obožujejo udobne skrite prostorčke, zato so navdušeni nad predali pod posteljo in stenskimi regali različnih oblik. K postelji se poda tudi nočna omarica, na kateri bo v bližini najljubša knjiga ali nočna lučka.

Velikost postelje prilagodimo starosti otroka in prostorski razpoložljivosti. Vsekakor upoštevamo standardne dimenzije za ležišča in vam pomagamo tudi pri izbiri.

Kako je z varnostjo otroških postelj?

Prijetno počutje in dober spanec vaših otrok je neprecenljivo. S posteljami Akron jim bomo zagotovili maksimalno udobje in funkcionalnost. Vsekakor pa nismo pozabili na varnost, ki je pri izdelavi otroškega pohištva v Akronu na prvem mestu. Pri vseh posteljah so upoštevane zahteve za varnost, trdnost in trajnost v skladu z evropskimi varnostnimi predpisi.

Prebudite domišljijo in ustvarjalnost. Naj bodo otroške postelje razigrane, a hkrati umirjene in prilagojene otrokovemu razvoju ter potrebam. Splača se dobro razmisliti, kakšna postelja je najprimernejša za vašega otroka. Potrebujete pri tem pomoč? Obiščite vam najbližjega svetovalca.

Pogradi in visoke postelje

Pogradi in visoke postelje

Otroške postelje

Otroške postelje

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!