Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

O podjetju

Akron že več kot 35 let nudi celovite rešitve opremljanja z vgradnimi omarami in drugim pohištvom ter dosega zavidljive rezultate.  Prepoznate ga po vgradnih omarah z drsnimi vrati, predelnih stenah, spalnicah, otroških sobah in ostalem pohištvu po meri. Opremlja vse vrste prostorov, od spalnic in garderobnih sob do otroških in dnevnih sob, kopalnic, mansard, predsob, pisarn ipd.

S stalnim razvojem in prepoznavanjem poslovnih priložnosti Akron presega okvire pričakovanj, ter z upoštevanjem tržnih trendov ustvarja izjemno dodano vrednost.

Uspeh seveda ni naključje. Vse aktivnosti so usmerjene h kupcem, k prepoznavanju in zadovoljevanju njihovih pričakovanj. Sodelavci Akrona svoje delo opravljajo predano in vrhunsko, kar se odraža v zadovoljstvu kupcev, ki se z veseljem vračajo. Blagovna znamka Akron je prepoznavna v domačem okolju, vedno bolj pa utira in pušča sledi tudi izven meja.

Prodajni program pohištva Akron najdete po vsej Sloveniji, kakor tudi v tujini. Najbolj opremljen je specializirani razstavni salon v Ljubljani, ki nudi široko paleto vzorcev. Le-te je mogoče na najrazličnejše načine uporabiti tako pri vgradnih omarah kot pri ostalem prodajnem programu. Vrhunsko usposobljeni svetovalci vam z veseljem predstavijo celoten prodajni program, možne rešitve vaših prostorskih težav ter se z vami dogovorijo za izmero in ogled prostora pri vas doma. Tehnološko podprta proizvodnja in lasten razvoj omogočata natančno in kvalitetno izdelavo pohištva. Optimizacija proizvodnje nudi možnost, da kupcu že ob naročilu vgradne omare  sporočimo točen datum montaže. Vgradni elementi se nekaj dni pred montažo dostavijo na dom, kjer usposobljena ekipa monterjev poskrbi za kvalitetno in natančno vgradnjo. Po preteku garancije je zagotovljeno servisiranje.

Prednosti vodilnega proizvajalca vgradnih omar je veliko, vse pa vodijo k ustvarjanju dobrih zgodb sodobnega opremljanja.

Z jasno vizijo razvoja novih produktov in kvalitetno storitvijo bo Akron upravičeval pričakovanja tudi v prihodnje.

Etični kodeks podjetja

Družba Akron d.o.o. je zavezana k etičnemu ravnanju z vseh vidikov svojega poslovanja.

Etična merila v družbi temeljijo na naslednjih načelih:

 POSLANSTVO, VIZIJA IN VREDNOTE DRUŽBE

Naše poslanstvo je poslovna odličnost. Preko uvajanja in uporabe sistemov sodobnega, učinkovitega in celovitega doseganja kakovosti ter z načrtovanjem in izvajanjem sodobnega procesa poslovanja postavljamo višje cilje, z upoštevanjem predhodnih izkušenj, znanja in zmožnosti. Najbolj smo odgovorni uporabnikom naših storitev in proizvodov. Naše storitve in proizvodi morajo biti visoke kakovosti, izdelani s profesionalnostjo in cenovno ugodnostjo.  Svojim strankam posredujemo informacije, s čimer si medsebojno ustvarjamo zaupanje, ob upoštevanju potrebne mere varovanja tajnosti in diskretnosti.

Naša vizija je nenehno izboljševati poslovanje družbe. Z lastnim razvojem in izdelavo tržno zanimivih produktov na domačem in evropskem trgu okrepiti sedanji položaj, ter postati najbolj zanesljiv poslovni partner na področju proizvodnje pohištva po meri. Z lastnim razvojem tehnološko prodajnih programov definirati standarde na področju uporabe 3D izrisov in se uveljaviti kot visoko-tehnološko, kreativno podjetje.

Vrednote družbe so zaposleni s svojim poštenim, zanesljivim, strokovnim, inovativnim in naprednim delom.

Vrednote družbe so osredotočene na zagotavljanje kakovosti proizvodov ter storitev, zagotavljanje zadovoljstva strank, iskrenega ravnanja in vedenja, skrbi za okolje  in poštenosti ter spoštovanja do ljudi. 

Vizitka podjetja Akron

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!