Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Pohištvo, ki ga enostavno morate imeti!

Naj vam pri izbiri pomagamo
z našo strokovno usposobljeno ekipo.

Dnevne sobe

Dnevna soba je najpomembnejši prostor vsakega doma, saj se v njem družimo, pogovarjamo, gledamo televizijo, poležavamo, sprejemamo obiske … Dobra dnevna soba poleg sedežne garniture premore tudi kakovostno pohištvo, kjer hranimo knjige, slike svojih otrok, družinske albume, televizijo, glasbeni sistem – skratka vse, kar spada v osrednji prostor stanovanja. Lahko pa tudi priročen domači pisarniški kotiček, ki ga sestavlja funkcionalna pisalna miza s predalnikom. Posezite po najboljšem in ustvarite dnevno sobo, ki si jo sami želite.

Vstop v galerijo
1

Maksimalen izkoristek prostora

Vgradne omare odlikujejo številne prednosti. Zagotovo največja prednost je maksimalni izkoristek prostora.

Preberi več
2

Izdelano v Sloveniji

Akron je slovenska blagovna znamka, ki že od leta 1989 izdeluje unikatno Slovensko pohištvo po meri.

Preberi več
3

Od ideje do montaže

Nudimo celovite rešitve opremljanja, od svetovanja, izmer na terenu, do izdelave, dostave in montaže.

Preberi več
5

Dolga življenjska doba

Vsak Akronov izdelek je unikaten, narejen samo za vas. Kakovost spremljamo v vseh fazah izdelave.

Preberi več
5

Odlični plačilni pogoji

Zavedamo se raznolikosti vaših plačilnih navad, zato smo se vam približali tudi s prijaznimi plačilnimi pogoji.

Preberi več
6

Navdušujejo že 30 let

Že več kot 30 let izdelujemo pohištvo po meri - po meri vaših pričakovanj in po meri vašega proračuna.

Preberi več

Dnevne sobe Akron odlikuje dovršena izdelava, kjer je poskrbljeno tudi za najmanjše podrobnosti. Na voljo so vam številni kakovostni materiali v najrazličnejših barvnih kombinacijah, izberete pa si lahko moderne regale, med katerimi ima osrednje mesto tv regal, klubsko mizico, praktične komode, učinkovite vgradne omare, klasične omare z vrati, vse narejeno po meri individualno za vaš prostor.

Vaša dnevna soba naj bo izjemna in praktična hkrati. Prilagojena sodobnemu načinu bivanja in v skladu z vašim življenjskim slogom.

Če vam primanjkuje prostora, se dnevna soba lahko v hipu spremeni v spalnico.Zakaj bi bili v majhnem stanovanju oz. garsonjeri prikrajšani za dnevno sobo? Tudi v takem stanovanju si lahko privoščite simpatično dnevno sobo, kar pa ne pomeni, da boste morali spati na kavču. Z dvižno posteljo, ki se čez dan skrije ob steno, na njenem mestu pa se bohoti kavč, boste pridobili na funkcionalnosti vašega prostora.

Naši strokovnjaki bodo poskrbeli, da bo pohištvo optimalno zasedlo prostor in ga izkoristilo za shranjevanje ali v prostor prineslo minimalistično razgibanost. Če niste prepričani, kakšna postavitev bi bila primerna za vas, kakšni regali bi se najbolj ujemali v vaš dnevni prostor, kako veliko omaro potrebujete ali se ne znate odločiti, katero barvo bi izbrali, vas bo naš svetovalec obiskal na domu in vam izrisal predogled, ki vam bo nudil realno predstavo, kako bo videti vaša dnevna soba, ko bo postavljena. Vso naročeno pohištvo vam seveda tudi brezplačno pripeljemo in zmontiramo, tako da po naročilu nimate nobene skrbi več. Poskrbljeno je tudi za garancijo in servisiranje. Pohištvo vam mora služiti na dolgi rok.

S kakovostnim pohištvom po meri poskrbite za unikaten ambient dnevnega prostora. Ustvarjen za vaše razkošje, za nove zgodbe z vašimi najbližjimi, prijeten klepet s prijatelji in sproščanje ob gledanju televizije.

Dnevne sobe, krojene po meri, so namenjene vsem, predvsem pa ljubiteljem lepega in udobnega ambienta. Z izdelavo po meri upoštevamo najnovejše trende in novosti s področja opremljanja, dizajna in dekorja interierja. Naše ideje vključujejo zanimive detajle, ki vaši kulturi bivanja dajejo poseben pečat.

Drugačne dimenzije opremljanja vas ne bodo razočarale. Oglejte si našo galerijo dnevnih sob. Prepričani smo, da boste našli tako, ki si jo boste zaželeli v svojem domu.

Če si tudi vi želite več udobja v dnevni sobi, se obrnite na naše svetovalce.

Dnevne sobe Akron – čar domačnosti.

     

           
             
                               
                 

Želite ponudbo in svetovanje?

               
                             
           
           
             

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!