Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 
omara vgrajena med zid-zid

Z nakupom pohištva prihranite pri invalidskih kvotah!

Poslovno pohištvo

Poslovni prostori izražajo odličnost podjetja in njegovo skrb za zaposlene, stranke in okolje. Poslovni prostori Akron slovijo po svoji vrhunski kakovosti, izbranih materialih in minimalistični eleganci. Iz preprostega prostora lahko ustvarite profesionalen pridih, ki izdaja vaš prefinjen okus. Izbirate lahko med klasičnim pisarniškim pohištvom in poslovnim pohištvom, ki je potrebno za opremo salonov, recepcij, čakalnic, šol, lokalov, hotelov, trgovin in drugih prostorov, ki so v vsakodnevnem stiku s strankami.

Poslovni prostori Akron so seveda narejeni po meri, pri čemer lahko izbirate med materiali in barvami, ki bodo najbolje izražale vašo vizijo. Pri tem vam seveda z veseljem svetujemo, vaš bodoči ali obstoječi poslovni prostor lahko obiščejo naši strokovnjaki, ki vam bodo z veseljem pripravili izris prostora z novim pohištvom in svetovali, kako najbolje izkoristiti prostor.

Če si želite svoje podjetje oziroma prostore obogatiti s pohištvom, ki vam bo v ponos, izberite Akron – slovensko podjetje s tradicijo izdelave pohištva od leta 1989.

Izkoristite možnost in namesto plačila v sklad za invalide nabavite pisarniško pohištvo Več informacij

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!