Barvne kombinacije

Barvne kombinacije

Da bi prostor zaživel, mu je treba vdahniti dušo - in k temu najbolje prispeva primerna izbira barv, ki ustvarjajo primerna razpoloženja.

Poleg bogate izbire opreme, lahko individualni razporeditvi vaše omare dodate še bogat izbordrsnih vrat, ki imajo 5 letno garancijo. Vokovjepo vašem izboru se lahko vgradi številne kombinacije vratnih polnil, ki zagotavljajo, da bo vaš prostor res tisto, kar ste si želeli. Osnovne možnosti se začenjajo pri oplemenitenem iveralu, z različnimi barvnimi ali lesnimi dekorji, ki ponujajo široko paleto izgledov, od gladkih do reliefnih in tudi visoko sijajnih površin. Trendovske ureditve interierjev pa nemalokrat zahtevajo sijoče steklene površine, ki prostor še dodatno optično razširijo, in mu dodajo nezmotljiv pridih sijajnosti. Tudi za te namene je na voljo širok izbor dekorativnih in barvnih stekel, s katerimi lahko zaključite izgled svojega pohištva po meri.

barvni dekorji:

f488 Cubanit

lesni dekorji:
stekla:
Dražba!

Kako cenim in pridobim artikel?

Izberite izdelek, ki ustreza vašemu prostoru. Znižajte ceno in pazite, da vas kdo z nakupom ne prehiti.
Izdelek lahko prevzamete in montirate sami ali pa izkoristite brezplačno dostavo in montažo.

naročilo v dražbi1. Poišči licitacijo
nakup pohištva preko dražbe2. znižaj ceno in pazi, da te kdo z nakupom ne prehiti.
dostava in montaža3. Odpelji in postavi ali izkoristi BREZPLAČNO dostavo + montažo.

Košarica idej

Izbira barv v stanovanju

Izbira barv v stanovanju

Uganete kje dobim največ idej za barvne kombinacije? Pri obešanju pisanega perila. Morda tudi zato pri tem opravilu neizmerno uživam.

Preberi več >
Prednosti garderobne sobe

Prednosti garderobne sobe

Ogledalce, ogledalce na steni povej, katera najlepša v deželi je tej… Se zavedate, da si morate biti všeč takšni kot ste, da se boste počutili odlično?

Preberi več >
#

"Omare so res kvalitetna samo vsem kupcem niso cenovno dostopnesaj 60% prejema okoli 600eur plače ali pa so ljudje brezposelni ??"

MSM ST
#

"Akronove omare smo najprej naročili kot omare za obleke. Potem pa smo se, ravno zaradi funkcionalnosti, cene in izgleda, odločili, da jih naročimo tudi za shrambo. Izredno smo zadovoljni, saj ne samo da so praktične ter uporabne, zelo lepo se tudi vklopijo v prostor. Akron vsekakor priporočam vsem. Azra Begič"

Azra Begič
#

"Po dobrem desetletju uporabe Akronovih omar, ki smo jih vmes dvakrat selili (in dokupovali) ostajamo - zadovoljni. :) Tako z uporabnostjo kot s trajnostjo izdelka, pa tudi celotne storitve, ki je bila zmeraj doslej zanesljiva in korektna. Ko se je kakšna malenkost pozabila, smo zadevo uspesno korigirali, drugih nevsecnosti preprosto ni bilo. Izdelki Akron niso najcenejši, so pa - po našem prepričanju - vredni svojega denarja."

Ales Crnic
#

"Funkcionalnost vgradnih omar je vrhunska. S vgradnjo oz kompletno uslugo sem zadovoljen. Cene v akciji so več kot solidne."

Migaj Migaj
#

"Akron pohištvo smo naročili. Proizvajalec se je naročilu takoj odzval, pohištvo izdelal po meri. Vgrajeno pohištvo uporabljamo že več let. Kljub zahtevni tehnologiji odpiranja vrat na več harmonika delov, vse pohištvo še danes funkcionira in smo s pohištvom zelo zadovoljni. Priporočam družbo AKRONI, ki se zavzame za stranko in vam kvalitetno izdela pohištvo po vaših izmerah."

Bojan Zupevec
#

"Vse naše vgradne omare v stanovanju so Akronove...že vsaj 12 let v predsobi, približno 7 let v spalnici, že nekaj let pa jo imamo tudi na balkonu, izpostavljeno soncu, vendar pod streho, s steklenimi vrati. Omare so še vedno "kot nove", v vsem času nismo potrebovali servisa. Skratka - delajo!"

Marusa Erbeznik
#

"Akron je res zaupanja vredno podjetje. Mojo " walk In" garderobo , se po 3 letih pohvalijo cisto vsi. Svetovalci so zelo prakticni in dajejo super zivljenjske in uprabne resitve, pri izrisih. Na voljo imajo razne vrste materialov, barv, oblik obdelave lesa ali stekla . Zame so stevilka ena pri vgradnih omarah, saj zadeve funcionirajo , tudi po daljsem casu , vodila se kar " lepo pojejo" in vse stvari so v BP stanju. Priporocam toplo vsem , saj kvaliteta / cena izpolnjujejo pricakovanja . Akron , srecno in uspesno se naprej . Seherzada C"

Seherzada Cehic
#

"sem korisnik omar akron, imam jih v spalnici in v kabinetu, samo pohvala, perfektno izkoriščenje prostora, lep in funkcionalen videz, dostava in monterji super, točni in perfektno narejeno, lahko samo priporočam !"

Zdravko Grnjak
#

"Akron ima dobre ideje in rešitve zanje, so točni in natančni, čisto po meri za vsakogar. Lepo in funkcionalno."

Ranko Kurtović
#

"Končno sem si uredila likalnico. Iz "nabasane" sobe je postala sila uporaben kotiček, kjer se v novi vgradni omari najde prostor tudi za moževe konjičke."

Breda K.
#

"Ni kaj- funkcionalno, enostanvno pa tudi očem dopadljivo. Vgradne omare spalnice od naročila do montaže, v žargonu bi se reklo "prva liga." AKRON-odlično uigrana ekipa, juhuhu....."

Igor Hribar
#

"Akronovci so profesionalci na svojem področju. Večkrat preverjeno in dokazano v 20 letnem sodelovanju."

Emil Marinšek
#

"Podjetje Akron je eno najbolj profesionalnih na področju vgradnega pohištva. Hitro, zanesljivo, visoko kakovostno.....Servis v nekaj urah, prijaznost do strank....in zelo sprejemljive cene......Vsekakor le tako naprej. Ljudem, prijateljem in ostalim, ki jih srečam v primeru potreb po vgradnih omarah vselej priporočam AKRON. vaš Andrej Stare"

Andrej Stare
#

"Pred več kot desetimi leti sem prvič naročil vgradne omare AKRON in še vedno so kot nove. Ponovno sem se odločil,da naročim še otroško sobo in sem zopet izredno zadovoljen tako z profesionalnim pristopom njihove Arhitekte kot tudi z zelo učinkovitimi monterji. Vse kar je bilo dogovorjeno je bilo tudi kvalitetno izdelano v dogovorjenem roku. Z veseljem priporočam vsem, ki želite kvalitetno in lepo pohištvo po meri. Ne bo vam žal.da ste se odločili za AKRON."

ZDRAVKO SELIČ
#

"Hodnik, ki pri nas služi kot garderobna soba, je bil večna kriza. Krilna vrata, ki so jemala svetlobo in se ni videlo kaj je v omarah, godrnjanje moje žene... Potem so pa Akronovci naredili vgradne omare in je kar naenkrat več prostora in več svetlobe. Ker je rešitev tako dobro izpadla, smo podobno rešitev izvedli še v spalnici. Po 10 letih vrata odlično drsijo, predali tečejo kot na začetku. Skratka - brez negativnih pripomb."

Igor S.
#

"Akron me je navdušil, ker je moje drzne ideje (in nemalokrat velike izzive) spremenil v pohištvo, ki naju navdušuje iz dneva v dan. Hmmmm... podobne pohvale slišiva tudi od najinih gostov:) Hvala!"

Anjuška I.
#

"Res, najboljše pohištvo po meri. To dokazujemo že 25 let. Pohvala celotni ekipi. To je mnenje IT-ja v podjetju Akron. S prvim mnenjem odpiramo pot do relevantnih mnenj naših strank."

Robi Rokavec

Zadnje novice

Severnjaški stil

Severnjaški stil

Samo Skandinavci lahko minimalizmu vlijejo dušo in poskrbijo, da se v prostor naravnost zaljubimo. Zakaj si ne bi nekaj njihovih skrivnosti urejanja "sposodili" tudi vi!

Preberi več >
Otroško pohištvo iz evro palet

Otroško pohištvo iz evro palet

Prebudite kreativnega mojstra v sebi in se lotite izdelave otroškega pohištva iz odsluženih evro palet. Kreativno, ugodno in povrhu vsega še okolju prijazno.

Preberi več >
Stanovanje za mlado družino

Stanovanje za mlado družino

Urejeno stanovanje ob dveh otroci? Zveni, kot pravljica? Z premišljenim načrtovanjem, lahko sanje postanejo resničnost.

Preberi več >

Naročite se na brezplačnee-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate spogoji prijave