Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Barvne kombinacije

Neskončne možnosti izbire barvnih kombinacij

Pri vstopu v prostor vsakdo najprej opazi barve. Barve so tiste, ki prostoru dajo karakter, izžarevajo vaš okus in pomembno vplivajo na počutje. V Akronu se tega dobro zavedamo, zato vam želimo pri izbiri barvnih kombinacij omogočiti vso svobodo. Na voljo imamo čez 20 barvnih dekorjev, ki jih lahko kombinirate med sabo, ali se poigrate s kombiniranjem z lesnim dekorjem, ki ga je na voljo v čez 25 različic. Daleč največja izbira pa je možna pri steklu, saj vam ponujamo čez 50 barv stekla.

Bogata izbira resnih, trendovskih, klasičnih in živahnih barv vam omogoča, da lahko izvirno opremite vse prostore – od predsobe in dnevne sobe do otroške sobe in spalnice, pri tem pa niste omejeni z ničemer razen z lastno domišljijo. Vse površine so na voljo v gladkih ali reliefnih variacijah, izberete pa si lahko tudi visoki sijaj.

Če bi si radi izpolnili željo in si končno privoščili omaro svojih sanj ali otrokom podarili živahno sobo, polno pisanih barv, izberite pohištvo Akron. Narejeno po meri z barvami, ki se bodo najlepše umestile v vaš dom in v vaša srca.

Vabljeni, da si ogledate našo galerijo in tako lažje dobite navdih za omaro, ki bo najbolje ustrezala vašemu domu.

 

Pastelne barve

 

Lesni dekor

 

Stekla

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!