Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 
Oblazinjena vzglavja

Oblazinjena vzglavja

Vsaka po meri narejena postelja Akron je izdelana v skladu z vašimi željami, kjer šteje vsak detajl. Od barv, materialov, oblike in dimenzij. Vse do izbire posteljnega vzglavja, ki ponuja široko paleto možnosti. Arhitekti nas presenečajo s številnimi idejami, med njimi so tudi oblazinjena vzglavja.

Oblazinjena posteljna vzglavja so primerna za vse, ki cenite prvovrstno oblikovanje, brezčasno lepoto in kakovost. Uživate v postelji s prebiranjem knjig pred spanjem? Potem je za vas mehkoba oblazinjenja idealna rešitev, saj predstavlja udobje, ki se ga ne boste naveličali.

Poleg tega, da so oblazinjena vzglavja moderna in praktična, polepšajo izgled spalnice. Oblazinjeno vzglavje je lahko pritrjeno na posteljni okvir ali pa se odločite za oblazinjeno ploščo, ki jo pritrdite na steno. Z izbiro oblazinjenega posteljnega vzglavja boste združili uporabnost in estetiko. Ob pogledu na čudovito novo ali prenovljeno spalnico se boste vsakič znova počutili prijetno. Dobro počutje pa vodi k umirjenim mislim in kakovostnemu spancu.

Široka paleta barv in vzorcev

Če ste ljubitelj umetniških dodatkov, modernega in hkrati razigranega videza, potem je oblazinjeno vzglavje prava izbira za vas. Akronova izbira oblazinjenih vzglavij je skoraj neomejena. Izbirate med videzom umetnega usnja ali barvnimi tekstili v različnih barvah in vzorcih prešitja. Vsi materiali so najvišje kakovosti in enostavni za vzdrževanje ter na ogled v naših salonih.

Številne možnosti izbire barv, materialov in vzorcev

Na ogled v salonu Ljubljana in salonu Celje

barve oblazinjenih vzglavi

Oblazinjena vzglavja zagotavljajo dolgotrajno in brezhibno uporabo. Pri izbiri vam bodo, z mislijo na vaše življenjske navade, pomagali izkušeni strokovnjaki, ki se ne bodo posvetili samo barvam obliki in materialu, temveč tudi najprimernejši postavitvi postelje v prostor. Slednje je še posebej primerno, kadar je prostor omejen.

Zaupajte nam vaše želje in skupaj bomo vaši novi postelji dodali trendovsko noto.

     
           
             
                               
                 

Želite ponudbo in svetovanje?

               
                             
           
           
             

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!