Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Stenske tapete

Vsestranska dekoracija za vaš dom. Naj vam pri izbiri pomagamo z našo strokovno ekipo.

Stenske tapete

Iščete način, kako najlažje in najhitreje popestriti vaš dom? Odločite se za izvirne stenske tapete, ki elegantno osvežijo videz vsakega prostora. Ste za pomladno spalnico, umetniško dnevno sobo, živahne barve v otroški sobi ali spodbudno okolje v pisarni? Motivov je več kot dovolj, da najdete zase najprimernejšega. Zato so stenske tapete idealna izbira za vsak okus in stil.

Tapete nimajo samo estetske, temveč tudi funkcionalno vrednost. So odlična rešitev zakrivanja manjših nepravilnosti na steni. Z različnimi vzorci na prostor različno optično delujejo, lahko mu dodajo globino, ga posvetijo ali zatemnijo. Nekoliko lahko ublažijo tudi odboj zvoka in prispevajo k izboljšanju izolacije.

Pri izbiri tapet je potrebno upoštevati njihovo trajnost in kakovost. V Akronu sodelujemo s priznanimi dobavitelji, ki imajo v ponudbi tapete iz visokokakovostnih materialov. To pomeni, da so manj občutljivi za praske, madeže in obrabo. Tudi čiščenje in vzdrževanje je enostavno, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo vaše dekoracije.

V kolikor iščete enostaven in cenovno ugoden način za popestritev vašega doma ali pisarne, so stenske tapete zagotovo prava izbira.

Izberite vašo najljubšo tapeto, oblecite stene v simpatične barve in vzorce ter v vaš dom povabite nove srečne zgodbe.

 

Spaghettiwall

Gre za tipično italijansko blagovno znamko - kreativno in strastno. Kombinacija umetniškega in obrtniškega ustvarjanja, idealizma in individualizma. Tapete Spaghetti wall delujejo elegantno in spontano. Domiselni motivi so bogati z izvirnimi detajli. Očarajo z različnimi teksturami in pestrimi barvnimi kombinacijami.

Grafike tapet po meri so natančno prilagojene dimenzijam sten, tako da se ujemajo do milimetra, enako kot pohištvo po meri. Za lažjo izbiro so tapete razdeljene v različne kolekcije, od risarskih, umetniških in podob iz narave, do abstraktnih in fantazijskih.

Blagovna znamka Spaghettiwall je specializirana za izdelavo unikatnih stenskih tapet, ki so narejene iz kakovostnih materialov in so izjemno trpežne. Njihove tapete so na voljo v številnih različnih dizajnih, barvah in vzorcih. Primerne za za uporabo v različnih prostorih, kot so dnevne sobe, spalnice, predsobe, otroške sobe in pisarne.

Izberite tapeto, ki se stilsko prilagodi vašemu okusu in prostoru.

Materiali in strukture

Blagovna znamka Spaghettiwall ponuja širok izbor stenskih tapet, ki so na voljo v različnih materialih in strukturah, da bi zadovoljili različne okuse in potrebe kupcev.

Vsaka tapeta ima svoje prednosti in se lahko uporablja v različnih prostorih in za različne namene. Pri izbiri tapet vam bomo z veseljem pomagali in vam svetovali najboljšo izbiro za vas.

Natural

Okolju prijazna, netkana tekstilna prevleka iz celuloze iz trajnostnega gojenja (FSC) zagotavlja učinkovitost vinilnih podlag, z brezhibno barvno reprodukcijo. Ohranja netoksične in nealergijske lastnosti materiala, s čemer so primerne tudi za najbolj občutljiva mesta, kot so klinike ali vrtci. Material je brez PVC, razgradljiv in okolju prijazen.

Primerna je tako za stene, vrata, omarice kot tudi za strop v suhih prostorih.

Sestava: 100% celulozna vlakna

Širina role je je 62 cm.

 Sablé

Tapeta iz vinilne netkane tkanine, primerna za najširšo uporabo. Teksturirana površina zagotavlja visoko barvno reprodukcijo in popolno prilagajanje zaradi elastičnosti. Material je enostaven za čiščenje.

Sable tapete so primerne za dekoracijo sten, stropov, vrat in omaric v gostinstvu in stanovanjskih prostorih. Certifikat IMO zagotavlja tudi njegovo uporabo na plovilih.

Širina role je je 62 cm.

Skin

Vinilni material z mehko teksturirano površino. Njegova elastičnost zagotavlja popolno uporabo.

Skin tapete so primerne za dekoracijo sten, stropov, vrat in omaric v gostinstvu in stanovanjskih prostorih.

Širina role je je 62 cm.

Oro Glossy

Oro Glossy je tapeta z leskom v zlati barvi, ki stenam daje dragocen in sijoč izgled. Z zlatimi odsevi generira fascinantne igre svetlobe, ki edinstveno polepšajo vsak prostor.

Primerna je za uporabo na stenah, stropovih, vratih in omarah v suhih prostorih.

Pop White

Pop White tapeta ima belo tkano strukturo, ki se lahko uporablja v vlažnih okoljih in v okoljih z neposrednim stikom s tekočo vodo, kot so tuš kabine. Primerna je za kopalnice in tuše, kuhinjske stene, Spa in fitnes centre, stanovanjske in poslovne prostore ter sanitarne prostore.

Širina role je je 90 cm.

Cool Gold

Cool Gold z zlatim satenastim zaključkom ima posebno teksturo. Uporablja se lahko v vlažnih okoljih in v okoljih z neposrednim stikom s tekočo vodo, kot so tuš kabine. Primerna je za kopalnice in tuše, kuhinjske stene, Spa in fitnes centre, stanovanjske in poslovne prostore ter sanitarne prostore.

Širina role je je 90 cm.

Glam Black

Glam Black z značilnim teksturiranim črnim zaključkom. Uporablja se lahko v vlažnih okoljih in v okoljih z neposrednim stikom s tekočo vodo, kot so tuš kabine. Primerna je za kopalnice in tuše, kuhinjske stene, Spa in fitnes centre, stanovanjske in poslovne prostore ter sanitarne prostore.

Širina role je je 90 cm.

White Sound

White Sound je tapeta iz steklenih vlaken s slojem za absorpcijo zvoka. Omogoča dekoracije sten ali stropov za izboljšanje akustike. Primerna je za uporabo v vseh notranjih nizko vlažnih stanovanjskih, poslovnih prostorih ali gostinskih prostorih, ki zahtevajo izboljšanje akustike.

Širina role je 90 cm.

Northwood

Northwood je tapeta z izgledom hrastovega lesa. Lahko se uporablja z motivom ali brez, da so v celoti razvidne estetske značilnosti. Primerna je za vse notranje prostore, bodisi za stanovanjske, poslovne ali gostinske namene. Je odlična okolju prijazna alternativa uporabi lesenih panelov in zagotavlja zelo realističen učinek.

Širina role je 60 cm.

Woodnut

Woodnut je tapeta z izgledom orehovega lesa. Lahko se uporablja z motivom ali brez, da so v celoti razvidne estetske značilnosti. Primerna je za vse notranje prostore, bodisi za stanovanjske, poslovne ali gostinske namene. Je odlična okolju prijazna alternativa uporabi lesenih panelov, omogoča zmanjšanje debeline stene in zagotavlja zelo realističen učinek.

 Širina role je 60 cm.

Termo Black

Termo Black je tapeta z izgledom temnega hrastovega lesa. Primerna je za vse notranje prostore, bodisi za stanovanjske, poslovne ali gostinske namene. Je odlična okolju prijazna alternativa uporabi lesenih panelov, omogoča zmanjšanje debeline stene in zagotavlja zelo realističen učinek.

Širina role je 60 cm.

Vstop v galerijo

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!