Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 
Pogradi in visoke postelje

Pogradi in visoke postelje

Pogradi Akron so znani po svoji unikatni sestavi, saj združujejo funkcionalnost z igrivostjo in estetiko. Razveselite svojega nadobudneža z razgibano sestavo, večnamenskimi stopnicami, pisanimi barvami in udobjem. Naj otroško obdobje zaznamujejo prijetno opremljeni kotički za igro in spanje!

Pogradi po meri za maksimalen izkoristek prostora

Pograd velja za enega najbolj priljubljenih otroških kosov pohištva, saj je izredno funkcionalen. Na majhni površini lahko združite več ležišč, ki jih otroci s pridom uporabljajo tudi čez dan. V družbi prijateljev, bratov, sester ali namišljenih junakov, bodo otroci znova in znova ustvarjali nove zgodbe in krepili svoj razvoj.

Velikost ležišča v okviru postelje prilagodimo starosti otroka in prostorski razpoložljivosti. Vsekakor upoštevamo standardne dimenzije za ležišča in vam pomagamo tudi pri izbiri.

Kako izkoristiti prostor pod pogradom?

Pod pogradom se v večini primerov znajde še eno ali celo dve ležišči. Slednje se skriva v obliki predala, ki ga lahko uporabljate dnevno ali samo občasno. Lahko pa pod pograd umestite pisalno mizo, vgradno omaro ali udobno sedežno. Morda pa boste ta prostor izkoristili za kombinacijo različnih regalov. S pogradom lahko na preprost način dosežete, da bo otroška soba postala spalnica, igralnica, delovna in dnevna soba obenem.

Najbolj priljubljene so stopnice

Otroci obožujejo stopnice za dostop do zgornjih ležišč na pogradu. V stopnicah se lahko skrivajo predali, kar bo še olajšalo shranjevanje igračk. Ni naključje, da so večfunkcionalni kosi pohištva vedno bolj priljubljeni. S pisanimi barvnimi kombinacijami se prilagodite opremi celotne otroške sobice.

Vas skrbi varnost?

Pri pogradih Akron je sleherna skrb glede varnosti odveč. Varnost je na prvem mestu, zato so pri vseh pogradih upoštevane zahteve za varnost, trdnost in trajnost v skladu s slovenskim standardom SIST EN 747--:2012+A1:2015. Standard opredeljuje zahteve za izvedbo konstrukcije postelje, odprtin in lukenj ter lestev in stopnic.

Oglejte si našo galerijo pogradov po meri. Za vse informacije smo vam na voljo po vsej Sloveniji, obiščite vam najbližje prodajno mesto.

Pogradi in visoke postelje

Pogradi in visoke postelje

Otroške postelje

Otroške postelje

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!