Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Ureditev majhnega stanovanja

Opremljanje majhnega stanovanja je svojstven izziv. Manjše bivalne površine zahtevajo racionalno in funkcionalno premišljene rešitve. Ob vsem tem  pa se poraja pomembno vprašanje: kako pravzaprav umestiti pohištvo v prostor, da bomo imeli vse potrebno za bivanje, obenem pa kanček lastnega prostora?

Prvi korak je prav gotovo izris prostora. Na ta način že pred samim nakupom pohištva predvidimo kaj bomo potrebovali, koliko prostora zavzamejo posamezni kosi in navsezadnje, ali je njihova umestitev smiselna ali ne. Odgovor na marsikateri prostorski problem pa je prav gotovo pohištvo po meri. Skupaj s strokovnjaki lahko za vaš dom izberete funkcionalno pohištvo, ki bo prihranilo marsikateri centimeter, a bo popoln odraz vaših želja. Prav gotovo pa je zlato pravilo opremljanja manjših stanovanj rek: » Manj je več.«

Za navdih pri opremi

Za navdih vam danes predstavljamo opremo majhnega stanovanja, ki ga je za mamo z rastočo hčerko opremila priznana poljska oblikovalska agencija Pressenter Design. Stanovanje v celoti meri slabih 40 kvadratnih metrov. Kljub vsemu ponuja dovolj prostora za obe stanovalki in njune rastoče potrebe. Oprema stanovanja je minimalistična z dodatkom topline. Prijetno družinsko gnezdece si lahko ogledate v spodnji galeriji.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!