Ureditev majhnega stanovanja

Ste tudi vi pred izzivom, kako opremiti majhno stanovanje? Zmanjkuje idej in rešitev? Potem je spodnji članek kot nalašč za vas.

Opremljanje majhnega stanovanja je svojstven izziv. Manjše bivalne površine zahtevajo racionalno in funkcionalno premišljene rešitve. Ob vsem tem  pa se poraja pomembno vprašanje: kako pravzaprav umestiti pohištvo v prostor, da bomo imeli vse potrebno za bivanje, obenem pa kanček lastnega prostora?

Prvi korak je prav gotovo izris prostora. Na ta način že pred samim nakupom pohištva predvidimo kaj bomo potrebovali, koliko prostora zavzamejo posamezni kosi in navsezadnje, ali je njihova umestitev smiselna ali ne. Odgovor na marsikateri prostorski problem pa je prav gotovo pohištvo po meri. Skupaj s strokovnjaki lahko za vaš dom izberete funkcionalno pohištvo, ki bo prihranilo marsikateri centimeter, a bo popoln odraz vaših želja. Prav gotovo pa je zlato pravilo opremljanja manjših stanovanj rek: » Manj je več.«

Za navdih pri opremi

Za navdih vam danes predstavljamo opremo majhnega stanovanja, ki ga je za mamo z rastočo hčerko opremila priznana poljska oblikovalska agencija Pressenter Design. Stanovanje v celoti meri slabih 40 kvadratnih metrov. Kljub vsemu ponuja dovolj prostora za obe stanovalki in njune rastoče potrebe. Oprema stanovanja je minimalistična z dodatkom topline. Prijetno družinsko gnezdece si lahko ogledate v spodnji galeriji.


Sorodni članki

Jabolko presenečenja

Toplo vreme je kot nalašč za urejanje doma in okolice. Za vas smo pripravili zanimivo »naredi sam« idejo, ki bo ...

Osvetlitev pohištva

Se tudi vam dogaja, da ob brskanju po omari potrebujete dodatno luč in včasih še manjšo baterijo? Pri Akronu smo ...

Skodelice kot darilo

Če vas v zadnjih dneh na božič ni spomnil obisk nakupovalnih centrov, naj vam povemo mi - najbolj čaroben mesec bo ...

Barve v otroški sobi (1.del)

Izbira barv za otroško sobo je pravcati izziv. Potrebno je izbrati primeren odtenek, ki bo pogodu vašemu malčku. Da bo ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: