Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

3D izris notranje opreme

Načrtujete prenovo stanovanja, pisarne, spalnice ali drugih prostorov? Si ne znate predstavljati, kako bo prostor izgledal po prenovi?

S 3D vizualizacijo vam lahko pomagamo pri tej zagati. V vaš prostor vnesemo izbrano pohištvo, barve in dodatke, s čimer boste dobili vpogled v prostor in se seznanili z izgledom, še preden je ta prenovljen.

Kako poteka projekt?

Najprej nam posredujete dimenzije vašega prostora, vaše želje, kakšno sliko ambienta, ki vam je všeč. Vsak podatek pride prav. Lahko se tudi oglasite v enem izmed naših salonov, kjer boste zagotovo našli kakšno rešitev.

Na podlagi vseh podatkov vam pripravimo tlorisno zasnovo, ob kateri se pogovorimo o detajlih, barvah pohištva, talnih oblogah, obdelavi sten in vsem ostalem. Vse v slogu, ki vam je blizu.

Ideje prenesemo v 3D načrte, iz katerih je razvidna končna podoba prostora, za še boljšo predstavo pa služi 360° pogled, kjer se lahko po prostoru zavrtite. Če vam kakšna barva ne ugaja ali bi posamezni kos pohištva želeli spremeniti, se v načrtu enostavno zamenja in končna rešitev je pripravljena.

Pohištvo vam lahko izdelamo v naši proizvodnji v Akronu. Za ostalo opremo, dekoracije in obdelave vam bomo svetovali, na koga se obrniti, da bo vaš dom odličen. Takšen, kot ste si zamislili in smo ga skupaj zasnovali.

Tjaša Justin m.i.a.

Primer idejne zasnove za garsonjero

priprava tlorisa za 3d izris

Priprava prostora v 3D programu

priprava za 3D izris notranje opreme

Načrtovanje opremljanja s 3D vizualizacijo

3D izris notranje opreme

Popolna predstava o prostoru s 360° pogledom

Oglejte si nekaj že izdelanih rešitev.

Nekaj rešitev izrisa notranje opreme | 360° pogledi

Želite 3D izris prostora in nasvet arhitekta?


Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!