Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Celovita storitev – od ideje do montaže

Nudimo celovite rešitve opremljanja, od svetovanja, priprave idejnih načrtov, 3D skic in izmer na terenu, do izdelave, dostave, vnosa pohištva v prostor in montaže. Odločitev za Akronovo pohištvo po meri pomeni zaupanje v kvaliteto. Brezskrbno se boste lahko posvetili svojim vsakdanjim opravilom, za pohištvo bomo poskrbeli mi. Pohištvo bo zmontirano v vašem prostoru točno tako, kot ste si zamislili. Ali pa še bolje! Vaše zadovoljstvo nam veliko pomeni, zato bomo poskrbeli za odličnost v vseh fazah, od ideje do montaže.

Svetovalci ponujajo številne ideje in rešitve, pomagajo pri prostorskih zagatah, svetujejo glede optimalne izrabe prostora in predlagajo barvne kombinacije. Z individualnim pristopom upoštevamo vaše želje in potrebe.

Vaše želje – naš izziv

Vse se začne z idejo. Teh nam pri Akronu nikoli ne zmanjka. Zaupajte nam vaše želje, podatke o prostoru, ki ga opremljate in posebnosti, ki jih želite poudariti. Ustvarjalna ekipa, ki upošteva najnovejše trende na trgu, se svetovanju posveča s strastjo in predanostjo. Za lažjo predstavo vam prvo idejno rešitev skiciramo, nadalje pa vse dopolnitve natančno zabeležimo v računalniškem izrisu, ki ga ob dokončni odločitvi potrdite.

Vaše maksimalno zadovoljstvo je za nas na prvem mestu!

ročno narisana skica pohištva

Poudarek pri svetovanju je tako na maksimalnem izkoristku prostora, funkcionalnosti pohištva, estetskem izgledu in vseh detajlih, med katerimi zagotovo izstopa izbor barv. K lažji odločitvi izbora pripomorejo vzorci, ki jih imajo svetovalci na izmeri ob obisku na domu vedno s seboj. Seveda so barve na ogled tudi v vseh prodajnih salonih.

Hitra dobava

Ena izmed naših konkurenčnih prednosti je tudi hitri dobavni rok, saj vam izbrano pohištvo izdelamo, dostavimo in zmontiramo že predvidoma v treh do štirih tednih, oziroma odvisno od trenutnih razmer. Za seboj počistimo in vas prepustimo novim zgodbam v vašem prenovljenem domu.

Akronov kamion

Več kot 98 % anketiranih je zadovoljnih s celotno storitvijo Akron

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!