Sodobni delovni kotički

Kakšna je vaša delovna miza? Urejena? Ali na njej vlada kreativni kaos? Strokovnjaki so si enotni, da na delovno učinkovitost vsekakor vpliva delovni kotiček.

Delovni prostor je lahko tako raznolik, kot smo si različni ljudje. Nekomu prija »popredalčkanost«, medtem ko nekdo drug najlažje dela tako, da ima vso gradivo »neurejeno« pred seboj.

Oblikovanje pisarn in delovnih kotičkov je v zadnjih letih doživelo velik skok. Osnovna organiziranost pisarn se iz zaprtih prostorov seli v odprte forme, ki omogočajo tako imenovani »team building«. Namesto klasičnih enojnih miz so vedno bolj popularne dolge mize, ki omogočajo hkratno delo več uporabnikom. Sodoben dizajn miz odpravlja vprašanje: »Kam z odvečnimi kabli?« Njihovo oblikovanje pa je izredno izčiščeno in minimalistično.

V spodnji galeriji vam predstavljamo nekaj del oblikovalskih velikanov kot so Herman Miller, Industrial Facility in KEMBO. Rdeča nit vseh delovnih kotičkov je izredna praktičnost, ki jo nadgrajujeje velika funkcionalnost, začinjena z estetsko noto. Sorodni članki

Umetniška platna

Dovolite umetniku v sebi na plan. Za vas smo zbrali enostavne ideje za poslikavo platen, ki bodo prav gotovo popestrila ...

Preoblečena škatla

Hladno zimsko vreme je kot nalašč za ustvarjanje. Sedaj se lahko povsem brez slabe vesti lotite dolgo načrtovanih ...

Obnova najemniškega stanovanja

Najemniška stanovanja postajajo vedno bolj uveljavljena oblika bivanja. Za vas smo poiskali nekaj idej, kako ...

Reciklirane pločevinke

Kaj imajo skupnega vložena koruza, fižol in razni sadni kompoti? Pločevinke, ki običajno končajo v smeteh. Danes vam ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: