Sodobni delovni kotički

Kakšna je vaša delovna miza? Urejena? Ali na njej vlada kreativni kaos? Strokovnjaki so si enotni, da na delovno učinkovitost vsekakor vpliva delovni kotiček.

Delovni prostor je lahko tako raznolik, kot smo si različni ljudje. Nekomu prija »popredalčkanost«, medtem ko nekdo drug najlažje dela tako, da ima vso gradivo »neurejeno« pred seboj.

Oblikovanje pisarn in delovnih kotičkov je v zadnjih letih doživelo velik skok. Osnovna organiziranost pisarn se iz zaprtih prostorov seli v odprte forme, ki omogočajo tako imenovani »team building«. Namesto klasičnih enojnih miz so vedno bolj popularne dolge mize, ki omogočajo hkratno delo več uporabnikom. Sodoben dizajn miz odpravlja vprašanje: »Kam z odvečnimi kabli?« Njihovo oblikovanje pa je izredno izčiščeno in minimalistično.

V spodnji galeriji vam predstavljamo nekaj del oblikovalskih velikanov kot so Herman Miller, Industrial Facility in KEMBO. Rdeča nit vseh delovnih kotičkov je izredna praktičnost, ki jo nadgrajujeje velika funkcionalnost, začinjena z estetsko noto. Sorodni članki

Izbira sedežne garniture

Udobnost, kakovost in videz so glavni kriteriji pri izbiri sedežne garniture. Pri nakupu moramo biti posebej pozorni, ...

Uporabne ideje

Tudi povsem običajni predmeti kot so kozarci za vlaganje, lahko postanejo super uporabni. Za vas smo poiskali 9 idej, ...

Minimalističen delovni kotiček

Računalnik je postal nepogrešljiv del našega življenja. Danes vam predstavljamo nekaj ličnih računalniških ...

Drugačne spalnice

Iščete navdih za preureditev vaše spalnice? Potem je današnji članek kot nalašč za ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: