Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Mnenja strank

Pozdravljena Jerneja in Dejan,

montaza sobe zakljucena, tako, da bi se vama rad iskreno zahvalil za strokovno opravljeno delo ter izredno visoko stopnjo profesionalnosti na vseh nivojih, merjenja, dostava ter montaza.
V prihodnosti sigurno se sodelujemo.

Keep doing good job!

Žiga K.

Živjo,

vse pohvale monterju Lojzetu, ki nam je danes montiral drsna vrata in omaro. Top! Zelo smo zadovoljni in hvala tudi tebi pa se slišimo, če bomo potrebovali še kakšen kos pohištva:).

Lep vikend,

Saša

Spoštovani,

moja današnja izkušnja z Akronom je neverjetna. Odlična! Dostava je bila dogovorjena ob sedmi uri. Malo po pol sedmi sem že dobila klic, da sta na poti. Vseeno sem malo dvomila, da se bo res kdo pojavil tako zgodaj. Pa sta se! Dva fanta namreč (Grega in sodelavec - se opravičujem, a njegovo ime je "ušlo" iz spomina) - dobro uigran team, vse je bilo v hipu v stanovanju in to ne kar tako. Kosi so bili smiselno zloženi za omaro, pisalno mizo in odprti poličnik, da je lahko monter - (sestavljalec, ki je prišel takoj za dostavljalcema) nemudoma pričel z delom. Superca!
Tudi sestavljalec Lojze zasluži vse pohvale - hiter, strokoven, za sabo vse pospravi! In nenazadnje, vse pohvale vam, Milena. Odlično opravljene meritve, krasno zamišljeno in točno tako izdelano.
Skratka AKRON, najboljši ste! Želim vam veliko uspeha!
Edina H.

Spoštovana ga. Jerneja !

Hvala za vaš trud, vi in vaši zaposleni si zaslužite vse čestitke. Celotna zgodba je potekala odlično, vse od naročila do izvedbe.
Rada sem bila v vaši družbi. LP
Breda G.

Navdusene smo!!!

Rade bi se zahvalile za izjemno organizacijo in profesionalnost,zahvala celotni ekipi, najvecja zahvala pa ga.Mileni. Najlepsa hvala se enkrat vsem in priporocilo ostalim, Akron vam izpolni vse nemogoce zelje.
Lep pozdrav
Sonja in Jasmina D.
Pozdravljeni, ker se v današnjem času večina stvari rešuje kar elektronsko, bi po tej poti pustila tudi pohvalo. Sicer bi jo z veseljem vpisala v knjigo pohval. Rada bi pohvalila vašo svetovalko Mileno Buh. Z njo smo sodelovali že dvakrat. Sodelovanje z njo je korektno, poda strokovno mnenje in se hkrati prilagodi željam kupca. Poleg naštetega je tudi hitro odzivna. Z njenimi nasveti in opravljeno storitvijo smo bili zelo zadovoljni, prav tako tudi s potekom montaže.
Uspešno delo še naprej!
Manca K.
Spoštovana ga. Milena! Včeraj mi je vaš monter namestil še obešalnike, tako da je zdaj vaša storitev v mojem stanovanju zaključena. Sporočam vam, da sem zelo zadovoljna s pohištvom; z izdelavo, profesionalno montažo in celotnim izgledom. Zahvaljujem se vam osebno za prijaznost, pristop, ogled, svetovanje, izrise, predvidevanje vseh možnosti.... Vaši monterji so prišli točno, so prej poklicali, pri delu so bili natančni, za sabo so pospravili... Vaše podjetje mi je priporočila prijateljica; jaz ga z veseljem priporočam naprej.
Prisrčna hvala za vse. Lep pozdrav,
Ana

Trenutno končujem kompletno adaptacijo in opremljanje stanovanja. Ker sem v zaključni fazi sem se malo zamislil nad uslugami, ki nam jih zagotavljajo naši dobavitelji.

Posebej bi izpostavil vaše podjetje. V glavi sem imel idejo in sem vas poklical. Že naslednji dan je bila pri meni prijazna svetovalka s katero sva razčistila podrobnosti moje ideje za omare in predelno steno. Naslednji dan sta bili na mojem emailu že dve ponudbi. Takoj sem se odločil in odšel v salon naročiti željeno.

V salonu smo v 15. minutah izvedli naročilo in uredili kredit, brez kakršnih koli zapletov. Dogovorili smo se tudi za termin montaže. Točno na dan pred montažo so mi sporočili, da pripeljejo material. Bili so točni in vse so odnesli v stanovanje. Naslednji dan je točno ob napovedani uri prišel monter in zmontiral omare in predelno steno. Zanimivo je da ko je končal ni bilo kaj pospravljati, saj je imel profesionalno orodje in odnos do čistoče pri strankah. Čestitam vam za tako dobro organizacijo in profesionalni odnos do strank.

Lepo vas pozdravljam in vas priporočam tudi drugim!

Zakaj sem to napisal?

Obstajajo dobavitelji. ki sem jim že pred štirimi meseci plačal opremo pa je do danes skompletirana le delno.

Marko

Pozdravljeni!

Danes je monter sestavil omaro, ki izgleda odlično. Omara pride še bolje, kot sva računala in sklepala glede na dostavljeni material. Velika pohvala tudi monterju, ki je odlično opravil svoje delo, je prijazen in natančen.

Pa tudi vam , g. Gregor, hvala za suport in vse opravljeno delo ter prijazen odnos.

Vašemu celotnemu kolektivu se lepo zahvaljujeva za odlično opravljeno delo.

Lep pozdrav in uspešno še naprej.

Marko&Ljubica iz Kranja

Spoštovani,

odločila sem vam napisati kratko elektronsko sporočilo, kjer bi rada podala pohvali za vaša zaposlena, gospo Jernejo Videmšek in gospoda monterja Mateja.

V nadaljevanju izrekam vse pohvale vaši uslužbenki, gospe Jerneji Videmšek, saj svoje delo opravlja z veliko mero strokovnosti. Gospa Jerneja natančno ve, kaj v današnjem času pomenijo vrednote v poslu in kaj pomeni vsaka stranka za vaše podjetje. Je izjemno profesionalna, natančna ter navsezadnje prijazna oseba, ki stranki ponudi ne samo topel sprejem v vaš sistem podjetja Akron, ampak tudi veselje in zanimanje za vaše pohištvo. Ob tej priliki, bi prav posebno poudarila, da me je gospa Jerneja prijetno presenetila s človeškim odnosom do nas strank. Za to dejanje, iskrena hvala.

Seveda pa na koncu ne gre, da ne bi podala pohvale za vašega strokovnjaka, monterja, gospoda Mateja, ki je delo več kot vrhunsko opravil. Eksplicitno natančna oseba in oseba z močno koncentracijo! Pravijo, da vsaka malenkost šteje. S tem izrekom se popolnoma strinjam, ko omenim vašega zaposlenega Mateja. Lahko ste ponosni na tako strokoven tim, kot sta gospa Jerneja in gospod Matej, zato izrekam iskrene pohvale.

Za skupno sodelovanje in načinom dela smo izjemno zadovoljni, zato mi dovolite, da na koncu omenim še nekaj: Prijazne besede so kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen.

Na nadaljnji poslovni poti želim vsem vam, posebej pa vaši zaposleni, gospe Jerneji in gospodu Mateju, obilo veselja do dela, veliko motivacije ter pozitivne energije.

S spoštovanjem,

Nikolina B.

Celovita storitev

Mnenje strank

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!