Mnenja strank

Pozdravljeni Milena!

Danes sta prijazna in pridna fanta najprej prinesla vse skupaj, potem pa je g. Lojze lepo montiral.

Mladinska soba je krasna. Zadovoljni! Hvala!

Sicer nam je zmanjkalo sob, ampak morda se še slišimo.

Sebastjan P.


Pozdravljeni gospa Milena,

omara je postavljena in sem zelo zadovoljna. Še enkrat se zahvaljujem vam in vaši ekipi za opravljeno delo.

Lep dan,

Barbara K.


Navdusene smo!!!

Rade bi se zahvalile za izjemno organizacijo in profesionalnost,zahvala celotni ekipi,najvecja zahvala pa ga.Mileni.

Najlepsa hvala se enkrat vsem in priporocilo ostalim,Akron vam izpolni vse nemogoce zelje.

Lep pozdrav
Sonja in Jasmina D.


Pozdravljeni,

ker se v današnjem času večina stvari rešuje kar elektronsko, bi po tej poti pustila tudi pohvalo. Sicer bi jo z veseljem vpisala v knjigo pohval. Rada bi pohvalila vašo svetovalko Mileno Buh. Z njo smo sodelovali že dvakrat. Sodelovanje z njo je korektno, poda strokovno mnenje in se hkrati prilagodi željam kupca. Poleg naštetega je tudi hitro odzivna. Z njenimi nasveti in opravljeno storitvijo smo bili zelo zadovoljni, prav tako tudi s potekom montaže.

Uspešno delo še naprej!

Manca K.


Spoštovana ga. Milena!

Včeraj mi je vaš monter namestil še obešalnike, tako da je zdaj vaša storitev v mojem stanovanju zaključena.

Sporočam vam, da sem zelo zadovoljna s pohištvom; z izdelavo, profesionalno montažo in celotnim izgledom.

Zahvaljujem se vam osebno za prijaznost, pristop, ogled, svetovanje, izrise, predvidevanje vseh možnosti....

Vaši monterji so prišli točno, so prej poklicali, pri delu so bili natančni, za sabo so pospravili...

Vaše podjetje mi je priporočila prijateljica; jaz ga z veseljem priporočam naprej.

Prisrčna hvala za vse.

Lep pozdrav, Ana


Trenutno končujem kompletno adaptacijo in opremljanje stanovanja. Ker sem v zaključni fazi sem se malo zamislil nad uslugami, ki nam jih zagotavljajo naši dobavitelji.

Posebej bi izpostavil vaše podjetje. V glavi sem imel idejo in sem vas poklical. Že naslednji dan je bila pri meni prijazna svetovalka s katero sva razčistila podrobnosti moje ideje za omare in predelno steno. Naslednji dan sta bili na mojem emailu že dve ponudbi. Takoj sem se odločil in odšel v salon naročiti željeno.

V salonu smo v 15. minutah izvedli naročilo in uredili kredit, brez kakršnih koli zapletov. Dogovorili smo se tudi za termin montaže. Točno na dan pred montažo so mi sporočili, da pripeljejo material. Bili so točni in vse so odnesli v stanovanje. Naslednji dan je točno ob napovedani uri prišel monter in zmontiral omare in predelno steno. Zanimivo je da ko je končal ni bilo kaj pospravljati, saj je imel profesionalno orodje in odnos do čistoče pri strankah. Čestitam vam za tako dobro organizacijo in profesionalni odnos do strank.

Lepo vas pozdravljam in vas priporočam tudi drugim!

Marko

Zakaj sem to napisal?

Obstajajo dobavitelji. ki sem jim že pred štirimi meseci plačal opremo pa je do danes skompletirana le delno.


Zdravo Pia,

Omara, ja kaj naj rečem, top :). Res, super je. Zelo sem zadovoljna. Gospoda, ki sta jo montirala pa tudi odlična.

Tako da Pia, res, sem zelo zadovoljna. :)

Glede dvižne postelje se pa slišiva, da se dogovoriva naprej.

Lp, Simona


Pozdravljeni,

omare smo zmontirali in velika pohvala monterjema. Bila sta profesionalna,strokovna in zelo, zelo lepo sta zmontirala, za seboj vse počistila. Zelo sem zadovoljna z izdelavo omar , kar je vaša zasluga in montažo.

Hvala celi ekipi.

Želim vam lep dan in hvala.
Vera Z.


Pozdravljeni gospa Milena,

želela sem vam samo sporočiti, da smo z omarami in regalom, ki ste jih izdelali za nas, zelo zadovoljni. Obenem se vam zahvaljujem za vašo pomoč, hitro odzivnost in vse koristne nasvete. Krasni ste, gospod Mož pa je prav tako zelo pohvalil vaše monterje. Želim vam vse dobro in še veliko zadovoljnih strank.

Lep pozdrav,

Maja I. Ž.


Rado, pozdravljeni!

Predsoba je zelo lepa in z omaro smo zelo zadovoljni. Hvala za vaše sodelovanje. Želim vam in vašim dragim srečno in doživetij polno novo leto!

Mojca S.


Spoštovani,

v zdaj že lanskem letu smo se lotili celostne prenove našega stanovanja. Razen nekaj težav z izvajalci gradbenih del smo bili z izborom vseh ponudnikov zelo zadovoljni. Menim, da je tisto kar je dobro vredno omeniti in pohvaliti. Zato svoje zadovoljstvo ob dobrem nakupu delim z vami in prosim, da se v mojem in ženinem imenu zahvalite vsem udeleženim pri realizaciji našega naročila.

Želim poudariti, da je trg zasičen s ponudbo zasebnikov in prodajalcev storitev in produktov zato se je še težje odločiti komu zaupati naročilo in mu celotno plačilo kupnine nakazati vnaprej. Najina odločitev, da za mizarska dela izbereva vaše podjetje se je izkazala ze odlično. Prvi kontakt in obisk svetovalke gospe Jerneje je bil visoko profesionalen. V celoti je znala prisluhniti najinim željam, si dovolila s svojimi izkušnjami dodati kakšno spremembo in se v celoti držati terminskih planov. Po prvem naročilu sta zato sledili še dve in prav zdaj razmišljava o novem naročilu.

Poleg gospe Jerneje bi želela pohvaliti tudi prijazne dostavljalce pohištva in natančnega monterja gospoda Lojzeta. Vsi so bili prijazni, natančni, točni in profesionalni. Prav vsem iskrena hvala, in vsi si zaslužite ime "ekipa vredna zaupanja".

Celotni ekipi Akron v letu 2017 želiva veliko lepih trenutkov, mnogo osebne sreče, zadovoljstva in uspehov.

S spoštovanjem Nataša in Tomaž J.


V iskanju rešitve za omaro pod stopniščem smo se po priporočilu sorodnikov obrnili na podjetje Akron. S pomočjo njihove arhitektke, ki se je takoj odzvala našemu povpraševanju in se oglasila na domu, smo hitro prišli do odlične idejne zasnove za omaro, ki je bila hkrati tudi cenovno ugodna.

Po potrditvi naročila smo pohištvo prejeli v predvidenem času, striktno so se držali tudi rokov dostave in montaže, na koncu pa vse skupaj izgleda še boljše kot smo pričakovali. Če iščete kakovostno pohištvo in idejno rešitev za določen prostor, priporočam, da se obrnete na njihove strokovnjake.

Špela S.


Spoštovani,

pošiljam vam pohvalo na vašo organizacijo.

Ga. Milena Buh je odlično zrisala vgradno omaro, bila ves čas zelo odzivna, celotna ekipa (dostavljavci, monter) je delovala enotno in usklajeno.

Vse pohvale in uspešno še naprej.

 LP Katarina M.


Spoštovana ga.Jerneja !

Hvala za vaš trud,  vi in vaši zaposleni si zaslužite vse čestitke. Celotna zgodba je potekala odlično, vse od naročila do izvedbe. 

Rada sem bila v vaši družbi.

LP, Breda G.


Spoštovana!

Na ta način bi se želel zahvaliti za hitro in transparetno dobavo stenske omare. Želel bi pohvaliti tudi vaša dva delavca, ki sta strokovno in lično izvedla montažo kljub neenakim nagibom stropa in poda.

Želim celotni ekipi še naprej uspešno delo.

Drago


Spoštovana Jerneja!

Tokratna montaža je bila v dopoldanskem času opravljena v torek, 21. aprila, tako kot je bilo dogovorjeno oziroma napovedano prejšnji teden. Z ženo sva vaša že dolgoletna stranka. Mislim, da so bili vaši monterji pri nas skozi nekaj let že štirikrat, od tega trikrat z novimi postavitvami (dve sobi in ena predsoba) in enkrat z dodatki, ki sem jih za svojo sobo naročil naknadno (nisem upošteval vaših priporočil ob osnovnem naročilu :))

Ob tej priliki bi rad oziroma mislim, da je prav, povedal nekaj besed:

  • zelo sem zadovoljen z vašim odnosom do stranke, s hitro, učinkovito in strokovno oceno, kaj je za nek prostor primerno in kaj ni; torej s predlogi 'rešitve' problema; mislim vas osebno: naš prvi obisk v Akronu nas je pač pripeljal do vaše mize; - naučil sem se, da je zelo racionalno vaše predloge upoštevati, tudi če imam sam drugačno zasnovo v mislih;
  • zadovoljen sem s produktom, torej tistim, kar je osnova ponudbe firme Akron in tudi s siceršnjim odnosom osebja, ne glede na to, s kom sem se za kakšno podrobnost dogovarjal;
  • z monterji sem bil zadovoljen enkrat malo bolj, drugič malo manj, rad bi pa posebej poudaril kvaliteto monterja, ki je delal tokrat (če sem si prav zapomnil, je bil to g. Domen), in to tako glede njegovega odnosa do dela in izdelka, kot odnosa do stranke, v tem primeru mene. Če sem njegovo ime zapisal napačno, me prosim popravite, ker je možno, da bo ta zapis razen vas videl še kdo;
  • lahko bi zapisal še kaj in to ne bi pomenilo pretiravanja, ampak mislim, da sem osnovne stvari povedal.

Dovolim si dodati, da sem v svojem aktivnem obdobju (zdaj sem upokojen) soorganiziral nekatere velike projekte marketinga Iskre, kadar je skupaj nastopala vsa telekomunikacijska divizija (Telematika, Elektrooptika, Elektrozveze in Delta), kompleten marketinški splet, tudi zasnove in postavitve sejemskih stojnic, na primer v Teheranu, Pekingu, Moskvi, Ženevi, Hannovru ... Zato ne govorim 'kar tako'.

Torej hvala in pohvala za opravljeno dosedanje delo! Upam (če/ko bom še kdaj kaj naročil), da mi boste na ta račun tudi oprostili, če bom morda kdaj kaj 'pojamral' :)

Lepo pozdravljeni! Bojan  


Spoštovana gospa Pia,

lepo se vam zahvaljujem za vašo prijaznost, strokovnost, natančnost in točnost. Enaka zahvala gre tudi vašim dostavljalcem in monterjem.

Omara je zelo lepa in se krasno poda v prostor .

Še naprej vam želim uspešno delo in vas lepo pozdravljam

Mateja


Živjo Pia,

iskreno morem pohvaliti omaro in vse kar je šlo v tem "projektu" zraven. Zelo sva zadovoljna, z veseljem vas bova priporočila naprej in sigurno se še obrneva na vas. Pohvala gre tudi dostavi in pa montažerjem.

Želim vam čim več tako zadovoljnih strank, kot sva midva.

Lep pozdrav,

Ana in Luka


Zivjo,

Evo omara zmontirana, enkratna,  monter je bil full v redu in tista gospa k' je svetovala tudi .. ;-)

Dolzen sem vam eno pijaco...

Lp,Vojko


Pozdravljeni gospa Jerneja,

lepo se vam zahvaljujem za dobavo in montažo garderobnih omar. Z možem sva zelo zadovoljna z  izbrano rešitvijo in montažo, zopet ste dokazali, da ste zaupanja vredni. Pohvale tudi obema monterjema, ki sta opravila montažo zelo hitro in korektno in dostavljalcema.

Hvala lepa, vas priporočamo vsem poznanim, super ste!

S spoštovanjem,

Irena D., Kamnik


Milena pozdravljena,

Moram se zahvaliti, ker ste odlično naredili omaro. Zelo, zelo zadovoljna. Točno to kar smo rabili. J

Vsem skupaj še enkrat hvala!

Lep vikend


Pozdravljeni  ga. Milena Buh

Lepa hvala za dobro kvalitetno opravljeno delo. Kot veste sem vaša stalna, zvesta stranka zato ne morem mimo tega, da vas kdaj tudi pohvalim. Pravzaprav ste si pohvalo zaslužili vsakokrat, ko ste za nas opremili stanovanja, to je pri meni doma na Pšati, v stanovanju v Zrečah, v stanovanju v Izoli, še enkrat pri meni doma in včeraj v tacenskih brzicah.

Rešitve razporeda omar so praktične, roki so kratki in točni izvedba in montaža kvalitetna,cene primerne in dostopne in ne nazadnje fantje so močni in hitri ! Želim, da taki tudi ostanete. Želim Vam še veliko uspeha pri nadaljnem delu še zlasti v teh težkih časih v katerih se je znašla naša nam ljuba Slovenija !

Lep pozdrav,
Majda


Jerneja pozdravljena!

Moram reči, da sva že od začetka imela dober občutek, ker sva izbrala Akron. Ko sva dobila še vaš suport, sva bila mirna. Imava se za zahtevno stranko..

To kar ste uspeli narediti v teh dveh dneh, da bo stranka zadovoljna, je preraslo pričakovanja!

Moram pohvaliti vašo poslovnost in strokovnost! Montaža je bila brezhibna, kar je danes velika redkost. Lojze je res mojster! Vrhunski. 

Kar pa zadeva reševanja nesporazuma (barve vrat) pa lahko še enkrat rečem samo hvala Jerneja:)

Lep vikend!

Boštjan in Špela


Pozdravljena ga. Milena,
 
Sem vam želela pisati že prej, pa mi žal ni uspelo.
V petek so nam montirali vgradno omaro in želela sem vam sporočiti, da je super, da se je zelo lepo »umestila« v naš mali hodnik in da je tudi število polic ravno pravšnje. Smo zelo zadovoljni.
 
Hvala in lep pozdrav iz oblačnega Kopra.
 
Mirna


POZDRAVLJENA JERNEJA

Pohvala vsem po vrsti od salona in vaše prizadevnosti in pomoči, dostavne službe in gospoda Lojzeta pri montaži. Ste točni, natančni, prijazni, zato smo doma izredno veseli vašega izdelka. "Dober glas seže v deveto vas", in tako bo tudi Akron z naše strani vedno in povsod odlično promoviran. To je vaša prava pot !

Lep dan,

Vojko


Pozdravljena!

Danes so nam zmontirali omaro, je super!. Pohvale vašim delavcem, zelo so pridni in hitri!  Se vsekakor slišimo za naprej!

En lep konec tedna vam želim!

Lp, Bruna


Pozdravljeni, ga. Milena

sporočam vam, da je bila montaža omare izvedena brezhibno ter da sta bila mladeniča zelo prijazna in strokovna. Omara je super, res mi je všeč. Z veseljem bom Akron priporočila znancem in prijateljem.

Še enkrat najlepša hvala za vse in lep pozdrav,

Špela


Pozdravljeni,

Zelim se zahvaliti monterjem Franku in  Radu za dobro opravljeno delo pri nas doma. Zahvaljujem se tudi za dobro sodelovanje in prisluh, ki ga je imela pri tem vaša arhitektka Milena.

Z lepimi pozdravi,
Violeta


Spoštovani,

včasih je potrebno napisati mail tudi, ko si z nečem zadovoljen, čeprav nam Slovencem to ni v navadi, žal.

Torej, danes nam je vaš monter montiral dve vgradni omari. Z montažo in odnosom sva zelo zadovoljna. Omari izgledata čudovito, verjamem, da bo oz. je kvaliteta prav tako dobra. Ob tem pa bi rada pohvalila tudi vašo dostavno službo: dva gospoda sta se oglasila dan pred montažo, in to točno ob dogovorjeni uri! Redko srečaš tako prijazne zaposlene, ki ne zavijajo z očmi kam (v 2. nadstropje) je potrebno odnesti material.

Res, fantastičen odnos do dela in naju. Pa ga. Pia, ki nama je pripravila načrt za omari in prišla na izmero: odzivna, strokovna, prijazna, točna, ... res, sami superlativi.

Res sem vesela, da sem končno naletela na podjetje, ki ve, da so poprodajne storitve enako pomembne kot prodajne, če ne še bolj. Saj poznate: prijazni prodajalci kar naenkrat niso več tako prijazni kot ti blago prodajo in jim nakažeš denar. Izjeme delate pravilo!

Skratka, res super! Prav vesela sva, da sva se odločila za nakup pri vas!

Lep pozdrav vaši celotni ekipi in uspešno delo!

Ana


Pozdravljeni!

Najprej bi rad pohvalil vašo sodelavko Mileno Buh, ki je bila izredno prijazna in strokovna, ko sem se oglasil v vašem prodajnem salonu v Šiški. Upam, da ji bo to prineslo nekaj plus točk.
Sedaj pa še prošnja. Kot vem, ponujate za lastnike novih stanovanj v Kamniku 5 % popust, ki traja do 15. marca. Ker sem imel v teh dneh bolj malo časa, naslednji teden sem pa službeno odsoten, vas prosim, če mi lahko ob naročilu vgradne omare ta popust upoštevate do konca meseca.

Lep pozdrav,

Jurij


Spoštovani,

Prva pohvala gre posadki salona na Runkovi, posebej pa ge. Mileni Buh, njeni strokovnosti in zelo koristnim nasvetom glede uporabnosti in razmestitve korpusov. Druga pohvala je namenjena trem fantom, ki so dobesedno v minuto natančno pripeljali in znosili pakete ter jih po številkah odložili v bližino mesta za postavitev!
Za konec in ne nazadnje pa moramo pohvaliti monterja g. Lojzeta in g. Boštjana. Kaj takega, kot je zaščita tal in sten s "stretch" folijo ter hitro in tekoče delo, pa na našem objektu še nismo videli.
Želimo Vam veliko uspehov v vašem delu tudi v prihodnje.

Lep pozdrav

Tanja, Alen in Anja


Spoštovani gospod Bernik!

Pred nekaj dnevi smo dobili vaše vgradne omare Akron. Ves čas sodelovanja z referentko, gospo Jernejo Videmšek, smo bili izjemno zadovoljni z njenim sodelovanjem, prijaznostjo, strokovnostjo in profesionalnostjo. Ves čas sodelovanja nam je bila na voljo pri pojasnjevanju in svetovanju. Zelo pomembno je izstopala njena natančnost dogovorjenih terminov in korektnost pri obiskih na domu. Prosim, da sprejmete našo pohvalo za njeno delo.
Lepo jo pozdravljamo, Vam pa želimo veliko dobrih sodelavcev, ki glas o podjetju Akron širijo daleč naokoli.

Jožica z družino


Pozdravljeni,

Danes so nam vaši monterji prišli postaviti vgradno omaro in bi želela pohvaliti vaše podjetje glede odnosa do strank in izvedbe del. Opremljamo namreč stanovanje in imamo že kar nekaj izkušenj z različnimi mojstri in »mojstri« in moram povedati, da vaše podjetje po sedanjih izkušnjah štrli daleč nad slovensko povprečje. Posebna pohvala svetovalkam iz ljubljanskega salona, ki je omaro super »sprojektirala« in svetovala, ter pohvale monterjem, ki so v sobi z zelo krivimi stenami (do danes nismo niti vedeli, kako postrani stene imamo) naredili pravi mali čudež, da vse teče tako, kot je treba. No, že to, da so prišli točno takrat, ko so bili napovedani, je prej izjema kot pravilo med slovenskimi monterji različnega pohištva.
Upam samo, da bo tudi kvaliteta omare odražala kvaliteto vaše ostale ponudbe in v tem primeru se definitivno še oglasimo pri vas pri nadaljnjem opremljanju stanovanja.
Z željami, da bi tudi v prihodnje obdržali tak nivo dela, vas najlepše pozdravljam.

Darja


Jerneja dobro jutro,

Pa začnimo takole: če nekdo dobro dela, je vreden tudi pohvale. Znam tudi pošinfati, kar znamo vsi zelo hitro, vredno pa je tudi koga pohvaliti in to v temu primeru včerajšno ekipo. Fantje na mestu, strokoven pristop, delo potekalo hitro brez zapletov, če pomislim koliko sestavnih delov jih je pričakalo v sobi. Res smo jim navlekli vse v sobo, ker pa si mora vsak po svoje pripravit delovni prostor, so morali za začetek določene elemente malo prestavit.
Tudi čez lansko ekipo dveh fantov nimam kaj, se pa vidi razlika v izurjenosti. Skratka fante moram še enkrat pohvalit in če jim boste to prenesli, ne bo nič narobe.
Še tole sem se spomnil. Malo bo še za premislit glede obešalnika v omari v hodniku. Ko se obesi recimo jakna, ostane levo in desno še kar nekaj prostora. Če bi v en element montirali dva obešala z primerno razporeditvijo, bi se s križanjem lahko obesila kakšna jakna več. Če se bova za to odločila, verjeto ne bo problem, da od vas dobiva še kakšen obešalnik.

Lep dan še naprej,

Ivo


Pozdravljeni!

Na vas se obračam, ker bi rada pohvalila vas kot podjetje, predvsem pa vašo svetovalko. Ko sva se s partnerjem odločila za adaptacijo stanovanja, sva imela kar precej problemov pri iskanju prave rešitve, predvsem zato, ker sva v bloku oz. stanovanju, kjer vedno primanjkuje uporabnega prostora.
Zdaj že tretje leto sodelujemo z vami in moram priznati, da se izboljšujete na vseh področjih. Tako pri vaših stikih s strankami, obiski na domu, izposojo vzorcev (ki vedno prav pridejo), popusti, montažo ... Dejstvo je, da imaš ponavadi že izrisano neko sliko v glavi kako in kaj bi imel, vaše svetovalke pa to uresničijo in postavijo na papir. Imate tudi vedno več različnih realiziranih projektov oz. rešitev, ki jih lahko tudi pokažete in s tem pomagate, da se lažje odločimo. Z veseljem vas priporočam svojim prijateljem in znancem, ki si urejajo ali si bodo urejali stanovanje, hišo ali samo sobico.

Predvsem pa bi rada pohvalila prodajalko, ki je zelo odzivna, prijazna in zna svetovati. Hkrati je hitra, zna oceniti stanovanje in njegov obstoječ koncept ter ga nadaljevati. Zna prisluhniti stranki in skupaj z njo uresničiti njene želje. Pomaga tudi z idejami, kako do konca opremiti prostor, kje se kupi kake ugodne stvari, posreduje kontakte oz. povezave do tistih stvari, ki ti pridejo prav pri zaključevanju prostora kot celote. Stanovanje še ni do konca urejeno, vem pa, kam se bova obrnila, ko bova nadaljevala.

Hvala in lep pozdrav,

Eliza


Pozdravljeni, ga. Milena

sporočam vam, da je bila montaža omare izvedena brezhibno ter da sta bila mladeniča zelo prijazna in strokovna. Omara je super, res mi je všeč. Z veseljem bom Akron priporočila znancem in prijateljem.

Še enkrat najlepša hvala za vse in lep pozdrav,

Špela.

#

" Akronove omare smo najprej naročili kot omare za obleke. Potem pa smo se, ravno zaradi funkcionalnosti, cene in izgleda, odločili, da jih naročimo tudi za shrambo. Izredno smo zadovoljni, saj ne samo da so praktične ter uporabne, zelo lepo se tudi vklopijo v prostor. Akron vsekakor priporočam vsem. Azra Begič"

Azra Begič
#

" Po dobrem desetletju uporabe Akronovih omar, ki smo jih vmes dvakrat selili (in dokupovali) ostajamo - zadovoljni. :) Tako z uporabnostjo kot s trajnostjo izdelka, pa tudi celotne storitve, ki je bila zmeraj doslej zanesljiva in korektna. Ko se je kakšna malenkost pozabila, smo zadevo uspesno korigirali, drugih nevsecnosti preprosto ni bilo. Izdelki Akron niso najcenejši, so pa - po našem prepričanju - vredni svojega denarja."

Ales Crnic
#

" Funkcionalnost vgradnih omar je vrhunska. S vgradnjo oz kompletno uslugo sem zadovoljen. Cene v akciji so več kot solidne. "

Migaj Migaj
#

" Akron pohištvo smo naročili. Proizvajalec se je naročilu takoj odzval, pohištvo izdelal po meri. Vgrajeno pohištvo uporabljamo že več let. Kljub zahtevni tehnologiji odpiranja vrat na več harmonika delov, vse pohištvo še danes funkcionira in smo s pohištvom zelo zadovoljni. Priporočam družbo AKRONI, ki se zavzame za stranko in vam kvalitetno izdela pohištvo po vaših izmerah. "

Bojan Zupevec
#

" Vse naše vgradne omare v stanovanju so Akronove...že vsaj 12 let v predsobi, približno 7 let v spalnici, že nekaj let pa jo imamo tudi na balkonu, izpostavljeno soncu, vendar pod streho, s steklenimi vrati. Omare so še vedno "kot nove", v vsem času nismo potrebovali servisa. Skratka - delajo!"

Marusa Erbeznik
#

" Akron je res zaupanja vredno podjetje. Mojo " walk In" garderobo , se po 3 letih pohvalijo cisto vsi. Svetovalci so zelo prakticni in dajejo super zivljenjske in uprabne resitve, pri izrisih. Na voljo imajo razne vrste materialov, barv, oblik obdelave lesa ali stekla . Zame so stevilka ena pri vgradnih omarah, saj zadeve funcionirajo , tudi po daljsem casu , vodila se kar " lepo pojejo" in vse stvari so v BP stanju. Priporocam toplo vsem , saj kvaliteta / cena izpolnjujejo pricakovanja . Akron , srecno in uspesno se naprej . Seherzada C "

Seherzada Cehic
#

" sem korisnik omar akron, imam jih v spalnici in v kabinetu, samo pohvala, perfektno izkoriščenje prostora, lep in funkcionalen videz, dostava in monterji super, točni in perfektno narejeno, lahko samo priporočam !"

Zdravko Grnjak
#

" Akron ima dobre ideje in rešitve zanje, so točni in natančni, čisto po meri za vsakogar. Lepo in funkcionalno."

Ranko Kurtović
#

" Končno sem si uredila likalnico. Iz "nabasane" sobe je postala sila uporaben kotiček, kjer se v novi vgradni omari najde prostor tudi za moževe konjičke. "

Breda K.
#

" Ni kaj- funkcionalno, enostanvno pa tudi očem dopadljivo. Vgradne omare spalnice od naročila do montaže, v žargonu bi se reklo "prva liga." AKRON-odlično uigrana ekipa, juhuhu....."

Igor Hribar
#

" Akronovci so profesionalci na svojem področju. Večkrat preverjeno in dokazano v 20 letnem sodelovanju."

Emil Marinšek
#

" Podjetje Akron je eno najbolj profesionalnih na področju vgradnega pohištva. Hitro, zanesljivo, visoko kakovostno.....Servis v nekaj urah, prijaznost do strank....in zelo sprejemljive cene......Vsekakor le tako naprej. Ljudem, prijateljem in ostalim, ki jih srečam v primeru potreb po vgradnih omarah vselej priporočam AKRON. vaš Andrej Stare"

Andrej Stare
#

" Pred več kot desetimi leti sem prvič naročil vgradne omare AKRON in še vedno so kot nove. Ponovno sem se odločil,da naročim še otroško sobo in sem zopet izredno zadovoljen tako z profesionalnim pristopom njihove Arhitekte kot tudi z zelo učinkovitimi monterji. Vse kar je bilo dogovorjeno je bilo tudi kvalitetno izdelano v dogovorjenem roku. Z veseljem priporočam vsem, ki želite kvalitetno in lepo pohištvo po meri. Ne bo vam žal.da ste se odločili za AKRON."

ZDRAVKO SELIČ
#

" Hodnik, ki pri nas služi kot garderobna soba, je bil večna kriza. Krilna vrata, ki so jemala svetlobo in se ni videlo kaj je v omarah, godrnjanje moje žene... Potem so pa Akronovci naredili vgradne omare in je kar naenkrat več prostora in več svetlobe. Ker je rešitev tako dobro izpadla, smo podobno rešitev izvedli še v spalnici. Po 10 letih vrata odlično drsijo, predali tečejo kot na začetku. Skratka - brez negativnih pripomb. "

Igor S.
#

" Akron me je navdušil, ker je moje drzne ideje (in nemalokrat velike izzive) spremenil v pohištvo, ki naju navdušuje iz dneva v dan. Hmmmm... podobne pohvale slišiva tudi od najinih gostov:) Hvala! "

Anjuška I.
#

" Res, najboljše pohištvo po meri. To dokazujemo že 25 let. Pohvala celotni ekipi. To je mnenje IT-ja v podjetju Akron. S prvim mnenjem odpiramo pot do relevantnih mnenj naših strank."

Robi Rokavec

Zadnje novice

Odprodaja eksponatov

Odprodaja eksponatov

Ne spreglejte spomladanske ugodne ponudbe naših razstavnih eksponatov.

Preberi več >
Že poznate Akronov salon v Novem mestu?

Že poznate Akronov salon v Novem mestu?

Pri Akronu cenimo vaš čas, zato se vam želimo približati s prodajnimi mesti po vsej Sloveniji. V Novem mestu salon Tianas že 16. leto uspešno zastopa Akronovo blagovno znamko. Znamko, ki ji v 29 letih zaupajo številna gospodinjstva in jo odlikuje kvaliteta in zanesljivost.

Preberi več >
Ste pripravljeni na spomladansko prenovo?

Ste pripravljeni na spomladansko prenovo?

Kot kaže, bo pomlad le prišla tudi v naše kraje. Končno bomo lahko na stečaj odprli okna, pošteno prezračili domove ter se lotili spomladanskega pospravljanja in čiščenja.

Preberi več >

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: