Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Akronček - otroške sobe po meri vašega otroka

Največji salon
otroških sob po meri.

>> Več na akroncek.si <<

Postelje in pogradi

Iščete kakovostne, ljubke, praktične otroške postelje? Izbirate lahko med številnimi dizajni, barvami in materiali, ki jih lahko kombinirate z obstoječo otroško sobo. Deljenje otroške sobice z bratci in sestricami pa je lahko v majhnih stanovanjih pravi izziv, ki ga lahko uspešno rešite z našo pomočjo. Poleg klasičnih enojnih postelj smo za vas pripravili tudi inovativne rešitve, ki prihranijo ogromno prostora in izkoristijo vsak kotiček, ki je na razpolago.

Izbirate lahko med številnimi dizajni, barvami in materiali

Modeli otroških postelj

Pogradi in visoke postelje

Pogradi in visoke postelje

Otroške postelje

Otroške postelje

Pri nas pograd ni samo navaden pograd, saj ga na podlagi izkušenj z zadovoljnimi uporabniki z nekaj pametnimi potezami izboljšamo. Na voljo vam je pograd s stranskimi stopnicami v obliki predalov, pograd, ki ima pod sabo majhno vgradno omaro, na voljo so tudi kombinacije pograda s posteljo in omaro za shranjevanje oblači in drugih potrebščin, celo mize. Najbolje, da pregledate naše izdelke, ki smo jih naredili po naročilu, in zagotovo boste dobili idejo, kako najbolje zasnovati otroško posteljo za vaše nadobudneže.

Vstop v galerijo

Vsekakor pa velja, da so vse naše postelje narejene iz kakovostnih materialov, ponujamo vam številne možnosti izbire in kombinacije barv, vse zato, da bo vaš otrok zvečer še raje smuknil v posteljo in sladko zaspal. In ko bo otrok svojo posteljo prerastel, bo lahko dobil podobno večjo ali popolnoma drugačno – kakor si bo zaželel.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!