Svetovanje na domu

Svetovanje na domu

Naši svetovalci vam bodo predstavili nove in uporabne rešitve, ne samo, kar se tiče vgradnih omar in pohištva, temveč s celovitim pristopom glede opremljanja in kulture bivanja. Za vas izbiramo prave rešitve, cenimo vaš čas in opravimo storitve v dogovorjenem roku.

Ponujamo vam številne ideje in rešitve, pomagamo pri prostorskih zagatah, svetujemo glede optimalne izrabe prostora in predlagamo barvne kombinacije. Z individualnim pristopom upoštevamo vaše želje in potrebe.

Dodatno se lahko odločite tudi za 3D izris, s čemer pridobite virtualni pogled, ki olajša odločitev za izbor in razporeditev pohištva.

V primeru, da se odločite za nakup, je storitev izmere in svetovanja na domu brezplačna.

Naš uspeh merimo z vašim zadovoljstvom.

Odločite se za nove izzive in v vaš dom vnesite svežino.

Želite več informacij - kontaktirajte nas

 

Zadnje novice

Odprodaja eksponatov

Odprodaja eksponatov

Ne spreglejte spomladanske ugodne ponudbe naših razstavnih eksponatov.

Preberi več >
Že poznate Akronov salon v Novem mestu?

Že poznate Akronov salon v Novem mestu?

Pri Akronu cenimo vaš čas, zato se vam želimo približati s prodajnimi mesti po vsej Sloveniji. V Novem mestu salon Tianas že 16. leto uspešno zastopa Akronovo blagovno znamko. Znamko, ki ji v 29 letih zaupajo številna gospodinjstva in jo odlikuje kvaliteta in zanesljivost.

Preberi več >
Ste pripravljeni na spomladansko prenovo?

Ste pripravljeni na spomladansko prenovo?

Kot kaže, bo pomlad le prišla tudi v naše kraje. Končno bomo lahko na stečaj odprli okna, pošteno prezračili domove ter se lotili spomladanskega pospravljanja in čiščenja.

Preberi več >

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: