Komode

Komode

Predalniki različnih dimenzij in namembnosti so lahko samostojni ali vgrajeni v omare.

Unikatna samostojna komoda je enkraten kos pohištva, ki pusti vtis. Lahko je v kombinaciji različnih stilov, oblik in barv, z dodanimi ročaji ali brez. Samostojni predalniki pa niso samo estetski dodatek prostoru, temveč tudi funkcionalno dopolnjujejo pohištvo. S kvalitetnimi vodili omogočajo nenehno in enostavno uporabo.

Komode Akron – simbol unikatnosti.

Iveral v kombinaciji s steklomKomoda v spalniciKomoda z ogledalom v splanicipredalnik s pisalno mizopredalnik s stekleniki ličnicami

Zadnje novice

Odprodaja eksponatov

Odprodaja eksponatov

Ne spreglejte spomladanske ugodne ponudbe naših razstavnih eksponatov.

Preberi več >
Že poznate Akronov salon v Novem mestu?

Že poznate Akronov salon v Novem mestu?

Pri Akronu cenimo vaš čas, zato se vam želimo približati s prodajnimi mesti po vsej Sloveniji. V Novem mestu salon Tianas že 16. leto uspešno zastopa Akronovo blagovno znamko. Znamko, ki ji v 29 letih zaupajo številna gospodinjstva in jo odlikuje kvaliteta in zanesljivost.

Preberi več >
Ste pripravljeni na spomladansko prenovo?

Ste pripravljeni na spomladansko prenovo?

Kot kaže, bo pomlad le prišla tudi v naše kraje. Končno bomo lahko na stečaj odprli okna, pošteno prezračili domove ter se lotili spomladanskega pospravljanja in čiščenja.

Preberi več >

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: