Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Katera drsna vrata boste izbrali?

Ta čas namenimo za urejanje in opremljanje stanovanj, morda za novosti in spremembe, ki smo si jih vedno želeli. Nekatere so skorajda nujno potrebne, spet druge si privoščimo za dušo in razvajanje. To pa seveda prispeva k našemu dobremu počutju in razpoloženju.

Uporaba drsnih vrat

Drsna vrata so elegantna in funkcionalna rešitev, ki popestri vsak prostor. Naj gre za vgradno omaro, vmesno steno ali vrata med različnimi prostori, vedno predstavljajo posebno arhitekturno rešitev, ki je hkrati tudi estetska pridobitev. Še zlasti so priporočljiva v manjših prostorih, saj za odpiranje ne potrebujejo dodatnega prostora. Odpirajo se ob steni, potrebno pa je paziti, da je stena, ob kateri drsijo, prazna.

Nepogrešljivost drsnih vrat kot pregradnih sten

Z drsnimi vrati pregradimo prostore in ustvarimo prijetne, tople kotičke.

V zadnjem času je oživljanje prostora s pregradnimi stenami spet oživelo, saj so pri prenovi stanovanja skoraj nepogrešljive. Pregradne stene navdušujejo z izvirnostjo in sporočilnostjo, kot da bi si vsi želeli ambientalnih sprememb in funkcionalnih rešitev.

Z drsnimi vrati učinkovito izkoristimo katerikoli prostor, lahko gre za spalnico, otroško sobo, kuhinjo, kopalnico, poslovne prostore ali mansardo. Predelno steno lahko uporabimo tudi z namenom, da skrijemo določene dele prostora ali izboljšamo zasebnost. Še zlasti so nad pregradnimi stenami navdušeni otroci, saj z njimi lahko pričaramo pravljično vzdušje v otroški sobi. Še najbolje pa je, da otroci sodelujejo že pri izdelavi.

Kam po ideje?

Poigrajmo se z različnimi možnostmi dizajna vrat ali pa svetovanje prepustimo izkušenim svetovalcem Akronove ekipe. Izbira je odvisna od vaše potrebe in stila, ki vam je všeč. Vsekakor drsna vrata niso samo funkcionalna, temveč so prava paša za oči, vi pa izberite vam najljubša.

Morda vas bo prepričala široka paleta okovja ter pestra izbira barv iverala in stekla, ki omogočajo neomejene možnosti izbire. Zagotovljena je dostava in montaža, predvidoma v treh tednih od potrditve naročila.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!