Katera drsna vrata boste izbrali?

Topli dnevi se poslavljajo, prihaja čas, ko se še toliko bolj zavedamo topline doma in v njej uživamo.

Ta čas namenimo za urejanje in opremljanje stanovanj, morda za novosti in spremembe, ki smo si jih vedno želeli. Nekatere so skorajda nujno potrebne, spet druge si privoščimo za dušo in razvajanje. To pa seveda prispeva k našemu dobremu počutju in razpoloženju.

Uporaba drsnih vrat

Drsna vrata so elegantna in funkcionalna rešitev, ki popestri vsak prostor. Naj gre za vgradno omaro, vmesno steno ali vrata med različnimi prostori, vedno predstavljajo posebno arhitekturno rešitev, ki je hkrati tudi estetska pridobitev. Še zlasti so priporočljiva v manjših prostorih, saj za odpiranje ne potrebujejo dodatnega prostora. Odpirajo se ob steni, potrebno pa je paziti, da je stena, ob kateri drsijo, prazna.

Nepogrešljivost drsnih vrat kot pregradnih sten

Z drsnimi vrati pregradimo prostore in ustvarimo prijetne, tople kotičke.

V zadnjem času je oživljanje prostora s pregradnimi stenami spet oživelo, saj so pri prenovi stanovanja skoraj nepogrešljive. Pregradne stene navdušujejo z izvirnostjo in sporočilnostjo, kot da bi si vsi želeli ambientalnih sprememb in funkcionalnih rešitev.

Z drsnimi vrati učinkovito izkoristimo katerikoli prostor, lahko gre za spalnico, otroško sobo, kuhinjo, kopalnico, poslovne prostore ali  masardo. Predelno steno lahko uporabimo tudi z namenom, da skrijemo določene dele prostora ali izboljšamo zasebnost. Še zlasti so nad pregradnimi stenami navdušeni otroci, saj z njimi lahko pričaramo pravljično vzdušje v otroški sobi. Še najbolje pa je, da otroci sodelujejo že pri izdelavi.

Kam po ideje?

Poigrajmo se z različnimi možnostmi dizajna vrat ali pa svetovanje prepustimo izkušenim svetovalcem Akronove ekipe. Izbira je odvisna od vaše potrebe in stila, ki vam je všeč. Vsekakor drsna vrata niso samo funkcionalna, temveč so prava paša za oči, vi pa izberite vam najljubša.

Morda vas bo prepričala široka paleta okovja ter pestra izbira barv iverala in stekla, ki omogočajo neomejene možnosti izbire. Zagotovljena je dostava in montaža, predvidoma v treh tednih od potrditve naročila.

Z novimi drsnimi vrati bo v našem domu prijetneje in zima bo hitreje minila. Zakaj si jih ne bi privoščili s 15%-nim popustom?Sorodni članki

Ideje za mladinsko sobo

Za vas smo zbrali nekaj idej za šik ureditev mladinskih sob, ki bodo prav gotovo navdušile vas in vaše ...

Kopalniški triki

Kopalnica je naše jutranje svetišče. Prostor, kjer pričenjamo in zaključujemo dan. Za bolj urejen videz kopalnice smo ...

Balkon - skrita oaza

Vedno daljši in toplejši dnevi so kot nalašč za večerna posedanja. In kaj je po dolgem dnevu lepšega, kot zlekniti se ...

Soba za tabornika

Je tudi vaš otrok navdušen nad gozdom in kampiranjem? Potem je današnji nasvet za ureditev otroške ali mladinske sobe ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: