Svetovanje arhitekta
akcija odeja

Svetovanje arhitekta

Se želite pred nakupom prepričati o ustreznosti izbora in primernosti vašim željam, potrebam in prostorski razpoložljivosti? Vzemite si čas za načrtovanje. Dobri načrti zagotavljajo, da bo pohištvo umeščeno v prostor točno tako, kot ste si zamislili.

Akronovi arhitekti vam svetujejo glede celostne opreme, optimalne izrabe prostora, predlagajo barvne kombinacije, pomagajo pri prostorskih zagatah. Predstavili vam bodo nove in uporabne rešitve, ne samo, kar se tiče vgradnih omar in pohištva, temveč s celovitim pristopom glede opremljanja in kulture bivanja. S premišljeno postavitvijo pohištva in izjemnimi oblikovnimi zamislimi bodo ustvarili najboljše za vas.

Svetovanje in načrtovanje je podprto s 3D izrisom, kar vam omogoča lažjo predstavo. S pomočjo virtualnega pogleda se boste lahko odločili za izbor in razporeditev pohištva, ki vam najbolj ustreza.

Za vas izbiramo prave rešitve, cenimo vaš čas in opravimo storitve v dogovorjenem roku.

Bodite izbirčni, zadovoljite se z najboljšim.

Vprašajte arhitekta

Napištie katere izdelke, storitve in rešitve bi potrebovali za vaš bivalni prostor potrebujete.
Za dodatna vprašanja smo dosegljivi na salon@akron.si in 01 515 51 30. Lahko pa nas tudi obiščete v katerem izmed naših prodajnih salonov.

Košarica idej

Brezplačno do Odejine prešite odeje in vzglavnika Medico Lux Medium

Brezplačno do Odejine prešite odeje in vzglavnika Medico Lux Medium

Želite brezplačno prejeti Odejino prešito odejo in vzglavnik Medico Lux Medium? In jo postlati na posteljo Akron, ki bo narejena samo za vas?

Preberi več >
Izrišite vgradno omaro

Izrišite vgradno omaro

Ob iztekajočem se letu že pripravljamo novosti za novo leto. Za vas smo pripravili posodobljen program Akromat za izris in izračun cen vgradnih omar.

Preberi več >

Zadnje novice

Novosti v velenjskem salonu Remedika

Novosti v velenjskem salonu Remedika

Prenovljeni pohištveni salon Remedika v Velenju je za vas odprl vrata. Prepričajte se o bogati ponudbi in strokovnem svetovanju.

Preberi več >
Najboljše barve za majhna stanovanja

Najboljše barve za majhna stanovanja

Ste kupili majhno stanovanje ali ga renovirate, sedaj pa izbirate barve, ki bodo najbolje pristajale v stanovanje in ga mogoče celo optično povečale?

Preberi več >
Srečno in igrivo 2018

Srečno in igrivo 2018

Prihaja čas prazničnih radosti in veselih pričakovanj. Čas, ko si vzamemo trenutke zase in za svojo družino. Obdobje, ko načrtujemo spremembe in premike v svojem življenju.

Preberi več >

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: