Svetovanje arhitekta

Svetovanje arhitekta

Se želite pred nakupom prepričati o ustreznosti izbora in primernosti vašim željam, potrebam in prostorski razpoložljivosti? Vzemite si čas za načrtovanje. Dobri načrti zagotavljajo, da bo pohištvo umeščeno v prostor točno tako, kot ste si zamislili.

Akronovi arhitekti vam svetujejo glede celostne opreme, optimalne izrabe prostora, predlagajo barvne kombinacije, pomagajo pri prostorskih zagatah. Predstavili vam bodo nove in uporabne rešitve, ne samo, kar se tiče vgradnih omar in pohištva, temveč s celovitim pristopom glede opremljanja in kulture bivanja. S premišljeno postavitvijo pohištva in izjemnimi oblikovnimi zamislimi bodo ustvarili najboljše za vas.

Svetovanje in načrtovanje je podprto s 3D izrisom, kar vam omogoča lažjo predstavo. S pomočjo virtualnega pogleda se boste lahko odločili za izbor in razporeditev pohištva, ki vam najbolj ustreza.

Za vas izbiramo prave rešitve, cenimo vaš čas in opravimo storitve v dogovorjenem roku.

Bodite izbirčni, zadovoljite se z najboljšim.

Vprašajte arhitekta

Napištie katere izdelke, storitve in rešitve bi potrebovali za vaš bivalni prostor potrebujete.
Za dodatna vprašanja smo dosegljivi na salon@akron.si in 01 515 51 30. Lahko pa nas tudi obiščete v katerem izmed naših prodajnih salonov.

Košarica idej

Izrišite vgradno omaro

Izrišite vgradno omaro

Ob iztekajočem se letu že pripravljamo novosti za novo leto. Za vas smo pripravili posodobljen program Akromat za izris in izračun cen vgradnih omar.

Preberi več >
Izjemni 18 % popust na vgradne omare z drsnimi vrati

Izjemni 18 % popust na vgradne omare z drsnimi vrati

Vgradna omara po meri samo zdaj občutno ceneje. Dobite jo po izredni akcijski ceni. V času sejma Ambient vam nudimo 18 % popust* na vse vgradne omare z drsnimi vrati.

Preberi več >

Zadnje novice

Novosti v velenjskem salonu Remedika

Novosti v velenjskem salonu Remedika

Zaradi vedno večjega zanimanja za celotno Akronovo ponudbo smo tudi v Velenju poleg vgradne omare razstavili ostalo pohištvo in vam s tem približali možnost ogleda in svetovanja, če prihajate s tega področja.

Preberi več >
Trendi opremljanja v temnejših barvah

Trendi opremljanja v temnejših barvah

Že veste, kakšni bodo barvni trendi v letu 2018? Ponovno v ospredje prihajajo temnejše barve, ki dajejo pridih elegance in udobja, v njih pa se skriva tudi kanček skrivnosti. Še zlasti v kombinaciji z belo, kateri poljubno dodajamo različne barvne dodatke.

Preberi več >
Otroška soba v mansardi

Otroška soba v mansardi

Ljubka mansardna otroška sobica z maksimalno izkoriščenim prostorom vključuje vse, kar potrebuje živahna deklica. In še več.

Preberi več >

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: