Svetovanje arhitekta

Svetovanje arhitekta

Se želite pred nakupom prepričati o ustreznosti izbora in primernosti vašim željam, potrebam in prostorski razpoložljivosti? Vzemite si čas za načrtovanje. Dobri načrti zagotavljajo, da bo pohištvo umeščeno v prostor točno tako, kot ste si zamislili.

Akronovi arhitekti vam svetujejo glede celostne opreme, optimalne izrabe prostora, predlagajo barvne kombinacije, pomagajo pri prostorskih zagatah. Predstavili vam bodo nove in uporabne rešitve, ne samo, kar se tiče vgradnih omar in pohištva, temveč s celovitim pristopom glede opremljanja in kulture bivanja. S premišljeno postavitvijo pohištva in izjemnimi oblikovnimi zamislimi bodo ustvarili najboljše za vas.

Svetovanje in načrtovanje je podprto s 3D izrisom, kar vam omogoča lažjo predstavo. S pomočjo virtualnega pogleda se boste lahko odločili za izbor in razporeditev pohištva, ki vam najbolj ustreza.

Za vas izbiramo prave rešitve, cenimo vaš čas in opravimo storitve v dogovorjenem roku.

Bodite izbirčni, zadovoljite se z najboljšim.

Vprašajte arhitekta

Napištie katere izdelke, storitve in rešitve bi potrebovali za vaš bivalni prostor potrebujete.
Za dodatna vprašanja smo dosegljivi na salon@akron.si in 01 515 51 30. Lahko pa nas tudi obiščete v katerem izmed naših prodajnih salonov.

Košarica idej

Brezplačno do Odejine prešite odeje in vzglavnika Medico Lux Medium

Brezplačno do Odejine prešite odeje in vzglavnika Medico Lux Medium

Želite brezplačno prejeti Odejino prešito odejo in vzglavnik Medico Lux Medium? In jo postlati na posteljo Akron, ki bo narejena samo za vas?

Preberi več >
Izrišite vgradno omaro

Izrišite vgradno omaro

Ob iztekajočem se letu že pripravljamo novosti za novo leto. Za vas smo pripravili posodobljen program Akromat za izris in izračun cen vgradnih omar.

Preberi več >

Zadnje novice

Že poznate Akronov salon v Novem mestu?

Že poznate Akronov salon v Novem mestu?

Pri Akronu cenimo vaš čas, zato se vam želimo približati s prodajnimi mesti po vsej Sloveniji. V Novem mestu salon Tianas že 16. leto uspešno zastopa Akronovo blagovno znamko. Znamko, ki ji v 29 letih zaupajo številna gospodinjstva in jo odlikuje kvaliteta in zanesljivost.

Preberi več >
Ste pripravljeni na spomladansko prenovo?

Ste pripravljeni na spomladansko prenovo?

Kot kaže, bo pomlad le prišla tudi v naše kraje. Končno bomo lahko na stečaj odprli okna, pošteno prezračili domove ter se lotili spomladanskega pospravljanja in čiščenja.

Preberi več >
Dobro organizirana spalnica vam polepša dan

Dobro organizirana spalnica vam polepša dan

Spalnica je prostor, kjer si naberemo novih moči. Namenjena ni samo počitku in spanju, temveč tudi shranjevanju. Kako najbolj optimalno razporediti pohištvo v spalnici? Vsekakor tako, da bo prilagojeno vašim potrebam in v skladu z vašim življenjskim tempom.

Preberi več >

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: