Svetovanje arhitekta

Svetovanje arhitekta

Se želite pred nakupom prepričati o ustreznosti izbora in primernosti vašim željam, potrebam in prostorski razpoložljivosti? Vzemite si čas za načrtovanje. Dobri načrti zagotavljajo, da bo pohištvo umeščeno v prostor točno tako, kot ste si zamislili.

Akronovi arhitekti vam svetujejo glede celostne opreme, optimalne izrabe prostora, predlagajo barvne kombinacije, pomagajo pri prostorskih zagatah. Predstavili vam bodo nove in uporabne rešitve, ne samo, kar se tiče vgradnih omar in pohištva, temveč s celovitim pristopom glede opremljanja in kulture bivanja. S premišljeno postavitvijo pohištva in izjemnimi oblikovnimi zamislimi bodo ustvarili najboljše za vas.

Svetovanje in načrtovanje je podprto s 3D izrisom, kar vam omogoča lažjo predstavo. S pomočjo virtualnega pogleda se boste lahko odločili za izbor in razporeditev pohištva, ki vam najbolj ustreza.

Za vas izbiramo prave rešitve, cenimo vaš čas in opravimo storitve v dogovorjenem roku.

Bodite izbirčni, zadovoljite se z najboljšim.

Vprašajte arhitekta

Napištie katere izdelke, storitve in rešitve bi potrebovali za vaš bivalni prostor potrebujete.
Za dodatna vprašanja smo dosegljivi na salon@akron.si in 01 515 51 30. Lahko pa nas tudi obiščete v katerem izmed naših prodajnih salonov.

Košarica idej

Novi salon pohištva v Ljubljani

Novi salon pohištva v Ljubljani

Pri Akronu že 28 let vztrajno in uspešno sledimo kupčevim željam. Vedno večje povpraševanje in več zadovoljnih ter zvestih kupcev nas je spodbudilo k otvoritvi novega pohištvenega salona v Ljubljani. Pohištveni salon bo na novi lokaciji s poslovanjem pričel julija letos.

Preberi več >
Ste že pričeli s pomladansko prenovo otroške sobe?

Ste že pričeli s pomladansko prenovo otroške sobe?

Za namig vam predstavljamo prenovljeno otroško sobico, ki smo ji z optimalno izbiro pohištva in prijetnimi svetlimi barvami v različnih vzorcih, vdihnili funkcionalnost in svežino za šoloobveznega fanta.

Preberi več >

Zadnje novice

Kako opremiti otroško sobo za tri otroke?

Kako opremiti otroško sobo za tri otroke?

Življenje s tremi otroki je zanimivo in ljubeče, polno objemov in poljubov, pa tudi hrupa, nereda in skrbi. Prinaša tudi odločitve glede ureditve njihovega bivalnega prostora.

Preberi več >
Moderna vgradna omara v modrem

Moderna vgradna omara v modrem

Modra postaja vse bolj trendovska barva za opremljanje. Zato smo za naš salon v Ljubljani izbrali trodelno vgradno omaro z drsnimi vrati v modrem. Krasno se ujema z belo barvo in tudi z večino lesnih dekorjev.

Preberi več >
Razporeditev pohištva v majhni mladinski sobi

Razporeditev pohištva v majhni mladinski sobi

Tudi manjša mladinska soba v kabinetu lahko ima vse, kar najstnik potrebuje.

Preberi več >

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave