Popolna organizacija garderobe

Popolna organizacija garderobe

Verjamete, da obleka naredi človeka? Urejenost pove veliko o značaju in življenjskem slogu.

Še več pa lahko pove primerna urejenost garderobne omare ali garderobne sobe, kjer hranimo vsa oblačila in modne dodatke, skozi katere izražamo svoj jaz. In da z izražanjem, pa tudi s primernim shranjevanjem, ne bo težav, skrbi Akron - z linijo dovršenih garderobnih omar.

garderobna soba izvlečne police

Poznate prednosti dobre organizacije garderobe?

Marsikdo si želi garderobno sobo ali vgradno garderobno omaro zgolj zato, da bi bila lahko vsaka stvar na svojem mestu. Res je, red je potreben, a posebna garderobna omara nudi še več.

Garderobna soba ali vgradna omara omogoča popoln izkoristek prostora: od stene do stene, od tal do stropa, z drsnimi vrati ali brez. Tudi v manjšem stanovanju se tako najde dovolj prostora za shranjevanje.Kadar je garderobna soba ločena od spalnega prostora, se lahko urejate kadar koli, ne da bi motili druge.S primerno organizacijo imate svoja oblačila in dodatke takoj pred očmi – ko postojite pred policami in obešali, boste takoj videli, katere kose lahko kombinirate. Ravno tako vam bodo na ogled oblačila, ki jih ne nosite več (in jih boste hitreje zavrgli,), ter police, ki se zdijo nekam prazne (in terjajo nakup novih kosov). Tako boste imeli v omari vedno zgolj stvari, ki jih z veseljem oblečete, nikoli pa vam ne bo zmanjkalo na primer nogavic.

Garderobna omara vam omogoča, da so vsa oblačila in modni dodatki vedno pri roki. Vsako stvar brez težav dosežete, nobena ne bo ostala skrita nekje v temnem kotičku, da boste nanjo pozabili. Predvsem pa bodo vaša oblačila vedno pripravljena za nošenje in bodo imela daljšo življenjsko dobo. Pravilno shranjevanje oziroma obešanje preprečuje zmečkanost in s tem poškodbe tekstilnih vlaken.

garderobna soba s motnimi policami

Odlike garderob Akron

Slovenski proizvajalec Akron že leta slovi po vgradnih omarah, katerih vsestranska uporabnost se gotovo najbolje pokaže prav pri urejanju garderobne omare ali garderobne sobe. Sodobno oblikovanje, kjer se videz dopolnjuje s funkcionalnostjo pri uporabi, prinaša praktične rešitve za moderen dom.

garderobna soba obešalne palice

Akronove garderobe se bohotijo z neskončno možnostmi prilagajanja notranjosti, s čemer se povsem prilagodijo željam naročnika. Izvlečna obešala, specialna obešala za hlače, košare, predali iz različnih materialov ter različnih globin, izvlečne police in celo senzorski vklop luči ali osvetljena palica za obešanje, poskrbijo, da vam je urejanje vedno v veselje, ne glede na to, ali se zjutraj odpravljate v službo, ali zvečer na lepše. Garderobna soba je lahko soba popolnega užitka, kjer se v miru posvetite svojemu videzu.


Sorodni članki

Družinski portreti

Danes smo za vas pripravilo prav posebno "naredi sam" idejo. Zbrali smo namreč kopico uporabnih idej za malce drugačne ...

Garsonjere

Garsonjere v zadnjih letih dobivajo nov pomen. Relativno ugodne cene na nepremičninskem trgu in obvladljiva velikost ...

»Naredi sam« Umetniška slika

Manjka v vašem stanovanju umetniški dodatek? Kakšna slika? Unikat? V današnji rubriki nasvetov vam predstavljamo ...

Dobro organizirana spalnica vam polepša dan

Spalnica je prostor, kjer si naberemo novih moči. Namenjena ni samo počitku in spanju, temveč tudi shranjevanju. Kako ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: