Vgradne omare v mansardi

Urejanje mansardnega stanovanja je zanimiv projekt, ki zahteva premišljen načrt postavitve pohištva, prav tako pa tudi marsikateri kos pohištva po meri. Danes vam predstavljamo praktičnost vgradnih omar v mansardah.

Vedno več ljudi se odloča za preureditev podstrešnih prostorov. Mansardna stanovanja so z malce kreativnosti in premišljenega načrtovanja lahko zelo prostorna bivališča. Odlikuje jih velika razgibanost, poševni stropi, mansardna oziroma strešna okna in pogosto prisotnosti elementov strešne konstrukcije

Prav različni stebri, škarje in špirovci (poleg naklona sten,)  povzročajo  marsikatero prostorsko zagato. Vsakdo, ki se je že kdaj lotil urejanja mansardnega prostora, ve, da klasični pohištveni kosi preprosto niso prostorsko ustrezni.

Kako se lotiti opremljanja?

V prvi vrsti pri opremljanju mansarde potrebujemo izris prostora. Na ta način si prihranimo marsikateri siv las in nenazadnje strošek nakupa neustreznega pohištva. Pri opremljanju mansarde je več kot smiselna rešitev  pohištvo po meri. To nam omogoča, da izkoristimo vsak prost kotiček naklonskih sten in tako optično ne zmanjšamo podstrešnega prostora.

Vgradne omare v mansardi zapolnijo  ves razpoložljiv prostor – od stene do stene in od tal do stropa. To je pomembno predvsem zato, ker na ta način ne posegamo preveč v osrednji prostor podstrešja. Notranjo razporeditev omar lahko  prilagajamo svojim potrebam in željam. Nekaj naših vgradnih omar v mansardah vam predstavljamo v spodnji galeriji.




Sorodni članki

Prihaja indigo barva

Ljubitelji modrih odtenkov imajo dober razlog, da se veselijo prihajajoče pomladi. Tudi letos bodo kraljevali modri ...

Otroško pohištvo iz evro palet

Prebudite kreativnega mojstra v sebi in se lotite izdelave otroškega pohištva iz odsluženih evro palet. Kreativno, ...

Velikonočni okraski iz slanega testa

Za vas smo pripravili ustvarjalno idejo, za katero boste skoraj vse potrebščine našli kar v kuhinji. Pokazali vam bomo, ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: