Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Vgradne omare v mansardi

Vedno več ljudi se odloča za preureditev podstrešnih prostorov. Mansardna stanovanja so z malce kreativnosti in premišljenega načrtovanja lahko zelo prostorna bivališča. Odlikuje jih velika razgibanost, poševni stropi, mansardna oziroma strešna okna in pogosto prisotnosti elementov strešne konstrukcije

Prav različni stebri, škarje in špirovci (poleg naklona sten,)  povzročajo  marsikatero prostorsko zagato. Vsakdo, ki se je že kdaj lotil urejanja mansardnega prostora, ve, da klasični pohištveni kosi preprosto niso prostorsko ustrezni.

Kako se lotiti opremljanja?

V prvi vrsti pri opremljanju mansarde potrebujemo izris prostora. Na ta način si prihranimo marsikateri siv las in nenazadnje strošek nakupa neustreznega pohištva. Pri opremljanju mansarde je več kot smiselna rešitev  pohištvo po meri. To nam omogoča, da izkoristimo vsak prost kotiček naklonskih sten in tako optično ne zmanjšamo podstrešnega prostora.

Vgradne omare v mansardi zapolnijo  ves razpoložljiv prostor – od stene do stene in od tal do stropa. To je pomembno predvsem zato, ker na ta način ne posegamo preveč v osrednji prostor podstrešja. Notranjo razporeditev omar lahko  prilagajamo svojim potrebam in željam. Nekaj naših vgradnih omar v mansardah vam predstavljamo v spodnji galeriji.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!