Vgradne omare v mansardi

Urejanje mansardnega stanovanja je zanimiv projekt, ki zahteva premišljen načrt postavitve pohištva, prav tako pa tudi marsikateri kos pohištva po meri. Danes vam predstavljamo praktičnost vgradnih omar v mansardah.

Vedno več ljudi se odloča za preureditev podstrešnih prostorov. Mansardna stanovanja so z malce kreativnosti in premišljenega načrtovanja lahko zelo prostorna bivališča. Odlikuje jih velika razgibanost, poševni stropi, mansardna oziroma strešna okna in pogosto prisotnosti elementov strešne konstrukcije

Prav različni stebri, škarje in špirovci (poleg naklona sten,)  povzročajo  marsikatero prostorsko zagato. Vsakdo, ki se je že kdaj lotil urejanja mansardnega prostora, ve, da klasični pohištveni kosi preprosto niso prostorsko ustrezni.

Kako se lotiti opremljanja?

V prvi vrsti pri opremljanju mansarde potrebujemo izris prostora. Na ta način si prihranimo marsikateri siv las in nenazadnje strošek nakupa neustreznega pohištva. Pri opremljanju mansarde je več kot smiselna rešitev  pohištvo po meri. To nam omogoča, da izkoristimo vsak prost kotiček naklonskih sten in tako optično ne zmanjšamo podstrešnega prostora.

Vgradne omare v mansardi zapolnijo  ves razpoložljiv prostor – od stene do stene in od tal do stropa. To je pomembno predvsem zato, ker na ta način ne posegamo preveč v osrednji prostor podstrešja. Notranjo razporeditev omar lahko  prilagajamo svojim potrebam in željam. Nekaj naših vgradnih omar v mansardah vam predstavljamo v spodnji galeriji.
Sorodni članki

Popestritev pustih sten

Bele stene so lahko zelo dolgočasne. Naša »naredi sam« ekipa je za vas zbrala kopico idej za okrasitev praznih sten. ...

Minimalističen delovni kotiček

Računalnik je postal nepogrešljiv del našega življenja. Danes vam predstavljamo nekaj ličnih računalniških ...

Osvetlitev omar

Tudi vi hrepenite po osvetljeni omari, ob kateri ni potrebno vedno vključiti vseh ...

Pisane otroške sobe

Otroške sobe so prostor za igro, ljubko otroško sanjarjenje in kraj, kjer majhne stvari postanejo velike. In prav zato ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: