Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Življenje v garsonjeri

Vsaka garsonjera je zgodba zase, vse pa zahtevajo premišljeno načrtovanje in dober izkoristek vsakega centimetra. S pametnimi rešitvami tudi na videz majhni prostori postanejo veliki in uporabni.

tloris manjše garsonjere

Moderni način opremljanja narekuje odprt bivalni prostor, kar garsonjera zagotovo je, saj so v njej združene kuhinja, jedilnica in dnevna soba. Pomembno je, da je dobro funkcionalno zasnovan, pohištvo skrbno izbrano in umeščeno v prostor.

dvižna postelja v garsonjeri

Skrite postelje Aladin so najpogostejša izbira postelj v mansardi, saj jih čez dan hitro in enostavno pospravite ob steno, ponoči pa se spet prelevijo v ležišča.

skrita postelja s sedežno garnituro

Kako se lotiti opremljanja v garsonjeri?

Cilj vsakega opremljanja in prenove stanovanja je dovršen dom v okviru zastavljenega proračuna. Načrtovanje se začne s spoznavanjem prostora in potreb uporabnika. Nato se pripravi idejni osnutek kot 3D izris, ki se prilagaja pričakovanjem naročnika. Najboljše rešitve pripravijo arhitekti in svetovalci, ki pomagajo pri zasnovi in izbiri pohištva, svetujejo pa tudi pri barvah in materialih in po potrebi izrišejo tloris.

dnevna soba s kuhinjo

Kombinacija odprtega regala s policami elegantno zapolni celotno steno, a hkrati daje občutek lahkotnosti. Pregrado med dnevnim prostorom in kuhinjo lahko izkoristite za kamin, televizijo ali pa namesto tega postavite pregradno omaro s policami. Svetle barve poudarijo zračnost, dodatki pa prostor estetsko popestrijo.

Z upoštevanjem nasvetov je opremljanje garsonjere enostavno, saj upošteva vaš življenjski slog in zagotavlja izpolnjevanje vaših zahtev po funkcionalnosti in estetiki. Spremenite garsonjero v dom, v katerega se boste z veseljem vračali.

Preverite idejne osnutke opremljanja garsonjer KLIKNI TUKAJ

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!