Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Pametna izbira notranjosti omare

Sodobno opremljanje prinaša praktične rešitve za moderen dom, pri čemer imajo pomembno vlogo tudi vgradne omare. Z njimi ustvarite prijeten ambient in poskrbite za optimalno shranjevanje. Premišljen izbor razporeditve notranjosti vgradne omare prispeva k boljši organiziranosti in preglednosti, kar vam olajša shranjevanje in vsakodnevno iskanje oblačil.

Pred nakupom dobro razmislite, kaj resnično potrebujete. Koliko obešalnih palic in za kakšno dolžino obešanja, katere predale in kako jih razporediti, se odločiti za zračne in pregledne košare, so primernejše navadne ali izvlečne police, kaj bo shranjeno pod stropom in podobno. Pri odločitvah se obrnite na izkušene strokovnjake. Podajamo nekaj smernic za lažjo odločitev.

Obešanje

Organizirajte obešanje tako, da so oblačila vedno na dosegu roke. V spodnjem delu je lahko obešalnik za hlače, nad njim pa dovolj prostora za srajce, suknjiče in krajše jakne. Določeni kosi, npr. elegantne hlače, potrebujejo svojo dolžino obešanja. Ustvarite jo. Razmislite tudi o tem, kam boste obesili izven sezonsko garderobo, kot so plašči in smučarski kombinezoni.

obešanje v omari

Izvlečni obešalnik omogoča enostavno rokovanje z garderobo tik pod stropom, zanj v omari potrebujete 115 cm višine. Za razne tunike, daljša krila, elegantne hlače, krajše oblekice, srajce ipd. boste potrebovali 90 - 110 cm, za daljša obešanja pa od 140 do 160 cm. Po želji je obešalna palica lahko osvetljena.

Košare, police in predali

Zračne in pregledne košare so nadvse primerne za pospravljanje rut, šalov in dodatkov, ki jih potrebujete za dnevno urejenost. Lahko pa vanje zložite tudi nogavice in perilo.

Prilagodite širino polic načinu zlaganja. Za zlaganje puloverjev in majic na police potrebujete 30 cm širine, za dvojno zlaganje 55 cm. Razmik med policami je lahko različen in se po potrebi lahko spreminja. Je pa na to dobro opozoriti prodajalca pred nakupom, saj so nekatere police fiksne. Izvlečne police so prava rešitev za globje omare. Na njih enostavno dosežete stvari, ki bi sicer lahko ostale pozabljene nekje zadaj. Zelo primerne so za pospravljanje nakita. Z izvlekom imate takoj ves nakit na dosegu roke.

police in predali v omari

Predalov ni nikoli preveč - visokih, nizkih, s prekati ali brez. V predale spravite stvari, ki jih je težje zložiti - perilo, nogavice, šale, kape, rokavice, rute, pasove in druge dodatke. Lahko pa tudi majice in puloverje. Odvisno od vaših navad. Na razpolago so z mehkim ali klasičnim odpiranjem, z ročaji ali brez, odpirajo se lahko s polnim ali delnim izvlekom.

Vgradne omare naj bodo predvsem uporabne in naj nudijo racionalne rešitve. Pri izbiri najprimernejše vgradne omare se posvetujte z izkušenimi svetovalci.

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!