Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Februarski nakup vgradne omare prinaša darili

Februarja vas ob nakupu katerekoli vgradne omare Akron razvajamo s praktičnima obešalnikoma: vsestranskim in srebrnim poteznim. Tako bo vaša vgradna omara še bolj popolna in vas bo razvajala z redom in preglednostjo.

Akronove vgradne omare imajo vse, kar potrebujete. Predvsem pa se prilagajajo vašim potrebam. Klasična izbira notranjosti so predvsem police in obešalne palice. Funkcionalnost pa močno povečajo številni dodatki, kot so obešalniki za pasove, kravate, potezni obešalniki, hlačniki, košare za perilo, nosilci za čevlje, luči in drugo.

Brezplačen vsestranski obešalnik

Da bo vaša omara še bolj praktična, vsebina v njej pa skrbno zložena in pregledna, vam februarja ob nakupu katerekoli vgradne omare podarjamo vsestranski obešalnik. Nanj lahko obesite kravate, pasove in rute. Na priročno poličko pa odložite prstane, manšetne gumbe, broške in druge drobnarije. Nič več odlaganja po policah, nočnih omaricah ali drugje. Preprosto in vedno na voljo, kot se za moderno spalnico spodobi.

vsestranski izvlečni obešalnik

Potezni obešalnik v srebrni barvi februarja podarimo

To pa še ni vse. Garderobo boste optimalno pospravili, če boste vgradno omaro izkoristili povsem do vrha. S poteznim obešalnikom je to preprosto, saj bo nameščen pod strop vaše vgradne omare. Z enostavnim izvlekom vam bodo oblačila hitro pri roki, sicer pa bodo pospravljena v zgornjem delu omare, ki sicer velikokrat ostane neizkoriščen.

potezni obešalnik

Potrebujete pravo vgradno omaro zase? Vprašajte svetovalca.

Pri Akronu smo vam vedno na voljo z nasveti, kako vaš dom obogatiti z najbolj primerno vgradno omaro. Prilagajamo se vašemu okusu, potrebam in prostorskim zmožnostim. Pri tem poskrbimo za vse, od izrisov, izmer, izdelave in montaže. Popolnoma za nič vam ni potrebno skrbeti. Le stvari boste zložili v omaro, lahko pa vam svetujemo tudi pri optimalni razporeditvi le teh.

Z izbiro vgradne omare se lahko poigrate tudi sami. Preko Akromata, spletnega orodja za izris in izračun cen vgradnih omar, boste pridobili koristne informacije.

izris vgradne omare in cena

Izris in cena vgradne omare v

3D tehniki

S pomočjo internetne aplikacije AKROMAT si izrišite svojo novo vgradno omaro v 3D tehniki. Izberite razpored notranjosti in izgled vrat.

     

           
             
                               
                 

Želite ponudbo in svetovanje?

               
                             
           
           
             

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!