Zanimive stenske police

Prav gotovo bi se vsi strinjali, da prostora za shranjevanje ni nikoli preveč. Odlična rešitev za vse kotičke, kjer vam primanjkuje odlagalnih površin, so stenske police.

Če so nekoč police veljale za dolgočasne površine, kjer se običajno nabira prah, današnji dizajni polic dokazujejo, da so te povsem samostojni elementi, ki lahko popestrijo prostor. Police že dolgo niso več zgolj ravne "deske" pričvrščene na steno. Kreativnost pri njihovem oblikovanju je že lep časnazaj  izstopila iz klasičnih okvirjev.

Nekaj izjemno zanimivih stenskih polic smo za vas zbrali v spodnji galeriji. Drevo, kamor lahko pospravite knjige, ali pa police iz starih vodovodnih cevi, zvezdasto razporejeni kubusi ... To je le nekaj simpatičnih rešitev, ki bodo prav gotovo polepšale vsak prostor. Večino idej lahko z malce truda izdelate sami, za zahtevnejše ideje smo tukaj mi, ki s pohištvom po meri vsako vašo idejo z ljubeznijo in znanjem prelijemo v izdelke.Sorodni članki

3D popestritev stene

Ste naveličani slik in osladnih posterjev? Želite nekaj unikatnega in drugačnega? Ste pripravljeni na kreativno akcijo? ...

Minimalistični stoli

KaNa čem pa vi sedite? Na lesenem, plastičnem ali mehko oblazinjenem stolu? Danes vam predstavljamo drzno ...

Adventi venček

Pa vi? Ste letos že izdelali venček, ki bo kraljeval sredi mize in razveseljeval tja do božiča? Za vas smo poiskali ...

Ideje za mladinsko sobo

Za vas smo zbrali nekaj idej za šik ureditev mladinskih sob, ki bodo prav gotovo navdušile vas in vaše ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: