Črke na steni

Lep motiv za popestritev pustih belih sten so unikatne črke. Z malce truda jih lahko izdelate povsem sami. Za vas smo zbrali kopico idej za izdelavo prikupnih črk in napisov.

Črke ali napis?

Ste vedeli, da so Sumerci že proti koncu četrtega tisočletja pred našim štetjem uporabljali preprosto pisavo?  Ta je danes prav gotovo bolj kompleksna in vsebuje več pismenk. Ostaja pa njen prvotni namen: podajati sporočilo. In prav slednje je pomembno, ko se odločate, kaj umestititi na vašo steno. Predlagamo vam, da se odločite na podlagi vašega osebnega stila.

Kopalnica, dnevna soba in kuhinja

 

V kolikor ste nagnjeni k minimalizmu, vam svetujemo, da se odločite zgolj za eno črko ali kratice, ki vam nekaj pomenijo. To so lahko vaše začetnice, imena vaših otrok, ali pa zgolj črke, ki so vam oblikovno všeč. Lesene ali kovinske črke so edinstven dodatek. Popestrene z velikim okvirjem pa kombinacija, s katero ne morete zgrešiti. V kolikor so vam všeč šaljivi ali rustikalni napisi, si lahko privoščite več svobode. Večje črke s sporočili za goste namestite na primer v kopalnico, pralnico ali dnevno sobo.

Spominki na steni

Lesene ali kartonaste črke so tudi zanimiv način shranjevanja in predstavljanja spominov. Svoje najljubše fotografije natisnite v črno beli različici. Nato jih v razgibanem vrstnem redu prilepite na poljubno črko. Svetujemo vam, da za piko na i fotografije premažete s plastjo laka, ki bo vaše spomine zaščitil pred prahom. Kar nekaj zanimivih idej pa smo za vas zbrali tudi v spodnji galeriji. Sorodni članki

Izbira barv v stanovanju

Uganete kje dobim največ idej za barvne kombinacije? Pri obešanju pisanega perila. Morda tudi zato pri tem opravilu ...

Kartonasta škatla

Hladni zimski dnevi in hitri večeri kratijo otroško zabavo na prostem. Narišite otrokom nasmeh na obraz s preprosto ...

12 idej za otroško sobo

Otroške sobe so majhna skrivališča, ki na enem mestu nudijo prostor za igro, delo in drobna, vsakdanja ...

Tematsko opremljene mladinske sobe

Opremljanje mladinske sobe je velik zalogaj. Pri opremljanju moramo nujno upoštevati želje in okus odraščajočega ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: