Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Črke na steni

Črke ali napis?

Ste vedeli, da so Sumerci že proti koncu četrtega tisočletja pred našim štetjem uporabljali preprosto pisavo?  Ta je danes prav gotovo bolj kompleksna in vsebuje več pismenk. Ostaja pa njen prvotni namen: podajati sporočilo. In prav slednje je pomembno, ko se odločate, kaj umestititi na vašo steno. Predlagamo vam, da se odločite na podlagi vašega osebnega stila.

Kopalnica, dnevna soba in kuhinja

 

V kolikor ste nagnjeni k minimalizmu, vam svetujemo, da se odločite zgolj za eno črko ali kratice, ki vam nekaj pomenijo. To so lahko vaše začetnice, imena vaših otrok, ali pa zgolj črke, ki so vam oblikovno všeč. Lesene ali kovinske črke so edinstven dodatek. Popestrene z velikim okvirjem pa kombinacija, s katero ne morete zgrešiti. V kolikor so vam všeč šaljivi ali rustikalni napisi, si lahko privoščite več svobode. Večje črke s sporočili za goste namestite na primer v kopalnico, pralnico ali dnevno sobo.

Spominki na steni

Lesene ali kartonaste črke so tudi zanimiv način shranjevanja in predstavljanja spominov. Svoje najljubše fotografije natisnite v črno beli različici. Nato jih v razgibanem vrstnem redu prilepite na poljubno črko. Svetujemo vam, da za piko na i fotografije premažete s plastjo laka, ki bo vaše spomine zaščitil pred prahom. Kar nekaj zanimivih idej pa smo za vas zbrali tudi v spodnji galeriji. 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!