Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Izdelava po meri

Akron je slovenska blagovna znamka, ki že od leta 1989 izdeluje unikatno pohištvo po meri. Pohištvo odlikuje maksimalen izkoristek prostora in prilagoditev vašim potrebam. Potrebam po funkcionalni in estetski dovršenosti.

S pohištvom po meri vam nudimo:

  • izvirne prostorske rešitve
  • 100 % izkoristek prostora
  • unikatno pohištvo, skoraj neomejene možnosti izbire
  • funkcionalnost pohištva
  • estetsko dopolnitev interierja
  • pestro izbiro kvalitetnih materialov in barv
  • upoštevanje vaših želja in vključevanje svetovnih trendov opremljanja

Izbira pohištva po meri je nepogrešljiva, ko želite maksimalno izkoristiti razpoložljivi prostor. Predvsem kadar opremljate manjša stanovanja in mansarde, sicer pa po meri narejeno pohištva sodi v vsak ambient.

  Pohištvo izdelano v sloveniji

S pohištvom po meri opremljamo največ spalnic, predvsem zaradi vgradnih omar, ki so najbolj praktične za shranjevanje garderobe in ostalih stvari. Vedno bolj se po meri opremljajo otroške sobe, saj lahko z izvirnimi idejami najdemo najboljše rešitve. Potreba po teh se izkaže zlasti v primerih, ko si sobico deli več otrok. Tudi v predsobah, dnevnih sobah in domačih pisarnah si želimo, da bo pohištvo odraz našega življenjskega stila, kar najlažje dosežemo z izdelavo pohištva po meri.

Prilagajanje vašim potrebam

Pri oblikovanju naše ponudbe se maksimalno prilagajamo vašim potrebam. Upoštevamo vaše želje in trende opremljanja. Iz anketiranja naših strank in potencialnih kupcev smo prišli do spoznanja, da vam največ pomenijo naslednji dejavniki:

To so kriteriji, ki jim posvečamo največ pozornosti in prispevajo k ugledu blagovne znamke Akron. Pohištvo po meri Akron na prvo mesto postavlja kakovost, funkcionalnost in strokovno svetovanje z upoštevanjem vaših želja in 3D izrisi. Izredno pomembna je vzdržljivost pohištva in dolga življenjska doba. K lažji predstavi o izgledu pohištva prispeva spletni program za izris vgradnih omar, kjer lahko izbirate med različnimi postavitvami notranjosti omare in videza vrat.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!