Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Vgradne knjižne police

Predstavljajte si, da se doma usedete v udoben naslanjač. Se pokrijete s tisto prijetno, mehko in toplo odejico. Na mizici že diši domač čaj. Pravkar ste iz vaše knjižnice izbrali naslednjo knjigo za branje. Sanje? Ne, še en dan v vaši urejeni domači knjižnici.

Urejanje domače knjižnice se običajno prične z načrtovanjem prostora. To v praksi pomeni določitev mesta, kjer bodo stale knjižne police ali knjižni regal. Njegova velikost je seveda odvisna od števila obstoječih in bodočih knjig.

Odlična rešitev za prazne in neizkoriščene kote in razne niše so vgradne police in knjižne omare po meri. Te se popolnoma prilegajo prostoru in pomenijo, da si ne rabite razbijati glave z dodatnim nakupovanjem različnih polic, njihovim krajšanjem in iskanjem pravšnje mere.

Vgradne knjižne police lahko služijo tudi kot predelna stena med posameznima prostoroma. Knjižne police pa lahko zapolnijo tudi neizkoriščen podstopniščni prostor. Brez knjižnih polic pa ne gre niti v pisarni. Nekaj primerov ureditve domačih knjižnic lahko najdete tudi v spodnji galeriji.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!