Vgradne knjižne police

Ste tudi vi pravi knjižni molj? Za vas imamo krasen nasvet, kako si urediti domačo knjižnico.

Predstavljajte si, da se doma usedete v udoben naslanjač. Se pokrijete s tisto prijetno, mehko in toplo odejico. Na mizici že diši domač čaj. Pravkar ste iz vaše knjižnice izbrali naslednjo knjigo za branje. Sanje? Ne, še en dan v vaši urejeni domači knjižnici.

Urejanje domače knjižnice se običajno prične z načrtovanjem prostora. To v praksi pomeni določitev mesta, kjer bodo stale knjižne police ali knjižni regal. Njegova velikost je seveda odvisna od števila obstoječih in bodočih knjig.

Odlična rešitev za prazne in neizkoriščene kote in razne niše so vgradne police in knjižne omare po meri. Te se popolnoma prilegajo prostoru in pomenijo, da si ne rabite razbijati glave z dodatnim nakupovanjem različnih polic, njihovim krajšanjem in iskanjem pravšnje mere.

Vgradne knjižne police lahko služijo tudi kot predelna stena med posameznima prostoroma. Knjižne police pa lahko zapolnijo tudi neizkoriščen podstopniščni prostor. Brez knjižnih polic pa ne gre niti v pisarni. Nekaj primerov ureditve domačih knjižnic lahko najdete tudi v spodnji galeriji.


Sorodni članki

Obešalnik za klobuke

Tudi vaši klobuki neugledno ždijo na policah omar? Jih ne bi raje obesili na vidno mesto? Naša »naredi sam« ekipa se je ...

Nenavadne police

Iščete hitro in ugodno rešitev za preureditev doma? Vam primanjkuje shrambnega prostora? Ali pa preprosto iščete tisti ...

5 vročih trendov

Prav gotovo je ena izmed težjih stvari v svetu oblikovanja in notranje opreme, sledenje zadnjim trendom in nenehno ...

Jesenska ustvarjalnica

Morda se zdi še daleč, a jesen je tik pred vrati. Z njo prihaja kup idej za nove ustvarjalne podvige. Enega izmed njih ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: