Vgradne knjižne police

Ste tudi vi pravi knjižni molj? Za vas imamo krasen nasvet, kako si urediti domačo knjižnico.

Predstavljajte si, da se doma usedete v udoben naslanjač. Se pokrijete s tisto prijetno, mehko in toplo odejico. Na mizici že diši domač čaj. Pravkar ste iz vaše knjižnice izbrali naslednjo knjigo za branje. Sanje? Ne, še en dan v vaši urejeni domači knjižnici.

Urejanje domače knjižnice se običajno prične z načrtovanjem prostora. To v praksi pomeni določitev mesta, kjer bodo stale knjižne police ali knjižni regal. Njegova velikost je seveda odvisna od števila obstoječih in bodočih knjig.

Odlična rešitev za prazne in neizkoriščene kote in razne niše so vgradne police in knjižne omare po meri. Te se popolnoma prilegajo prostoru in pomenijo, da si ne rabite razbijati glave z dodatnim nakupovanjem različnih polic, njihovim krajšanjem in iskanjem pravšnje mere.

Vgradne knjižne police lahko služijo tudi kot predelna stena med posameznima prostoroma. Knjižne police pa lahko zapolnijo tudi neizkoriščen podstopniščni prostor. Brez knjižnih polic pa ne gre niti v pisarni. Nekaj primerov ureditve domačih knjižnic lahko najdete tudi v spodnji galeriji.


akcija odeja

Sorodni članki

Funkcionalno pohištvo

Se tudi vi soočate s pomanjkanjem prostora? Bi potrebovali kak dodaten kvadratni meter? Rešitev je tako imenovano ...

Soba za tabornika

Je tudi vaš otrok navdušen nad gozdom in kampiranjem? Potem je današnji nasvet za ureditev otroške ali mladinske sobe ...

Tabure

Kdaj ste nazadnje nekaj ustvarili sami? Uporabili že zavržene materiale? Danes vam predstavljamo zanimivo idejo, kako ...

Decembrska dekoracija doma

Povabite veseli december tudi v vaš dom. Za vas smo zbrali nekaj simpatičnih idej, kako praznično okrasiti ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: