Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Črtaste stene

Dnevno sobo boste najlažje popestrili s t.i. steno s poudarkom. To je stena, ki optično izstopa od ostalih sten in v prostor vnaša dinamičnost ter igrivost. To pomlad razmišljajte drznejše od pisanih barv. Pogumnejše od cvetličnih vzorcev in fototapet. Čas je za črte.

Barva ali tapeta?

Pri poigravanju s črtami sta vam na voljo dva načina. Prvi in najenostavnejši so tapete. Te s široko paleto vzorcev nikoli ne razočarajo. Tapete je potrebno zgolj prilepiti na izbrano steno, zlahka se odstranjujejo in olajšajo barvanje. Drugi način je malce zahtevnejši in običajno zahteva pomoč pleskarja - to je barvanje. Dela se lahko seveda lotite tudi sami, a to priporočamo tistim, ki ste se podobnih projektov lotili že kdaj prej.

Pokončne ali vodoravne?

Izbran vzorec črt se mora v prvi vrsti prilegati prostoru. Pokončne črte optično povišajo prostor in razbijejo prevelik ambient, medtem ko vodoravne črte prostor razširijo. Te so primerne za manjša stanovanja in ozke prostore. Kombinacija, s katero ne morete zgrešiti, so "razgibane" črte, ki združujejo tako vodoravne kot pokončne linije v zanimivem zaporedju.

Barve in barvne kombinacije

Črte lahko zgolj narišete na že obstoječo steno. Na primer obogatite belo steno z različnimi odtenki sive. Ali pa steno okrasite z različnimi barvami črt. Naj se vaša "poudarjena stena" slogovno prilega prostoru. Poigrajte se s temami: mornarska, minimalizem, daljni vzhod ... Kopico krasnih idej ureditve prostorov s črtami na stenah smo za vas zbrali v spodnji galeriji. 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!