Knjižni regali po meri

Prav gotovo bi se vsi strinjali, da je prostora za shranjevanje prej premalo, kot preveč. Kaj hitro namreč zmanjka odlagalnih površin za vse knjige, spominke, v poslovnih prostorih pa za vso potrebno dokumentacijo. Hitra rešitev so knjižne police oziroma regali.

Velika prednost regalov je enostavno odlaganje in shranjevanje. Da se popolnoma prilagajajo prostoru, jih izdelamo povsem po vaših željah. Tako je višina med policami prilagojena višini predmetov, ki jih boste nanje odlagali.

Regale lahko enostavno zaprete z drsnimi vrati, s čimer preprečujete pogled v notranjost neželenim pogledom, prav tako pa poskrbite za bolj estetski videz samega prostora, h kateremu množica dobro vidnih drobnarij zagotovo ne prispeva.

V spodnji galeriji si lahko ogledate nekaj naših izdelkov. Pri iskanju primerne rešitve za vas, smo vam na voljo z brezplačnim svetovanjem, dostavo in montažo, na vse izdelke pa nudimo garancijo, saj verjamemo v njihovo kakovost.dnevni regal v bež barvi


Sorodni članki

Reciklirani cd-ji

Prav gotovo se tudi vam doma na kar nekaj cd-jih nabira prah. Za vas smo pripravili nekaj enostavnih naredi sam idej, ...

Pogradi

Pogradi so izredno praktična rešitev za vse majhne prostore. Za vas smo zbrali nekaj sodobnih dizajnov pogradov, ki ...

Stojalo za posladke

Malce hladnejši dnevi nas vabijo na toplo. In kaj pogreje bolj kot domač čaj s sveže pečenimi piškoti? Da pa bodo tudi ...

Popolno urejena domača pisarna

Delo od doma postaja vedno pogostejša praksa. Za vas smo poiskali nekaj idej za ureditev domače ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: