Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Stanovanje zanjo in zanj

On ljubi temne barve, močne linije in usnje. Ona bi raje pastelne tone, mehko posteljnino in sveže cvetje. Zveni kot nemogoča kombinacija? Opremljanje doma za oba je zgodba kompromisov. Za vas smo pripravili nekaj koristnih napotkov, ki vam bomo pomagali ubrati pravo pot.

Kaj je nujno?

Predlagamo, da se opremljanja doma ali prenove stanovanja lotite s pisanjem seznama stvari, brez katerih si nikakor ne predstavljata doma. Na primer vaše najljubše vaze, udobnega naslonjača ... Dogovorita se za omejeno število t.i. "nujnih kosov". Vsak naj v nov dom prinese enako število najljubših predmetov. 

Kompromisi

Pri skupnem opremljanju ne gre brez kompromisov. To v praksi pomeni, da boste vi popustili pri izbiri (velikanske) televizije, on pa vam bo pogledal skozi prste pri barvi spalnice. Seveda pa je tudi pri sklepanju kompromisov potrebna zdrava meja. Določita osnovni stil stanovanja in ga nato dopolnjujta s posameznimi dodatki in kosi pohištva.

Lasten prostor

V kolikor vama prostor dopušča, si naj vsak uredi svoj mali kotiček. Del stanovanja, kjer bo prostor zgolj zanj in njegove reči. V spodnji galeriji vam predstavljamo nekaj krasnih vizualizacij  Angeline Alexejeve. 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!