Stanovanje zanjo in zanj

Poznate pregovor: "Ženske so z Venere, moški pa z Marsa?" Kako smo si res različni, se pokaže pri skupnih projektih. Opremljanje doma je hitro lahko pravcati izziv.

On ljubi temne barve, močne linije in usnje. Ona bi raje pastelne tone, mehko posteljnino in sveže cvetje. Zveni kot nemogoča kombinacija? Opremljanje doma za oba je zgodba kompromisov. Za vas smo pripravili nekaj koristnih napotkov, ki vam bomo pomagali ubrati pravo pot.

Kaj je nujno?

Predlagamo, da se opremljanja doma ali prenove stanovanja lotite s pisanjem seznama stvari, brez katerih si nikakor ne predstavljata doma. Na primer vaše najljubše vaze, udobnega naslonjača ... Dogovorita se za omejeno število t.i. "nujnih kosov". Vsak naj v nov dom prinese enako število najljubših predmetov. 

Kompromisi

Pri skupnem opremljanju ne gre brez kompromisov. To v praksi pomeni, da boste vi popustili pri izbiri (velikanske) televizije, on pa vam bo pogledal skozi prste pri barvi spalnice. Seveda pa je tudi pri sklepanju kompromisov potrebna zdrava meja. Določita osnovni stil stanovanja in ga nato dopolnjujta s posameznimi dodatki in kosi pohištva.

Lasten prostor

V kolikor vama prostor dopušča, si naj vsak uredi svoj mali kotiček. Del stanovanja, kjer bo prostor zgolj zanj in njegove reči. V spodnji galeriji vam predstavljamo nekaj krasnih vizualizacij  Angeline Alexejeve. 


Sorodni članki

Predelava pisalne mize

Zimski čas je čudovit za izpeljavo vseh predolgo odloženih in začrtanih »naredi sam« projektov. Danes vam prestavljamo ...

Družinski portreti

Danes smo za vas pripravilo prav posebno "naredi sam" idejo. Zbrali smo namreč kopico uporabnih idej za malce drugačne ...

Buče kot dekoracija

Jeseni med namizno in zunanjo dekoracijo nikakor ne smejo manjkati buče. Za vas smo poiskali cel koš idej, ki bodo ...

Popestritev prostora z dekoracijami

Se vam je že zgodilo, da ste celotno opremo prostora barvno in stilsko prilagodili očarljivemu dodatku? Meni se to kar ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: