Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Stanovanje za samskega moškega

Moški in ženske se prav gotovo različno lotevamo opremljanja stanovanja. Pripadnice nežnejšega spola se "projekta stanovanje" običajno lotijo s poudarkom na dekorativnih predmetih, skladnosti opreme in barv, medtem ko velik odstotek moških stavi v prvi vrsti na udobje in funkcionalnost.

V kolikor se tudi vi lotevate opremljanja stanovanja zgolj zase, vam predlagamo, da v prvi vrsti sledite svojim potrebam in življenjskemu stilu. Prevladuje naj praktičnost. Temu prilagodite barve in izbrano pohištvo. Predlagamo pa vam, da vseeno ohranite kanček "odprtega" prostora za kasnejše spreminjanje stanovanja v bivališča za dva.

V današnji rubriki trendov in novosti bomo "pokukali" v moško gnezdece, ki ga je opremilo rusko oblikovalsko podjetje Nordes. Gre za izrazito moško stanovanje, ki združuje urbane elemente, šolske spominke in kanček vrhunskega industrijskega oblikovanja. Prevladujejo hladnejše barve, udobno in izrazito funkcionalno pohištvo, ter igrivost, ki se poraja skozi dekorativne elemente. Stanovanje, ki vam prav gotovo lahko služi kot navdih, si lahko ogledate v spodnji galeriji. 

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!