Stanovanje za samskega moškega

Stanovanje je ogledalo posameznika. Danes smo za navdih pogledali k oblikovalcem, ki so se lotili opremljanja stanovanja za samskega moškega.

Moški in ženske se prav gotovo različno lotevamo opremljanja stanovanja. Pripadnice nežnejšega spola se "projekta stanovanje" običajno lotijo s poudarkom na dekorativnih predmetih, skladnosti opreme in barv, medtem ko velik odstotek moških stavi v prvi vrsti na udobje in funkcionalnost.

V kolikor se tudi vi lotevate opremljanja stanovanja zgolj zase, vam predlagamo, da v prvi vrsti sledite svojim potrebam in življenjskemu stilu. Prevladuje naj praktičnost. Temu prilagodite barve in izbrano pohištvo. Predlagamo pa vam, da vseeno ohranite kanček "odprtega" prostora za kasnejše spreminjanje stanovanja v bivališča za dva.

V današnji rubriki trendov in novosti bomo "pokukali" v moško gnezdece, ki ga je opremilo rusko oblikovalsko podjetje Nordes. Gre za izrazito moško stanovanje, ki združuje urbane elemente, šolske spominke in kanček vrhunskega industrijskega oblikovanja. Prevladujejo hladnejše barve, udobno in izrazito funkcionalno pohištvo, ter igrivost, ki se poraja skozi dekorativne elemente. Stanovanje, ki vam prav gotovo lahko služi kot navdih, si lahko ogledate v spodnji galeriji. 

 


 


akcija odeja

Sorodni članki

Izbira jedilne mize

Jedilna miza je običajno center družinskega življenja. Najti primerno mizo, pa je vse prej kot majhen zalogaj. Za vas ...

Klop v predsobi

V eni roki torba, v drugi jakna. Nerodno poskakujete sem in tja in si stoje poskušate natakniti še drug čevelj. Zveni ...

Nenavadne božične jelke

Po mestih so že zasvetile decembrske lučke. Sedaj je pravi čas, da praznično vzdušje povabite tudi v svoj dom. Za vas ...

Obešalnik za klobuke

Tudi vaši klobuki neugledno ždijo na policah omar? Jih ne bi raje obesili na vidno mesto? Naša »naredi sam« ekipa se je ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: