Stanovanje za samskega moškega

Stanovanje je ogledalo posameznika. Danes smo za navdih pogledali k oblikovalcem, ki so se lotili opremljanja stanovanja za samskega moškega.

Moški in ženske se prav gotovo različno lotevamo opremljanja stanovanja. Pripadnice nežnejšega spola se "projekta stanovanje" običajno lotijo s poudarkom na dekorativnih predmetih, skladnosti opreme in barv, medtem ko velik odstotek moških stavi v prvi vrsti na udobje in funkcionalnost.

V kolikor se tudi vi lotevate opremljanja stanovanja zgolj zase, vam predlagamo, da v prvi vrsti sledite svojim potrebam in življenjskemu stilu. Prevladuje naj praktičnost. Temu prilagodite barve in izbrano pohištvo. Predlagamo pa vam, da vseeno ohranite kanček "odprtega" prostora za kasnejše spreminjanje stanovanja v bivališča za dva.

V današnji rubriki trendov in novosti bomo "pokukali" v moško gnezdece, ki ga je opremilo rusko oblikovalsko podjetje Nordes. Gre za izrazito moško stanovanje, ki združuje urbane elemente, šolske spominke in kanček vrhunskega industrijskega oblikovanja. Prevladujejo hladnejše barve, udobno in izrazito funkcionalno pohištvo, ter igrivost, ki se poraja skozi dekorativne elemente. Stanovanje, ki vam prav gotovo lahko služi kot navdih, si lahko ogledate v spodnji galeriji. 

 


 


Sorodni članki

Grafiti v stanovanju

Na kaj pomislite ob besedici grafit? Porisane stene? Pisane fasade? Sporočila na javnih mestih? Ulično umetnost? ...

Pogradi

Pogradi so izredno praktična rešitev za vse majhne prostore. Za vas smo zbrali nekaj sodobnih dizajnov pogradov, ki ...

Nasveti za ureditev spalnice

Po decembrski noriji se nam bo vsem najbolj prilegel prav spanec. Da se najbolje spi v lepo urejeni spalnici, ni prav ...

Ideje za mladinsko sobo

Za vas smo zbrali nekaj idej za šik ureditev mladinskih sob, ki bodo prav gotovo navdušile vas in vaše ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: