Dom v Švicarskih Alpah

Poznate pregovor, da je trava bolj zelena pri sosedih? Mi smo nekaj navdihujoče stanovanjske opreme za vas poiskali med belo zasneženimi travnatimi planotami.

Danes vam za navdih pri opremljanju predstavljamo čudovit projekt, imenovan »Brücke 49«. Gre za počitniško hiško, ki, skrita v čudovitem okolju, nudi popoln oddih. V hiški, ki vam bo vzela dih, se lahko popotnik res počuti kot doma.

Kaj dela hiško tako posebno?

Na prvi pogled bi morda lahko rekli, da je »Brücke 49« kot vsak drugi hostel v Švicarskih Alpah. Če pa se prepustimo njegovi zgodbi, kaj hitro ugotovimo, da sta njegova toplina in šarm domačnosti edinstvena. Celo popolnemu tujcu dasta občutek doma in želje po vračanju.

Hiško odlikuje neverjeten občutek za notranji prostor oziroma dizajn. V celoti prevladujejo les in umirjene barve. Ponavljajo se variiacije sivih odtenkov in celotna paleta rjavih tonov. Kljub minimalni uporabi barv, notranjost ni dolgočasna, kaj šele pusta. Simpatičen detajl  je uporaba mehkih in puhastih tkanin, izrazitih luči in materialov, ki nam jih ponuja narava. Za navdih vam krasno švicarsko hiško predstavljamo v spodnji galeriji. 

 


 


Sorodni članki

Grafiti v stanovanju

Na kaj pomislite ob besedici grafit? Porisane stene? Pisane fasade? Sporočila na javnih mestih? Ulično umetnost? ...

Pikapolonice

Pika, poka, pikapolonica, to sem jaz! Suknjica rdeča, nekaj črnih pik ... Pikapolonice so prikupna mala bitja, ki ...

5 vročih trendov

Prav gotovo je ena izmed težjih stvari v svetu oblikovanja in notranje opreme, sledenje zadnjim trendom in nenehno ...

Organizacija doma

Ste naveličani natrpanih predalov? Želite na pisalni mizi končno narediti red? Za vas smo pripravili nekaj uporabnih ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: