Prostor pod stopnicami

Prostor pod stopnicami je običajno najbolj neizrabljen prostor v hiši. Precej hitro postane mini skladišče za škatle in športne rekvizite. Da temu ne bo tako, smo za vas zbrali nekaj uporabnih nasvetov za ureditev podstopniščnega prostora.

Tudi v hišah prične slej kot prej primanjkovati prostora za shranjevanje. Shramba postane prepolna, omare pa pretesne. Kar nekaj dodatnih centimetrov lahko pridobite z dobro izrabljenim prostorom pod stopnicami.

Omara za čevlje

Pod stopnicami si lahko hitro uredimo pregledno omaro za shranjevanje čevljev. Izdelana po meri se lahko popolnoma prilagodi obstoječi obliki stopnic. V kolikor se šele lotevate postavitve stopnic, pa jih lahko oblikujete tako, da je vsaka posamezna stopnica predal za copate.

Prostorna knjižnica

Navpičen prostor lahko uporabite tudi kot knjižnico. Z nekaj policami lahko neizrabljen prostor spremenite v privlačno knjižnico. Priporočamo, da poličkam dodate še kak predal ali dva za shranjevane dokumentov. Namesto knjig lahko na police shranite tudi športne rekvizite, otroške igrače ali preprosto kar obutev.

Domača pisarna

V kolikor imate pod stopnicami zadosten naklon in posledično višino, si lahko pod stopnicami uredite majhno pisarno. Vse, kar potrebujete, so pisalna miza, police in kak zaprt predal za shranjevanje pomembnih stvari. Da bo pisarna vedno lično urejena, nikar ne pozabite na zadostno količino odlagalnih površin.

Pralnica

Vgradne omare omogočajo vgrajevanje praktično povsod - tudi pod stopnice. Tako se lahko vaš neizrabljen prostor spremeni v priročno pralnico. Pogoja sta pravzaprav zgolj dva: zadosten prostor in bližina vode. Pralni ali sušilni stroj sta tako praktično skrita kar pod stopnicami.

Vinska omara

Rešitev po meri gurmanov je ureditev vinske omare. Celoten prostor ali zgolj del prostora pod stopnicami lahko preuredite v privlačno vinsko omaro. Police z nastavki za steklenice poskrbijo, da vsaka buteljka ostane na svojem mestu. Tako razstavljene steklenice bodo prav gotovo v ponos vsakemu ljubitelju vina.


akcija odeja

Sorodni članki

Italijanski minimalizem

Najtežje je doseči preprostost. Morda zveni nenavadno, a je prav preprosto oblikovanje tisto, ki oblikovalcem dela ...

Reciklirani cd-ji

Prav gotovo se tudi vam doma na kar nekaj cd-jih nabira prah. Za vas smo pripravili nekaj enostavnih naredi sam idej, ...

Uporabno pohištvo

Predstavljajte si pohištvo, ki z enostavno potezo spremeni svoj namen. Tako majhna miza postane velika. Ena postelja ...

Namizna luč

Izbira primerne pisarniške luči je precej zahtevna naloga. Namizna luč mora v prvi vrsti dobro opravljati svojo nalogo, ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: