Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Stili opremljanja

Danes težko govorimo o enotno razdeljenih stilih. Posamezni slogi se tako močno prepletajo, da jih je najlažje razdeliti po osnovnih značilnostih. Tako ločimo na primer minimalizem, tako imenovani »shabby chic«, klasični stil, modernizem, neostile ... Seznam bi se lahko vil še precej dlje. Danes se bomo dotaknili nekaj malce drugačnih stilov.

Azijski stil opremljanja je precej mešan stil. Gre za sintezo več posamičnih slogov. Tako v njem najdemo prvine kitajske, japonske, indijske, singapurske, tajske, nepalske kulture ... V osnovi gre za minimalističen stil, ki ga odlikujejo posamezni elementi izbrane kulture.

Pariški stil je kot bogata bela kava, postrežena z maslenim rogljičkom. V njem najdemo prvine baroka, rokokoja in neoklasicističnega sloga. Sodobno pariško stanovanje obvezno vsebuje elemente art decoja, malce izbranega kiča in elementov kabareja. Je stil, ki omogoča veliko mero poigravanja in prostega kombiniranja.

Skandinavski slog je po svoji sporočilnosti najbolj podoben poznanemu minimalizmu, ki ga sterilnosti rešujejo dodatki podeželskega stila, tople domačnosti in čiste elegance. Gre za čist in zelo umirjen slog, kjer prevladuje bela barva.

Belgijski stil v osnovi precej spominja na skandinavski slog. Prevladuje les (surov in obdelan), pomirjujoče barve in velika mera t.i podeželskih elementov. V veliki meri prevladuje tudi uporaba različnih tekstilov, staranega pohištva in umetelno izdelanih kovanih izdelkov.

V galeriji si lahko ogledate nekaj primerkov posameznih stilov. Morda v njih najdete navdih za opremo svojega doma. 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!