Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Grafiti v stanovanju

Iščete barvit in nenavaden dodatek za vaš dom? Morda so prava rešitev grafiti. Ti so svoj »pohod« pričeli kot ulična umetnost, ki se hitro seli na notranje stene. Oblikovalci so v grafitih našli navdih ter vzorce porisanih zidakov, zanimivih napisov in pisanih poslikav prenesli v ambiente.

Zidaki in jekleni dodatki

Verjamemo, da ne rabimo posebej poudarjati da so vidni oziroma dekorativni zidaki »vroča roba«. Zadnji modni krik pa so prav porisani zidaki. V kolikor vam prostor dopušča se na steni lahko poigrate s črno belimi motivi ali bolj drznimi, pisanimi kombinacijami.  

Pisane stene

Dobra rešitev za bele stene so tudi tapete z vzorcem grafitov. Te najdete v  malodane vseh izvedbah in jih lahko namestite v prav vse prostore. Krasno se podajo v spalnico, poživijo kopalnico, bolj drzni pa jih lahko uporabite tudi v kuhinji.

Stili in barvne kombinacije

Združevanje različnih stilov in barvno eksperimentiranje dajejo grafitom svojstven umetniški izraz. Tudi pri vnašanju grafitov v svoj dom si dovolite biti drzni in inovativni. Poigrajte se z različnimi napisi, barvami in nenazadnje stili samih grafitov. Združite jih na eno steno ali pa posamezne »zgodbe« razdelite po prostorih. Verjamemo,  da vam bo spodnja galerija v pomoč.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!