Grafiti v stanovanju

Na kaj pomislite ob besedici grafit? Porisane stene? Pisane fasade? Sporočila na javnih mestih? Ulično umetnost? Grafiti so vse to in še več. So tudi nov, vroč dizajnerski dodatek v sodobnih domovih?

Iščete barvit in nenavaden dodatek za vaš dom? Morda so prava rešitev grafiti. Ti so svoj »pohod« pričeli kot ulična umetnost, ki se hitro seli na notranje stene. Oblikovalci so v grafitih našli navdih ter vzorce porisanih zidakov, zanimivih napisov in pisanih poslikav prenesli v ambiente.

Zidaki in jekleni dodatki

Verjamemo, da ne rabimo posebej poudarjati da so vidni oziroma dekorativni zidaki »vroča roba«. Zadnji modni krik pa so prav porisani zidaki. V kolikor vam prostor dopušča se na steni lahko poigrate s črno belimi motivi ali bolj drznimi, pisanimi kombinacijami.  

Pisane stene

Dobra rešitev za bele stene so tudi tapete z vzorcem grafitov. Te najdete v  malodane vseh izvedbah in jih lahko namestite v prav vse prostore. Krasno se podajo v spalnico, poživijo kopalnico, bolj drzni pa jih lahko uporabite tudi v kuhinji.

Stili in barvne kombinacije

Združevanje različnih stilov in barvno eksperimentiranje dajejo grafitom svojstven umetniški izraz. Tudi pri vnašanju grafitov v svoj dom si dovolite biti drzni in inovativni. Poigrajte se z različnimi napisi, barvami in nenazadnje stili samih grafitov. Združite jih na eno steno ali pa posamezne »zgodbe« razdelite po prostorih. Verjamemo,  da vam bo spodnja galerija v pomoč.akcija odeja

Sorodni članki

Ajurveda v vsakdanjem življenju

Ljudje danes živimo precej hiter tempo. Rezultat našega življenjskega sloga pa je nemalokrat slabo počutje in obilica ...

Moderna vrstna hiša

Na kaj pomislite ob besedah vrstna hiša? Hiša, ki vam jo predstavljamo danes, je vse prej kot enolična in ...

Stojalo za posladke

Malce hladnejši dnevi nas vabijo na toplo. In kaj pogreje bolj kot domač čaj s sveže pečenimi piškoti? Da pa bodo tudi ...

Drugačna senčila

Četudi se zdi, da je poletje in z njim povezani sončni dnevi še daleč, je zima pravi čas za manjše notranje spremembe ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: