Skandinavski stil opremljanja

Na kaj pomislite ob besedah skandinavski stil opremljanja? Izlet v Ikeo? Neskončno belino? Urejenost do potankosti? Danes vam bomo pokazali 3 domove, ki vas bodo prav gotovo prepričali, da je skandinavski slog vreden posnemanja.

Skandinavski stil opremljanja se poda prav vsem velikostim ambientov. Stil, ki izvira iz dežele, kjer je le malo sonca, bi najlažje opisali kot mešanico minimalizma, premišljenih barv in  naravnih materialov. Skandinavski slog je citat "manj je več," prenesel v prakso. Razveselili se ga bodo ljubitelji reda in svetlih prostorov.

Sergey Harenko, Eman Bellah Atef in Thomas Deffet so opremili stanovanja, ki vam jih predstavljamo v spodnji galeriji. Skupna nit treh domov je neustavljivo privlačen severnjaški slog. In prav slednjega je vsakemu notranjemu opremljevalcu uspelo interpretirati po svoje.

Dodatna primerjava med tremi domovi na čudovit način pokaže, kako širok pojem je pravzaprav "skandinavski stil". Ta je lahko povsem minimalističen, z obvezno belino, ki se krasno kombinira z izbranimi barvami, ki se pojavljajo kot "modni dodatki", in različnimi grafičnimi elementi.

Lahko pa je povsem domač. Z retro pohištvom, obilico naravnega lesa in obveznih dekorativnih elementov s severa - kot so jelenje glave, topli kožuhi in potiskan tekstil. Element vreden posnemanja so prav gotovo stene, ki se nemalokrat pojavljajo v neobdelani različici zidakov ali olepšane z zanimivimi tapetami. Katera različica skandinavskega sloga pa je vam najbližja?  


Sorodni članki

Drugačna keramika

Ste že kdaj izbirali keramiko? V kolikor ste odgovorili pritrdilno, veste, da je na voljo množica vzorcev in motivov. ...

Preproste police

Poznate Einsteinov rek “Vse mora biti tako preprosto, kot se le da, vendar ne bolj preprosto”? Danes vam predstavljamo ...

Sovice

So vas že obnorele prikupne sovice? Za vas smo zbrali kopico »naredi sam« idej za izdelavo majhnih in velikih sov, ki ...

Drugačna senčila

Četudi se zdi, da je poletje in z njim povezani sončni dnevi še daleč, je zima pravi čas za manjše notranje spremembe ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: