Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Skandinavski stil opremljanja

Skandinavski stil opremljanja se poda prav vsem velikostim ambientov. Stil, ki izvira iz dežele, kjer je le malo sonca, bi najlažje opisali kot mešanico minimalizma, premišljenih barv in  naravnih materialov. Skandinavski slog je citat "manj je več," prenesel v prakso. Razveselili se ga bodo ljubitelji reda in svetlih prostorov.

Sergey Harenko, Eman Bellah Atef in Thomas Deffet so opremili stanovanja, ki vam jih predstavljamo v spodnji galeriji. Skupna nit treh domov je neustavljivo privlačen severnjaški slog. In prav slednjega je vsakemu notranjemu opremljevalcu uspelo interpretirati po svoje.

Dodatna primerjava med tremi domovi na čudovit način pokaže, kako širok pojem je pravzaprav "skandinavski stil". Ta je lahko povsem minimalističen, z obvezno belino, ki se krasno kombinira z izbranimi barvami, ki se pojavljajo kot "modni dodatki", in različnimi grafičnimi elementi.

Lahko pa je povsem domač. Z retro pohištvom, obilico naravnega lesa in obveznih dekorativnih elementov s severa - kot so jelenje glave, topli kožuhi in potiskan tekstil. Element vreden posnemanja so prav gotovo stene, ki se nemalokrat pojavljajo v neobdelani različici zidakov ali olepšane z zanimivimi tapetami. Katera različica skandinavskega sloga pa je vam najbližja? 

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!