Dvižna postelja v omari ALADIN v novi dimenziji 140 x 200

Prav gotovo smo se že vsi kdaj soočili s pomanjkanjem prostora, ko (kljub dobri organiziranosti,) ni dovolj prostora za vse kose pohištva. Marsikatero prostorsko zagato lahko reši dvižna postelja v omari.

Dvižna postelja v omari Aladin je primerna predvsem za manjša stanovanja in garsonjere, ki potrebujejo čez dan dovolj bivalnega prostora, zvečer pa udobno spalnico. 

Velika prednost postelj Aladin je prav gotovo velik izkoristek prostora. Celotna postelja v omari v zaprti legi potrebuje le 37 cm globine in je tako povsem nemoteč element v prostoru. Odlikuje jo povsem enostavno odpiranje, ki posteljo hitro spremeni v udobno ležišče, ki omogoča kakovostno spanje.

Skrita postelja je lahko vgrajena kot samostojni element, ali pa kot del vgradne omare, knjižnega regala ... Ob že obstoječih dimenzijah 160 x 200 ali 180 x 200 cm, smo sedaj zaradi velikega zanimanja dodali dimenzijo 140 x 200. Prav tako lahko izbirate med široko paleto barv in lesnih iveralov.

Verjamemo, da bomo skupaj našli pravo rešitev za vašo prostorsko stisko.

 


Sorodni članki

Dodatki za dom po meri minimalistov

Na kaj pomislite ob besedi minimalizem? Vaš najljubši slog ali na izčiščen dolgčas? Za vse ljubitelje tega ...

Klop v predsobi

V eni roki torba, v drugi jakna. Nerodno poskakujete sem in tja in si stoje poskušate natakniti še drug čevelj. Zveni ...

Pohištvo za dnevno sobo

Dnevna soba je tisti prostor v domu, kjer velja staviti na udobje, združeno s praktičnostjo. Za vas smo zbrali nekaj ...

3 poletne »naredi sam« ideje

Vročina in poletna zatohlost nas silita v hladnejše kotičke in v široke krošnje dreves. Da boste v teh vročih dneh ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: