Funkcionalno pohištvo

Se tudi vi soočate s pomanjkanjem prostora? Bi potrebovali kak dodaten kvadratni meter? Rešitev je tako imenovano funkcionalno pohištvo, ki kreativno izkoristi prav vsak prosti milimeter.

Če je nekoč veljalo, da so stanovanjski prostori in predvsem stanovanjske hiše zasnovane kot velike, pogosto večdružinske stavbe, so današnji prostori zaradi ekonomskega stanja in nenazadnje hitrega življenjskega tempa vedno manjši. Garsonjere in manjša enosobna stanovanja postajajo dom, kjer na razmeroma majhnem prostoru biva celotna družina. Ob tem pa se pojavlja problem pomanjkanja prostora. Kam umestiti posteljo, delovno mizo, omaro?

Odgovor na marsikatero prostorsko zagato je tako imenovano funkcionalnega pohištvo, ki v sebi združuje dvojnost svoje funkcije. Omara, ki se z enostavnim potegom spremeni v posteljo. Mize, ki v sebi skrivajo prostor za odlaganje in hrambo predmetov. Funkcionalne in domiselne rešitve bodo tako spremenile stanovanjsko območje kot je denimo dnevna soba v spalnico, igralnico ali delovni prostor.

Za vas smo pogledali k italijanskemu podjetju Clei. Njihovi oblikovalci so pravi čarovniki na področju oblikovanja funkcionalnega pohištva. Specializirali so se na področju oblikovanja pohištva, ki s svojim pametnim sistemom in večfunkcionalnostjo omogoča, da izkoristite prav vsak milimeter vašega stanovanja. Njihove izdelke vam kot navdih predstavljamo v spodnji galeriji.

 


akcija odeja

Sorodni članki

Predelava stola

Vse ljubitelje rustikalnega stila bo razveselila današnja »naredi sam« ideja. Za vas smo pripravili enostavna navodila ...

Popestritev pustih sten

Bele stene so lahko zelo dolgočasne. Naša »naredi sam« ekipa je za vas zbrala kopico idej za okrasitev praznih sten. ...

Osnove vastuja

Vam primanjkuje energije? Imate občutek, da vašemu domu manjka harmonije? Za dodatno pomoč pri opremljanju vam danes ...

Kuhinje po meri sodobnih uporabnikov

Današnje kuhinje od prostora zahtevajo več. Klasični delovni pulti in osnovna garnitura kuhalnih pripomočkov nista več ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: