Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Funkcionalno pohištvo

Če je nekoč veljalo, da so stanovanjski prostori in predvsem stanovanjske hiše zasnovane kot velike, pogosto večdružinske stavbe, so današnji prostori zaradi ekonomskega stanja in nenazadnje hitrega življenjskega tempa vedno manjši. Garsonjere in manjša enosobna stanovanja postajajo dom, kjer na razmeroma majhnem prostoru biva celotna družina. Ob tem pa se pojavlja problem pomanjkanja prostora. Kam umestiti posteljo, delovno mizo, omaro?

Odgovor na marsikatero prostorsko zagato je tako imenovano funkcionalnega pohištvo, ki v sebi združuje dvojnost svoje funkcije. Omara, ki se z enostavnim potegom spremeni v posteljo. Mize, ki v sebi skrivajo prostor za odlaganje in hrambo predmetov. Funkcionalne in domiselne rešitve bodo tako spremenile stanovanjsko območje kot je denimo dnevna soba v spalnico, igralnico ali delovni prostor.

Za vas smo pogledali k italijanskemu podjetju Clei. Njihovi oblikovalci so pravi čarovniki na področju oblikovanja funkcionalnega pohištva. Specializirali so se na področju oblikovanja pohištva, ki s svojim pametnim sistemom in večfunkcionalnostjo omogoča, da izkoristite prav vsak milimeter vašega stanovanja. Njihove izdelke vam kot navdih predstavljamo v spodnji galeriji.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!