Priprava na šolo

Čeprav se september in novo šolsko leto zdita še zdaleč, bo zadnji mesec šolskih počitnic minil, kot bi trenil. Izkoristite deževne dni za pripravo na šolo. Za vas smo zbrali nekaj kreativnih idej, ki se jih lahko lotite skupaj z vašimi najmlajšimi.

Šolska torba, novi zvezki, barvice, ravnila, peresnica in še bi lahko naštevali. Da bo vaš šolar letos stopil v novo šolsko leto pripravljen, smo vam pripravili nekaj "naredi sam" idej.

Peresnice malo drugače

Zakaj ne bi letos namesto običajne, potiskane peresnice, otroku peresnico izdelali kar sami? V kolikor niste vešči šivanja, se lotite preproste verzije iz usnja, ki potrebuje zgolj mirno roko in par zarez. V kolikor vam šivanje leži, lahko iz pisanega blaga izdelate prav posebno torbo za pisala. Izredno praktična pa je tudi elastika, zašita na notranjo stran zvezkov, ki poskrbi, da so najnujnejša pisala zmeraj pri roki.

Posebni svinčniki

Pozabite na dolgočasne, enobarvne svinčnike in kemične svinčnike. Washi trakovi delajo čudeže. Z njimi lahko oblepite praktično vse. Izberite različne vzorce in z njimi ovijte svinčnike, barvice in tiste "grde" kemične svinčnike, ki jih ne marate. Lahko pa trakove uporabite tudi za zvezke, torbe in celo pisalne mize. Svinčniki pa bodo dobili prav poseben videz z napisi, ki jih lahko dodate.

Urejena miza

K obvezni šolski opremi bi morala soditi tudi pisalna miza. Urejena, se razume. Da bo na mizi vedno red, bo poskrbel doma narejen lonček za pisala. Izdelate ga lahko iz steklenega kozarčka, ki ste ga pobarvali in mu dodali poljubne okraske. Ideje smo za vas zbrali v spodnji galeriji. 
akcija odeja

Sorodni članki

Mozaično ogledalo

Mozaik je stara tehnika, ki sega še v čas rimskega in bizantinskega obdobja. Zaradi razmeroma enostavne obdelave ...

Družinski portreti

Danes smo za vas pripravilo prav posebno "naredi sam" idejo. Zbrali smo namreč kopico uporabnih idej za malce drugačne ...

Drugačna senčila

Četudi se zdi, da je poletje in z njim povezani sončni dnevi še daleč, je zima pravi čas za manjše notranje spremembe ...

Popolno urejena domača pisarna

Delo od doma postaja vedno pogostejša praksa. Za vas smo poiskali nekaj idej za ureditev domače ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: