Priprava na šolo

Čeprav se september in novo šolsko leto zdita še zdaleč, bo zadnji mesec šolskih počitnic minil, kot bi trenil. Izkoristite deževne dni za pripravo na šolo. Za vas smo zbrali nekaj kreativnih idej, ki se jih lahko lotite skupaj z vašimi najmlajšimi.

Šolska torba, novi zvezki, barvice, ravnila, peresnica in še bi lahko naštevali. Da bo vaš šolar letos stopil v novo šolsko leto pripravljen, smo vam pripravili nekaj "naredi sam" idej.

Peresnice malo drugače

Zakaj ne bi letos namesto običajne, potiskane peresnice, otroku peresnico izdelali kar sami? V kolikor niste vešči šivanja, se lotite preproste verzije iz usnja, ki potrebuje zgolj mirno roko in par zarez. V kolikor vam šivanje leži, lahko iz pisanega blaga izdelate prav posebno torbo za pisala. Izredno praktična pa je tudi elastika, zašita na notranjo stran zvezkov, ki poskrbi, da so najnujnejša pisala zmeraj pri roki.

Posebni svinčniki

Pozabite na dolgočasne, enobarvne svinčnike in kemične svinčnike. Washi trakovi delajo čudeže. Z njimi lahko oblepite praktično vse. Izberite različne vzorce in z njimi ovijte svinčnike, barvice in tiste "grde" kemične svinčnike, ki jih ne marate. Lahko pa trakove uporabite tudi za zvezke, torbe in celo pisalne mize. Svinčniki pa bodo dobili prav poseben videz z napisi, ki jih lahko dodate.

Urejena miza

K obvezni šolski opremi bi morala soditi tudi pisalna miza. Urejena, se razume. Da bo na mizi vedno red, bo poskrbel doma narejen lonček za pisala. Izdelate ga lahko iz steklenega kozarčka, ki ste ga pobarvali in mu dodali poljubne okraske. Ideje smo za vas zbrali v spodnji galeriji. 
Sorodni članki

Klasičen angleški stil

Angleška klasika spominja na udobna stanovanja naših babic. Saj veste...Tista, kjer bi človek kar posedal, klepetal, ...

Skodelice

Se tudi vi zjutraj nikakor ne prebudite brez skodelice dišeče kave? Ali ste ljubitelj čaja? Začnite vaš jutranji ritual ...

Opremljanje majhnega stanovanja

Majhno stanovanje ne pomeni nujno tudi malo prostora. Seveda je opremljanje manjšega stanovanja kompleksen projekt, ki ...

Sodobne kopalnice

Kopalnice so že dolgo veliko več kot prostor, namenjen zgolj osebni higieni. Moderni trendi so kopalnice postavili ob ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: