Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Priprava na šolo

Šolska torba, novi zvezki, barvice, ravnila, peresnica in še bi lahko naštevali. Da bo vaš šolar letos stopil v novo šolsko leto pripravljen, smo vam pripravili nekaj "naredi sam" idej.

Peresnice malo drugače

Zakaj ne bi letos namesto običajne, potiskane peresnice, otroku peresnico izdelali kar sami? V kolikor niste vešči šivanja, se lotite preproste verzije iz usnja, ki potrebuje zgolj mirno roko in par zarez. V kolikor vam šivanje leži, lahko iz pisanega blaga izdelate prav posebno torbo za pisala. Izredno praktična pa je tudi elastika, zašita na notranjo stran zvezkov, ki poskrbi, da so najnujnejša pisala zmeraj pri roki.

Posebni svinčniki

Pozabite na dolgočasne, enobarvne svinčnike in kemične svinčnike. Washi trakovi delajo čudeže. Z njimi lahko oblepite praktično vse. Izberite različne vzorce in z njimi ovijte svinčnike, barvice in tiste "grde" kemične svinčnike, ki jih ne marate. Lahko pa trakove uporabite tudi za zvezke, torbe in celo pisalne mize. Svinčniki pa bodo dobili prav poseben videz z napisi, ki jih lahko dodate.

Urejena miza

K obvezni šolski opremi bi morala soditi tudi pisalna miza. Urejena, se razume. Da bo na mizi vedno red, bo poskrbel doma narejen lonček za pisala. Izdelate ga lahko iz steklenega kozarčka, ki ste ga pobarvali in mu dodali poljubne okraske. Ideje smo za vas zbrali v spodnji galeriji. 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!