Lepe v poletje

Današnja »naredi sam« idejnica je namenjena nežnejšemu spolu. Za vse kreativke smo pripravili tri enostavne ideje, ki bodo popestrile vašo poletno garderobo.

Unikatne kratke hlače

Se tudi vam v omari valjajo kratke jeans hlače? Povlecite jih spet na plan in jim dodajte kanček drznosti. Okrasite jih s tigrastim potiskom. Za delo boste potrebovali debelejšo plastično folijo, alkoholni flomaster in skalpel. Najprej na folijo narišite tigrast vzorec. S skalpelom nato previdno izrežite posamezne »pege«. Folijo nato uporabite, kot šablono. Potiskate lahko celotne hlače ali zgolj en delček.

Afriška verižica

Velike verižice so ponovno v modi. Za izdelavo viseče verižice, ki so jo navdihnile afriške barve, boste potrebovali: usnjene vrvice, zaponke, zlate obročke, pisane prejice in sekundno lepilo. Sama izdelava verižice je sila preprosta. V šop enakega premera, kot je obroč, poveznite usnjene vrvice. Te nato na eni strani spnite in nanizajte še preostale obročke. Med posameznimi obročki pustite poljuben razmak in nato vrvice ovijte s prejico. Konce vejice pričvrstite s sekundnim lepilom. Na koncu dodajte še zaponko za zapiranje.

Čipkasti čevlji

Stare "teniske" lahko z malce čipke hitro postanejo vroč par čevljev. Za prenovo čevljev boste potrebovali par čevljev, čipko, lepilo za tekstil, škarje in čopič. Celotno površino čevlja, ki ga želite obleči, prekrijte z čipko. Pustite, da se lepilo dobro osuši. Nato odrežite odvečne dele in ponovno prilepite odstopajoče delčke. Vse omenjene ideje lahko poiščete v spodnji galeriji. 


Sorodni članki

Katera drsna vrata boste izbrali?

Topli dnevi se poslavljajo, prihaja čas, ko se še toliko bolj zavedamo topline doma in v njej ...

Tematsko opremljene mladinske sobe

Opremljanje mladinske sobe je velik zalogaj. Pri opremljanju moramo nujno upoštevati želje in okus odraščajočega ...

Reciklirani cd-ji

Prav gotovo se tudi vam doma na kar nekaj cd-jih nabira prah. Za vas smo pripravili nekaj enostavnih naredi sam idej, ...

Jabolko presenečenja

Toplo vreme je kot nalašč za urejanje doma in okolice. Za vas smo pripravili zanimivo »naredi sam« idejo, ki bo ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: