Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Lepe v poletje

Unikatne kratke hlače

Se tudi vam v omari valjajo kratke jeans hlače? Povlecite jih spet na plan in jim dodajte kanček drznosti. Okrasite jih s tigrastim potiskom. Za delo boste potrebovali debelejšo plastično folijo, alkoholni flomaster in skalpel. Najprej na folijo narišite tigrast vzorec. S skalpelom nato previdno izrežite posamezne »pege«. Folijo nato uporabite, kot šablono. Potiskate lahko celotne hlače ali zgolj en delček.

Afriška verižica

Velike verižice so ponovno v modi. Za izdelavo viseče verižice, ki so jo navdihnile afriške barve, boste potrebovali: usnjene vrvice, zaponke, zlate obročke, pisane prejice in sekundno lepilo. Sama izdelava verižice je sila preprosta. V šop enakega premera, kot je obroč, poveznite usnjene vrvice. Te nato na eni strani spnite in nanizajte še preostale obročke. Med posameznimi obročki pustite poljuben razmak in nato vrvice ovijte s prejico. Konce vejice pričvrstite s sekundnim lepilom. Na koncu dodajte še zaponko za zapiranje.

Čipkasti čevlji

Stare "teniske" lahko z malce čipke hitro postanejo vroč par čevljev. Za prenovo čevljev boste potrebovali par čevljev, čipko, lepilo za tekstil, škarje in čopič. Celotno površino čevlja, ki ga želite obleči, prekrijte z čipko. Pustite, da se lepilo dobro osuši. Nato odrežite odvečne dele in ponovno prilepite odstopajoče delčke. Vse omenjene ideje lahko poiščete v spodnji galeriji. 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!