Predelava stola

Vse ljubitelje rustikalnega stila bo razveselila današnja »naredi sam« ideja. Za vas smo pripravili enostavna navodila za prenovo starih stolov, ki bodo prav gotovo zasijali v novi podobi.

Tudi vam v jedilnici manjka kak dodaten stol ali dva? Preden se odpravite  po nakupih, pobrskajte po zaprašenih podstrešjih. Morda se kje skrivajo kosi, ki bodo z malce barve dobili povsem drugačen videz. Prav podobnega izziva so se lotili pri »Crafty Southern Mama«, od koder prihaja današnja ideja.

Za obnovo starega stola boste potrebovali: stol, papir za brušenje, barvo za les (priporočamo t.i. barvo za table, ki je malce gostejše teksture kot navadna barva), temen vosek, staro krpo in čopič. Preden se lotite barvanja, vam svetujemo da s papirjem za brušenje pobrusite morebitno barvo ali ostanke laka.

Nato sledi zabaven del - barvanje vašega bodočega stola. Barvo v poljubnem odtenku nanesite najmanj dvakrat. Pomembno je, da se vsak posamezen sloj dobro osuši. V kolikor želite stolu dodati malce obrabljenega oziroma rustikalnega videza, rahlo (pozor, res rahlo) obrusite posamezne dele in jih nato premažite s temnim voskom. Celoten proces dela si lahko ogledate tudi v spodnji galeriji. 

 


akcija odeja

Sorodni članki

Vgradne knjižne police

Ste tudi vi pravi knjižni molj? Za vas imamo krasen nasvet, kako si urediti domačo ...

Novosti pri opremljanju

Tudi vi prenavljate dom? Ali pa vanj morda samo vnašate manjše dodatke? Vam je zmanjkalo navdiha? V današnjem članku ...

Izbira sedežne garniture

Udobnost, kakovost in videz so glavni kriteriji pri izbiri sedežne garniture. Pri nakupu moramo biti posebej pozorni, ...

Beton kot dodatek

Beton je mnogo več kot gradbeni material. Danes vam ga predstavljamo kot zanimiv dodatek, ki popestri ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: