Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

"Washi" trakovi

"Washi" lepilni trakovi ali "washi selotejpi" so eden izmed zadnjih trendov v hobi ustvarjanju. Zasluženo slavo jim je prinesla njihova enostavna uporaba - tudi brez večjih ročnih spretnosti lahko z njimi v hipu izdelamo kaj prikupnega. Lepilni trakovi, znani tudi pod imeni "Washi Tape" in "Masking Tape", so izdelani iz rastlinskih vlaken in imajo podobno sestavo kot japonski rižev papir. Z lahkoto jih režemo ali trgamo, najboljše pa je, da za seboj ne puščajo ostankov lepila.

Dodatki za dom

"Washi" trakovi so cenovno zelo dostopna rešitev za popestritev doma. Z njimi lahko na primer sezonsko popestrite dekorativne predmete. Spomladi na steklene svečnike prilepite trakove s cvetličnimi vzorci, jeseni pa jih odenite v oranžne odtenke. Enobarvne vaze s črtami hitro dobijo nov videz. Z njimi pa lahko polepite tudi stopnice - priporočamo, da za to izberete širše trakove.

Nakit in razigrane table

Star nakit lahko v hipu polepšate. Verižice, ki jih že dolgo ne nosite več, popestrite z novimi vzorci. Obeske preoblecite s pomočjo "washi" trakov. Povsem enako lahko storite z uhani in zapestnicami. Tako okrašene zapestnice so tudi čudovito darilo. Lep in priročen poklon pa so tudi table za sporočila. Klasični tabli iz plutovine dodajte lasten dotik in jo polepšajte z vzorcem po izbiri.

Pisani pikniki

S toplim vremenom se počasi začenja sezona piknikov. Pričnite jih v stilu. Namesto plastičnega pribora izberite lesenega, ki ga pisano popestrite. Poigrajte se z barvami in vzorčki. Na ta način lahko popestrite tudi lesene sponke za perilo, te pa lahko uporabite za »šik« pogrinjke. Nekaj idej smo za vas zbrali v spodnji galeriji.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!