"Washi" trakovi

Poznate "washi" trakove? Prikupne pisane lepilne trakove, ki so osvojili svet? Za vas smo poiskali kar 9 kreativnih idej za enostavno uporabo "washi" trakov.

"Washi" lepilni trakovi ali "washi selotejpi" so eden izmed zadnjih trendov v hobi ustvarjanju. Zasluženo slavo jim je prinesla njihova enostavna uporaba - tudi brez večjih ročnih spretnosti lahko z njimi v hipu izdelamo kaj prikupnega. Lepilni trakovi, znani tudi pod imeni "Washi Tape" in "Masking Tape", so izdelani iz rastlinskih vlaken in imajo podobno sestavo kot japonski rižev papir. Z lahkoto jih režemo ali trgamo, najboljše pa je, da za seboj ne puščajo ostankov lepila.

Dodatki za dom

"Washi" trakovi so cenovno zelo dostopna rešitev za popestritev doma. Z njimi lahko na primer sezonsko popestrite dekorativne predmete. Spomladi na steklene svečnike prilepite trakove s cvetličnimi vzorci, jeseni pa jih odenite v oranžne odtenke. Enobarvne vaze s črtami hitro dobijo nov videz. Z njimi pa lahko polepite tudi stopnice - priporočamo, da za to izberete širše trakove.

Nakit in razigrane table

Star nakit lahko v hipu polepšate. Verižice, ki jih že dolgo ne nosite več, popestrite z novimi vzorci. Obeske preoblecite s pomočjo "washi" trakov. Povsem enako lahko storite z uhani in zapestnicami. Tako okrašene zapestnice so tudi čudovito darilo. Lep in priročen poklon pa so tudi table za sporočila. Klasični tabli iz plutovine dodajte lasten dotik in jo polepšajte z vzorcem po izbiri.

Pisani pikniki

S toplim vremenom se počasi začenja sezona piknikov. Pričnite jih v stilu. Namesto plastičnega pribora izberite lesenega, ki ga pisano popestrite. Poigrajte se z barvami in vzorčki. Na ta način lahko popestrite tudi lesene sponke za perilo, te pa lahko uporabite za »šik« pogrinjke. Nekaj idej smo za vas zbrali v spodnji galeriji.akcija odeja

Sorodni članki

Umetniška platna

Dovolite umetniku v sebi na plan. Za vas smo zbrali enostavne ideje za poslikavo platen, ki bodo prav gotovo popestrila ...

Oprema kopalnice

Po jutru se dan pozna. Pa vi? Začenjate svoj dan v lično urejeni ...

Črno- bela kopalnica s pridihom retra

Opremljate ali prenavljate kopalnico? Za vas smo »pokukali« k Artceramu, ki navdušuje s črno belimi kombinacijami, ki ...

Urejen vrt

Toplo vreme je kot nalašč za delo na vrtu. Za vse navdušene vrtičkarje smo zbrali pet krasnih idej, ki bodo polepšale ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: